Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

labas vakaras 4u.gif

seniai rodžiau savo progresą, turbūt jau neatsiminsit net kad tokią siuvinėjau biggrin.gif Beliko tik vėliumas, iš auksinių siūlų doh.gif Turiu tik DMC metallic'o, bet nenoriu su juo siuvinėt schmoll.gif Kol nusigausiu iki kokios normalios pardės, tai darbelis nepajudės ax.gif
user posted image
Atsakyti
giedress pamenam, gerai pamenam, jei neklystu dar dėl suknės pergyvenai, kad šviečia? laukiam pabaigtuvių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 20:24)
giedress pamenam, gerai pamenam, jei neklystu dar dėl suknės pergyvenai, kad šviečia? laukiam pabaigtuvių thumbup.gif

šviečia ji kaip turi būt verysad.gif nesiuvinėsiu daugiau ant 14ct aidos unsure.gif juolab ant tokio tankumo visas brokas matos doh.gif
Atsakyti
Viskas gerai, dar išskalbūs pasitrauks
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri turit sia schema kokybiska ? ar kazkoki panasu namuka ? ax.gif

user posted image
Atsakyti
keleta schemuciu...

Mano darbeliai My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 19:24)
...labai gali buti, kad man dar ko nors pritruks ir as vel uzsakinesiu is US, tai galesiu pasakyti ir parsisiusim abi kartu vienu siuntiniu. O gal dar kas nores prisijungti.

Jei užsisakinėsi, duok žinot. Turiu keletą norų, kurių nėra Lietuvoje, gal rasiu US.
Atsakyti
mano darbeliai ir keleta schemuciu

www.sandrarmylivepage.com

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 29, 21:37)
mano darbeliai ir keleta schemuciu

www.sandrarmylivepage.com

Sveikos mirksiukas.gif O man neleidžia pažiūrėt tavo darbelių g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 19:24)
Žiūrint kokio dydžio, bet šiaip tai gal jau ir vėloka mastau.gif

g.gif kodėl vėloka??, juk dar pora savaičiu iki vėlykų smile.gif
aš šiandien pradėjau, aišku nedidelis 80 x 120 kryžiukų , iki kitos savaitės pabaigos tikrai bus baigtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 29, 20:52)
Sveikos  mirksiukas.gif  O man neleidžia pažiūrėt tavo darbelių  g.gif  g.gif

Man irgi.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 20:32)
Viskas gerai, dar išskalbūs pasitrauks

as pati ant 14 aidos siuvineju, tai tikrai ji po skalbimo susitraukia, nepergyvenk smile.gif 4u.gif svarbu grazus galutinis rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti