labas vakaras
seniai rodžiau savo progresą, turbūt jau neatsiminsit net kad tokią siuvinėjau Beliko tik vėliumas, iš auksinių siūlų Turiu tik DMC metallic'o, bet nenoriu su juo siuvinėt Kol nusigausiu iki kokios normalios pardės, tai darbelis nepajudės
giedress pamenam, gerai pamenam, jei neklystu dar dėl suknės pergyvenai, kad šviečia? laukiam pabaigtuvių
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 20:24)
giedress pamenam, gerai pamenam, jei neklystu dar dėl suknės pergyvenai, kad šviečia? laukiam pabaigtuvių
šviečia ji kaip turi būt nesiuvinėsiu daugiau ant 14ct aidos juolab ant tokio tankumo visas brokas matos
Viskas gerai, dar išskalbūs pasitrauks
Sveikos gal kuri turit sia schema kokybiska ? ar kazkoki panasu namuka ?
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 19:24)
...labai gali buti, kad man dar ko nors pritruks ir as vel uzsakinesiu is US, tai galesiu pasakyti ir parsisiusim abi kartu vienu siuntiniu. O gal dar kas nores prisijungti.
Jei užsisakinėsi, duok žinot. Turiu keletą norų, kurių nėra Lietuvoje, gal rasiu US.
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 29, 21:37)
Sveikos O man neleidžia pažiūrėt tavo darbelių
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 19:24)
Žiūrint kokio dydžio, bet šiaip tai gal jau ir vėloka
kodėl vėloka??, juk dar pora savaičiu iki vėlykų
aš šiandien pradėjau, aišku nedidelis 80 x 120 kryžiukų , iki kitos savaitės pabaigos tikrai bus baigtas
QUOTE(čiolė @ 2009 03 29, 20:52)
Sveikos O man neleidžia pažiūrėt tavo darbelių
Man irgi.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 20:32)
Viskas gerai, dar išskalbūs pasitrauks
as pati ant 14 aidos siuvineju, tai tikrai ji po skalbimo susitraukia, nepergyvenk svarbu grazus galutinis rezultatas