Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[quote=rita7777,2009 03 30, 11:32]
[quote=Dvi,2009 03 29, 02:35]
Pagaliau prisiruošiau ir ištraukiau fotoaparatą. O kad jau fotoaparatas rankose, tai jūsų teismui dar du nauji ponių krapštymai yahoo.gif

Dovana mano mylimiausiam

Nuostabi raidė wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif o kur galima jas rasti? blush2.gif ar tik pirkti yra? Man reikėtų "O" ir "R"
[/quote]
kiek ieškojau tai jei gerai suprantu tai tokių raidelių nėra, paskutinė lyg "K" kurią teko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 02:35)
Ir dar viena nykštukų kompanija mano kolekcijai

visus namie susikabinsi? jėga. aš tą su pelėmis ant moliūgo pažadėjau iki vasaros vidurio padovanoti - teks kažkaip spėti. O girtuoklį nykštuką tai jau pas save, virš baro, auklėjamoji priemonė bus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 30 kovo 2009 - 11:45
QUOTE(Karina20 @ 2009 03 30, 12:39)
Sveikos, esu naujoke siuvinejime  ax.gif  idomu, kokio storiu siuliukais siuvinejat?siasiagubu? blush2.gif

ant 14 aidos - 2 ar 3 siuluikais
ant 16 aidos - 2 siuliukais
ant 18 aidos - 1 ar 2 siuliukais
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 30, 13:47)
ant 14 aidos - 2 ar 3 siuluikais
ant 16 aidos - 2 siuliukais
ant 18 aidos - 1 ar 2 siuliukais

Dekui 4u.gif
Atsakyti
parduodu siuvineta paukstelis su orchidejapaukstelis su orchideja
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 30, 13:31)

Šioje temikėje grožimės darbais ir dalinamės patarimais. Jei nori pardavynėti darbelius, atsidaryk čia savo temikę Skelbimų lenta 4u.gif

Radau dar vieną DON QUICHOTE
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 30, 13:31)

čia juk dažniausiai renkasi tokios mergaitės, kurios pačios dievina siuvinėjimą ir nemanau kad atsisakys šio malonumo ir pirks tai ką pačios gali pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
suprantu bet tam reikia 100 komentaru ,tai ka man sedeti visa diena ir rasyti 20 komentaru vien del to kad galeciau skelbima ideti. g.gif
Papildyta:
ok.o gal galetumete pasiulyti kur pirktu .
Atsakyti
Pagal SM taisykles tu niekur kitur negali pardavynėti savo darbų, tik skelbimų lentoje. O dalyvaudama šiame forume ir kituose lengvai surinksi reikamą žinučių skaičių
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 30, 14:10)
suprantu bet tam reikia 100 komentaru ,tai ka man sedeti visa diena ir rasyti 20 komentaru vien del to kad galeciau skelbima ideti. g.gif
Papildyta:
ok.o gal galetumete pasiulyti kur pirktu .

bet čia jį įdėjusi turi labai menkai galimybių ką nors sudominti, nes čia kalbasi tos, kurios siuvinėja pačios mirksiukas.gif 4u.gif pabendrauk čia porą dienelių ir surinksi tas 20 žinučių drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 30, 14:05)
čia juk dažniausiai renkasi tokios mergaitės, kurios pačios dievina siuvinėjimą ir nemanau kad atsisakys šio malonumo ir pirks tai ką pačios gali pasidaryti  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, patarkit...noriu issiuvineti vyro seneliams kazka grazaus, bet net nenutuokiu ka... as ju dar ne karto nemaciau, vaziuosime su vyru aplankyti, ir norisi kazka padovanoti... kazkoki paveiksliuka, neipareigojanti, miela, kad pasiziurejus mus prisimintu....
g.gif
Atsakyti