Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

jetau ,kokia gėda blush2.gif ,žiūrėjau gal penkis kartus ir vis galvojau ,kad raktai tikri doh.gif ,super thumbup.gif ,šaunuolė milka@ thumbup.gif
Atsakyti
as irgi galvojau kad raktai tikri... ir tebegalvoju blush2.gif niekaip nedaeina kad jie isiuvineti doh.gif
Atsakyti
as jums pasakysiu, kas ten parasyta... 4u.gif na, is tu zodziu, kiek iskaiciau, tai ten raktai nuo tokiu skirtingu vietu...:

portail - pagrindinis iejimas
armoires - spintos, spinteles
cellier - sandelys (vynui, maisto produktams)
entree - prieskambaris, priemene, vestibiulis
cave - rusys
4u.gif

pritariu vioms pagyroms, nes darbelis tai stebuklingai nerealus... wub.gif raktai rimtai kaip tikri atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 27, 11:06)
lietuviskos kanvos tai plotis 1,50m ... o ilgi jau koki nori toki turbut atkerpa... pas mus yra lietuviskos kanvos pirkt tai uzmaciau kad toks plotis smile.gif

O kas gali man paaiskinti koks skirtumas ar lietuviska kanva ar ne ir pan.? Esu palyginus naujoke, medziagos nepirkau, nes mama is senu lauku turejo smulkios kanvos - tai ant jos ir siuvineju dabar smile.gif Bet jos liko tik 1 paveiksliukui..
Galu gale kokia galetu buti matuojamos kanvos metro kaina? Kur galima butu jos issigyti?..
Padekit, merginos, juk sitasforumas butent tam is yra sukurtas, ane? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 27, 11:20)
jetau ,kokia gėda  blush2.gif ,žiūrėjau gal penkis kartus ir vis galvojau ,kad raktai tikri doh.gif ,super thumbup.gif ,šaunuolė milka@ thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As ir is pradziu paziurejau - galvoju velnias kokie raktai navatnus. Po to ziuriu dar apacioj kabliuku prikabinta. Nu po to kilo itarimas, kad cia siuvineti raktai. Nu ideja tai fantastiska !!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 03 27, 11:53)
Galu gale kokia galetu buti matuojamos kanvos metro kaina? Kur galima butu jos issigyti?..
Padekit, merginos, juk sitasforumas butent tam is yra sukurtas, ane?  blush2.gif  4u.gif

Sveika. Padet tai tikrai padesim.
Is kokio miesto pati esi? Gal pabandyk i siuvimo/siuvinejimo parduotuves uzsukti - ten turetum tiksliai suzinoti kiek kainuoja metras siuvinejimo medziagos. Mat tu medziagu yra daug, iv. gamintoju, iv. tankumo - tai ir kaina skiriasi. Siaip, geresnes medziagos ir kainuoja brangiau. As esu pirkus ''Gerose akyse'' smulkia Aida tai mazdaug 45-50Lt. uz metra mokejau.
Buna ir pigios - bet ji laba skysta, man asmeniskai tokia nepatinka tai taip ir stovi nupirkta pries kelis metus. Mokejau gal 16Lt uz metra.
Bandyk dar internete paziureti - internetinese parduotuvese.
Atsakyti
As dabar net lekiau dar karteli paziureti, ar tikrai siuvineti raktai blink.gif buvau tikra, kad prikabinti doh.gif Nerealiai kruopstus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
[quotePapildyta:
Sveika. Padet tai tikrai padesim.
Is kokio miesto pati esi? Gal pabandyk i siuvimo/siuvinejimo parduotuves uzsukti - ten turetum tiksliai suzinoti kiek kainuoja metras siuvinejimo medziagos. Mat tu medziagu yra daug, iv. gamintoju, iv. tankumo - tai ir kaina skiriasi. Siaip, geresnes medziagos ir kainuoja brangiau. As esu pirkus ''Gerose akyse'' smulkia Aida tai mazdaug 45-50Lt. uz metra mokejau.
Buna ir pigios - bet ji laba skysta, man asmeniskai tokia nepatinka tai taip ir stovi nupirkta pries kelis metus. Mokejau gal 16Lt uz metra.
Bandyk dar internete paziureti - internetinese parduotuvese.
[/quote]

Na, dekui uz toki operatyvu atasakyma. As esu is Elektrenu ir patikek kas liecia siuvinejima cia yra labai mazai..Vienoje parduotuveje Ariadna siulu gal 50 spalvu, dar turguje rusisku muline siulu irgi kokiu 30 spalvu. ir viskas daugiau nieko nera.. Del to sudetinga ka nors siuvineti.. ir taip siuvineju toki jau paprasta piesinuka kur 7 ar 8 spalvos, is ju 3 neturiu, nes negaliu pritaikyti.. Tai ir negaliu niekaip pabaigti to darbelio, o darbo ten duok dieve kokioms 2-3 valandom.. :/
Tai va smile.gif Siaip kartas nuo karot bunu Vilniuje darbo reikalais, galeciau uzbegti i viena ar kita vieta pasizureti, bet kai nelabai zinau kur ziureti tai taip ir lieka, kad niekur ir neuzbegu.. :/
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 03 27, 11:43)
as jums pasakysiu, kas ten parasyta... 4u.gif na, is tu zodziu, kiek iskaiciau, tai ten raktai nuo tokiu skirtingu vietu...:

portail - pagrindinis iejimas
armoires - spintos, spinteles
cellier - sandelys (vynui, maisto produktams)
entree - prieskambaris, priemene, vestibiulis
cave - rusys
4u.gif

pritariu vioms pagyroms, nes darbelis tai stebuklingai nerealus... wub.gif  raktai rimtai kaip tikri atrodo wub.gif

Ačiū už vertimą 4u.gif
Atsakyti
J-u-r-a-t-e tavo vietoj viską užsisakynėčiau internetu, nereiks nieko ieškoti ir kainos patrauklesnės, bei pasirinkimas geras
Atsakyti
sveikos visos auksarankes smile.gif prisijungiu tik pasiziureti kaip darbuojates, o jusu tempai tai thumbup.gif jei sugebesiu tai ikelsiu savo pirmaji darbeli pasiziureti. liko tik ireminti smile.gif o jusu darbu grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif negaliu atsiziureti kokie grazus darbeliai jusu rankose gimsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 03 27, 08:24)
dažniausiai būna 1,10 m tos, kuri "gerose akyse"

4u.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 27, 10:06)
lietuviskos kanvos tai plotis 1,50m ... o ilgi jau koki nori toki turbut atkerpa... pas mus yra lietuviskos kanvos pirkt tai uzmaciau kad toks plotis smile.gif

o kur tokios buna g.gif, kaip kokybe tokios? Esu pirkus tik kazkada is GA ir Traku g., tik ten tos brangios, bet kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Graži raktinė yahoo.gif yess.gif wub.gif
Aš ką tik startavau su Sigutės Ach žiogais blush2.gif
Atsakyti