Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ruci @ 2009 03 28, 10:00)
Tai Jazlyn audinys, 28 ct, bone spalva (sudėtis: 52 % medvilnė, 48% dirbtinis šilkas). O dėl skaičiavimo, tai gal akis pripratus... Net nežinau, kažkaip specialiai netenka skaičiuot, nebent kai backstitch'ą siuvinėju...

drinks_cheers.gif sunkiau sekas, gal kokie keli pirmi kryžiukai, bet paskui įsivažiuoji ir net nepastebi, kaip savaime adata duriasi smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus,bet man dar sudėtingai atrodo ax.gif o dar mūsų miestelyje nėra gražių DMC siūlų schmoll.gif tik maža 200 paletė,noriu orchidėja siuvinėti,ir bandžiau konvertuotis tai kaip skiriasi spalvos verysad.gif ,o audinys koks retas siuvinėjimui kryželiu.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 27, 22:24)
J-u-r-a-t-e  - jei supranti angliskai tai gali uzsienio internetinese parduotuvese prekintis. A pvz esu labai paenkinta www.sewandso.co.uk
Medziagyciu nemazas pasirinkimas.

o kaip ten pinigeliais issiversti musu? kokiais ten pinigais nesuprantu?
Atsakyti
Amiyra bigsmile.gif faina raktinė thumbup.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 28, 12:20)
o kaip ten pinigeliais issiversti musu? kokiais ten pinigais nesuprantu?

ten kainos D.Britanijos svarais. Dabar kursas su litu yra ~3.7 mirksiukas.gif
Papildyta:
Ruci siuvinėjamas Sigutės Ach paveiksliukas įtariu, bus laaabai gražus rolleyes.gif
schemą su programa susikūrei ar ne?
Atsakyti
Sveikutes! As labai noreciau suzinoti, kur jus reminat savo darbelius? ir kiek mazdaug kainuoja? g.gif

P.S. labai grazios raktines ploja.gif
Atsakyti
merginos, o as cia paziurejau ir radau labai daugi ivairiu medziageliu, matyt jau cia visos imanomos gal smile.gif

tai va, gal galite pakomentuoti apie ju kokybe ir siuvinejimo patoguma? 4u.gif

http://www.sewandso.co.uk/cat24.html
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 28, 13:01)
merginos, o as cia paziurejau ir radau labai daugi ivairiu medziageliu, matyt jau cia visos imanomos gal smile.gif

o je tau kokiu tik nera doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miglicienta @ 2009 03 28, 13:13)
Sveikutes! As labai noreciau suzinoti, kur jus reminat savo darbelius? ir kiek mazdaug kainuoja?   g.gif

P.S. labai grazios raktines  ploja.gif

iš kokio miesto esi?
pvz. Aš rėminu Gedimino g., Kaune, esančiose rėminimo dirbtuvėse..
Kaina priklauso nuo pačios norų, koks rėmas, stiklas, siuvinėto darbo dydis.

Papildyta:
beje, noriu parodyti ką nesenai baigiau..tos, kurios dalyvauja, siuvinėjimo forumuose tai jau bus matę.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[URL=http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc6449.jpg]user posted image[/URL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 28 kovo 2009 - 13:25
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 27, 22:43)
As atsiskaitineju Ukio banko virtualiaja kortele. I ja pinigu persivedu is savo saskaitos ir tada jau galiu pirkti.

Virtualioji kortele - informacija

Pas mane VISA clasic kortelė, bet banko darbuotojos garantavo, kad ir ji tinka. Tai va dabar bijau pradėt apsipirkinėt, o jei netiks. Va tokią turiu.

Labai gražūs visų darbeliai, aš kaip tik Senukuose buvau ir nusipirkau dvigubą lipnią juostelę darbelių rėminimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 kovo 2009 - 13:35
Oi merginos- tiek visokių grožybių prikryžiavojot wub.gif wub.gif wub.gif

O aš pasirodau savo šviežiausią darbelį- siūsiu tetai dovanų (kadangi reik į užsienį, tai nieko didesnio siuvinėt nenorėjau, tad nusprendžiau, kad geriau nei paprasta atvirutė)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 03 28, 14:03)
Oi merginos- tiek visokių grožybių prikryžiavojot  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O aš pasirodau savo šviežiausią darbelį- siūsiu tetai dovanų (kadangi reik į užsienį, tai nieko didesnio siuvinėt nenorėjau, tad nusprendžiau, kad geriau nei paprasta atvirutė)

Puiki idėja.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 03 28, 15:03)
Oi merginos- tiek visokių grožybių prikryžiavojot  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

thumbup.gif

o kaip cia krasciukai apdirbti? ax.gif
Atsakyti