Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

4u.gif va kokį paveiksliuką nete radau. man labai patiko. thumbup.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 03 29, 15:02)
4u.gif va kokį paveiksliuką nete radau. man labai patiko. thumbup.gif  biggrin.gif

user posted image

vaje, koks idomus bigsmile.gif tik idomu kaip ji reiktu siuviniuoti? ne kryzeliu... ar ne?
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 29, 15:08)
vaje, koks idomus  bigsmile.gif  tik idomu kaip ji reiktu siuviniuoti? ne kryzeliu... ar ne?

Man rodos, kad kryželiu. g.gif
Atsakyti
4u.gif Tikrai kryželiu, va ir schema: biggrin.gif

user posted image

Baigsiu savo felisitę ir jūrą, tada imsiuos šito wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 29 kovo 2009 - 15:16
va cia tai faina bigsmile.gif net nesupratau, kad kryzeliu.. thumbup.gif taip graziai padaryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 03 29, 15:02)
4u.gif va kokį paveiksliuką nete radau. man labai patiko. thumbup.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif Don Kichoto paveikslas biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
gerai atrodo
Atsakyti
katik gavau perspejima iš vienos gallery.ru vartotojos apie apgavikę:

поступило сообщение
От: Veselochka Все сообщения от этого пользователя
Тема: Re: Re: ПриветиК!
Время: 14:59 @ Суббота, 28 Марта
У наспоявился стукачок!Не принимай ее в друзья!!!http://koteno4ek.gallery.ru/watch?a=1f-cfe Уже попались и потеряли альбомы Предупреди кого сможешь
передаю...

merginos, kurios naudojates šia svetaine ir laikote ten savo "sankaupas" nepriimkite į draugus šios vartotojos http://koteno4ek.gal.../watch?a=1f-cfe

nežinau kiek čia teisybė, bet atsarga gėdos nedaro 4u.gif
Atsakyti
Dvi Tai čia kaip acufactum ištemptas kryžiukas? reiks schemą panagrynėti, tikiuos ir aš jom laiko kada atrasiu, tik su gėlytę kažką reiks improvizuoti g.gif

Čerčikas ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek grožių per savaitgalį užderėjo thumbup.gif Aš vis nepaliauju stebėtis merginų tempais - pati tik po valandą per dieną laiko prisėst randu - tai ir stumiasi mano darbeliai be galo lėtai ax.gif

Dvi > pora Mirabilia dizainų mano planuose, tai jei matysiu, kad neišeina sudetingesnės vietos - klausiu 4u.gif

Ką tik pagalvojau, kad jau pats laikas būtų kokį velykinį paveiksliuką pasisiuvinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 28, 23:10)
Labai graži tavo fėja. Kaip siuvinėjai veiduką? Paprastu kryželiu ar kaip nors kitaip? Ar gali nufotografuoti ir atskirai parodyti iš arčiau?

visa fėja , taip pat ir veidukas siuvinėti paprastu kryželiu... deja nuotraukos iš arčiau neturiu. viskas siuvinėta pagal schemą..

QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 02:35)
Pagaliau prisiruošiau ir ištraukiau fotoaparatą. O kad jau fotoaparatas rankose, tai jūsų teismui dar du nauji ponių krapštymai yahoo.gif

Dovana mano mylimiausiam
Ir dar viena nykštukų kompanija mano kolekcijai

labai labau gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 18:05)
Dvi Tai čia kaip acufactum ištemptas kryžiukas? reiks schemą panagrynėti, tikiuos ir aš jom laiko kada atrasiu, tik su gėlytę kažką reiks improvizuoti  g.gif

Nea. Cia kaip pusinis kryziukas, tik perdurus i kita puse eini ne i skylute zemyn, o per viena skylute i kaire nuo apatinio. Tada vel pusinis ir i gera puse islendi per viena skylute kairiau nuo apatines.
O del gelytes labai gali buti, kad man dar ko nors pritruks ir as vel uzsakinesiu is US, tai galesiu pasakyti ir parsisiusim abi kartu vienu siuntiniu. O gal dar kas nores prisijungti. Siaip labai nerealus nematomas siulas. Karoliukai atrodo tiesiog kaip paberti.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 03 29, 18:20)
Dvi > pora Mirabilia dizainų mano planuose, tai jei matysiu, kad neišeina sudetingesnės vietos - klausiu  4u.gif

Aš irgi ne viską žinau, bet knisuosi tol, kol randu atsakymus biggrin.gif Taigi klausk, knaibysim kartu. As irgi turiu kelias Mirabilia planuose, tai sitos raides kaip ir treniruote.
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 03 29, 18:20)
Ką tik pagalvojau, kad jau pats laikas būtų kokį velykinį paveiksliuką pasisiuvinėt  g.gif

Žiūrint kokio dydžio, bet šiaip tai gal jau ir vėloka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 20:24)
Nea. Cia kaip pusinis kryziukas, tik perdurus i kita puse eini ne i skylute zemyn, o per viena skylute i kaire nuo apatinio. Tada vel pusinis ir i gera puse islendi per viena skylute kairiau nuo apatines.
O del gelytes labai gali buti, kad man dar ko nors pritruks ir as vel uzsakinesiu is US, tai galesiu pasakyti ir parsisiusim abi kartu vienu siuntiniu. O gal dar kas nores prisijungti. Siaip labai nerealus nematomas siulas. Karoliukai atrodo tiesiog kaip paberti.

blink.gif Nieko nesupratau, o schemoj prie raidžių yra pavaizduota?

Jei tik ką užsakynėsi, duok žinoti. Siūlą karoliukam turiu nusipirkusi, super dalykas thumbup.gif
Atsakyti