Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(_agnute_ @ 2009 03 28, 14:25)

[URL=http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc6449.jpg]user posted image[/URL

Labai graži tavo fėja. Kaip siuvinėjai veiduką? Paprastu kryželiu ar kaip nors kitaip? Ar gali nufotografuoti ir atskirai parodyti iš arčiau?
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 03 28, 21:53)
Na, anglu kalba nera mano stiprioji puse, bet galiu pameginti pasiziureti, o gal kas ir pavyks smile.gif Svarbu neprarasti susidomejimo ir uzsispyrimo issiaiskinti smile.gif Aciu uz patarimus, jei reiks pagalbos vel kreipsiuos smile.gif  blush2.gif  4u.gif

Prasom. Kreipkis, visada padesim kuom galesim. 4u.gif
Atsakyti
Na, dar truputį išsiuvinėjau wub.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Beveik tris savaites gyvenau be interneto doh.gif Bet užtat su kokiu malonumu perskaičiau dvi su puse temos thumbup.gif Kiek darbelių prisižiūrėjau wub.gif Visų atskirai nesugebėsiu ir pagirti, tai visoms kartu sakau - labai gražūs ir šaunūs darbeliai 4u.gif 4u.gif
Pasirodysiu ir aš, ką nuveikiau per tas savaites blush2.gif Pagaliau sutvarkiau geišą, pradėjau, pabaigiau ir padovanojau blynus, ir vėl prisėdau prie įpusėto angeliuko.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 29 kovo 2009 - 01:11
Pagaliau prisiruošiau ir ištraukiau fotoaparatą. O kad jau fotoaparatas rankose, tai jūsų teismui dar du nauji ponių krapštymai yahoo.gif

Dovana mano mylimiausiam
user posted image user posted image

Ir dar viena nykštukų kompanija mano kolekcijai
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 29, 00:23)
Na, dar truputį išsiuvinėjau wub.gif  blush2.gif

bigsmile.gif Gražėja akimirksniu, jau spalvos kaip dailiai žiūrisi thumbup.gif

QUOTE(laisveja @ 2009 03 29, 01:10)

daili geiša, smagu, kad prisiruošei pabaigti 4u.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 03 29, 01:35)
Dovana mano mylimiausiam
Ir dar viena nykštukų kompanija mano kolekcijai

bigsmile.gif Tu mane visad stebini, nuostabūs darbai wub.gif Raidės dailumas neišpasakytas wub.gif , man jos laaabai patinka wub.gif wub.gif wub.gif . Iš kur gėlytę gavai?
nykštukai thumbup.gif
Papildyta:
pa la pa la,Fėjos kūnelį siuvinėjai 1*1 kryžiukus, o visą kitą 2*2 ????Tai nuo kūnelio pradėjai? Kokio dydžio raidė gabosi? Va kiek daug klausimų blush-anim-cl.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 kovo 2009 - 08:52
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 29, 09:51)
bigsmile.gif Tu mane visad stebini, nuostabūs darbai wub.gif  Raidės dailumas neišpasakytas  wub.gif , man jos laaabai patinka wub.gif  wub.gif  wub.gif . Iš kur gėlytę gavai?
nykštukai  thumbup.gif
Papildyta:
pa la pa la,Fėjos  kūnelį siuvinėjai 1*1 kryžiukus, o visą kitą 2*2 ????Tai nuo kūnelio pradėjai? Kokio dydžio raidė gabosi? Va kiek daug klausimų  blush-anim-cl.gif blush2.gif

aciuks.gif Gėlytę siunčiausi. Kaip ir visus Crescent siūlus, karoliukus, Witchelt liną ir nematomą siūlą karoliukų prisiuvimui iš US. Užtat kai gavau, visi kiti darbai buvo numesti į šoną, o raidelei buvo atoduota pirmenybė. Dar bent pora siuvinėsiu tai tikrai, pradžioj laukia J ir F draugei ir jos dukrytei.
Nea, pradėjau nuo raidės, o tada prie fėjos. Kūnelis ne 1x1, o taip vadinamu pettitu (nežinau kaip lietviskai) per 1 siūlą. Viršuj gaunasi kaip pusinis kryžiukas, o apačioj ne statmeni brūkšniukai, o įstriži. Mirabilios schemose, ypač veiduose, daig ženkliukų, kai siuvinėjama tik 1 kampas kryžiuko. Kai siuvinėji kryžiuku, gaunasi kampuota, o jei siuvinėji pusiniu kryžiuku per 1 siūlą, jis prapuola. Kai siuvinėji pettitu, gaunasi labai švelniai. Tik vienintelė pamoka ateičiai, kad reikėjo ten imti 1 siūlą. Aš pabjojau, kad viskas persišvies, bet matyt be reikalo.
Atsakyti
sveikos merginos,noriu patarimo,siuvineju metrika,ar dar siuvineti svori,laika???o gal paliokti taip kaip yra?? g.gif svori siuvineciau po vardu, o laika po data unsure.gif
[img=http://img15.imageshack.us/img15/5319/dscf3612.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 29 kovo 2009 - 11:41
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 28, 17:31)
Man kazkodel nerodo tavo duota nuoroda, ismeta pagrindini puslapi. Jei tau tikino, kad ji tinka atsiskaitineti internetu tai bandyk, jei kortele netiks tai suvedus duomeni (kai jau prekinsies) ismes kad kortele netinkama ar error kazkoki. Labai sunku paaiskinti, bet jei anglu moki tai suprasi, kad atsiskaitymas nepavyko.

Pas mane yra VISA Clasic debeto kortelė ir ten yra parašyta:

Debeto kortelė „Visa Classic“
Jei pajamas gaunate Lietuvoje, bet dažnai lankotės užsienyje, jeigu neretai perkate internetu, ši debeto kortelė išties Jums pravers:

Į kortelės sąskaitą bus patogu gauti pajamas.
Atsiskaitysite ne tik parduotuvėse, degalinėse, kavinėse ir pan. vietose, bet ir lėktuvuose, traukiniuose, e. parduotuvėse (ten, kur negalima sumokėti elektroninėmis debeto kortelėmis).
Internetu užsisakysite automobilį, viešbutį, kelionės bilietus.
Taigi – atsiskaitysite visur, kur pripažįstamos kortelės „Visa“ , o elektroninės debeto kortelės – ne. Tai debeto kortelė, kuriai būdingi kredito kortelės privalumai!

Nes kredito kortelei gauti yra per mažos mano mėnesio pajamos.

Visų darbeliai nuostabūs. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 kovo 2009 - 12:32
QUOTE(egle.k @ 2009 03 29, 12:39)
sveikos merginos,noriu patarimo,siuvineju metrika,ar dar siuvineti svori,laika???o gal paliokti taip kaip yra?? g.gif svori siuvineciau po vardu, o laika po data unsure.gif
[img=http://img15.imageshack.us/img15/5319/dscf3612.jpg]

Aš nesiuvinėčiau 4u.gif Beje, pastebėjimas - po kokių 5 metų pašaliniams gali kilti klausimų - tai kuriais metais mergytė gimusi - 2008 ar 2011. Metus reikėtų siuvinėti iš keturių skaitmenų (tokios, beje, ir rašymo taisyklės) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2009 03 29, 11:39)
sveikos merginos,noriu patarimo,siuvineju metrika,ar dar siuvineti svori,laika??

A gal laiko nesiuvineciau, bet siuvineciau ugi ir svori. Nors galima dar ir gimimo laika ikomponuoti.

QUOTE(Florestina @ 2009 03 29, 12:29)
Pas mane yra VISA Clasic debeto kortelė ir ten yra parašyta:

Manau be problemu turetum atsiskaityti e.parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 29, 14:40)
Aš nesiuvinėčiau  4u.gif Beje, pastebėjimas - po kokių 5 metų pašaliniams gali kilti klausimų - tai kuriais metais mergytė gimusi - 2008 ar 2011. Metus reikėtų siuvinėti iš keturių skaitmenų (tokios, beje, ir rašymo taisyklės)  4u.gif

Aciu uz pastebejimus,ardysiu ir siuvinesiu visa data...nesusimasciau apie tai g.gif
Atsakyti