Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 26, 15:45)
kaip pavyko? siaip sau  lotuliukas.gif  blush2.gif ,sonuose kur neuzsiuvineta buvo tai "isgrauziau" ragais nagais ir dantim  tongue.gif , o va kur metalikas is po jo biskiuka matosi, nes nesinorejo trint sepeciais siuliuku, kad nesusipupkuotu
puse paros mirkau kartu su angelu vonioj doh.gif , rankom, sepeciais bruzinau, vanishu mirkiau, arielu, paskui dar ir ukisku muilu, paskui vel arielu, vel vanishu doh.gif ir saltam ir karstam vandeni, suskalbiau koki kg skalbikliu, na bet kas ziuri nieks nepamate to piestuko, tik as kai zinau kad taip neturi but ax.gif

tai ir man tas pats drinks_cheers.gif vyras sako - nieko as nematau, gal kaip nors tu cia kitaip susiuvinejai, tai ir matai smile.gif) bet as irgi viska isbandziau - persila, ukiska muila per nakti, vanisha, ace delicate, indu plovikli, kokius 3 kartus skalbiankej vis pabandydavau ir net virinau. Ale liko zymiu ir viskas. Turbut visada reikia viena sugadint darba, kad pasimokytum visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 26, 16:29)
Kitą kart naudok išplaunamą ar išnykstantį spec markerį, su pieštuku negalima. Aš plaunu su vanišu milteliniu, užmerkiu 10min, praskalauju, dedu ant rankšluosčio negręžusi. Paskui apdžiūvusį išlyginu smile.gif

O kur tu spec markeriu buna pirkti? Ar specializuotose rankdarbiu parduotuvelese ju yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 15:59)
O kur tu spec markeriu buna pirkti? Ar specializuotose rankdarbiu parduotuvelese ju yra? g.gif

Taip jų yra, man rodos netgi didesnėse Maximose yra.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 26, 00:13)
bigsmile.gif burbulinė pasidarbavai iš peties thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Buvo jau kartą įkelta, bet neišsisaugojau, galima būtu acufactum siūlų konvertavimą į DMC 4u.gif

Paukščiuk, parašyk meilą, atsiųsiu. Beje, konvertavau pagal tą konverterį, tai kai susidėjau DMC siūlus į vieną vietą, pasirodė toks spalvų susipjovimas, kad teko rinkti iš akies galų gale doh.gif Na bet apie tai jau kalbėta - konvertavimas visuomet kainuoja suderinamumo kokybę...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 26, 16:06)
Paukščiuk, parašyk meilą, atsiųsiu. Beje, konvertavau pagal tą konverterį, tai kai susidėjau DMC siūlus į vieną vietą, pasirodė toks spalvų susipjovimas, kad teko rinkti iš akies galų gale  doh.gif Na bet apie tai jau kalbėta - konvertavimas visuomet kainuoja suderinamumo kokybę...

Ačiū 4u.gif Jau radau jų puslapyje, bet keletą spalvų nėra pavertus į DMC, tai mėginu pati priderinti doh.gif Žiūrėsim kas man čia gausisi, jau siuvinėt žiauriai noriu, o negaliu, kokią valandą siūlus rankioju doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 26 kovo 2009 - 16:19
Sveikos, merginos,
Iskilo man tokia dilema, net neisisvaizduoju kur Vilniuje galeciau isigyti DMC siulu 4u.gif zinoma, kad kuo pigiau butu blush2.gif
Pati esu is Elektrenu - o cia pasirinkimo beveik nera (DMC siulu aplamai nera).. Sunku kazka pritaikyti kai visos schemutes butent tiems siulams pritaikyti..
Buciau dekinga uz informacija, kad neterstumem foruma prasau informacija man i AZ parasyti.

Is anksto dekoju

P.S. Veliau ir as parodysiu savo pirmus darbelius smile.gif
Papildyta:
Stai meginu imesti savo darbeli 4u.gif
Jei nesigaus - merginos, nepykit, pirma karta metu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 03 26, 16:32)
Sveikos, merginos,
Iskilo man tokia dilema, net neisisvaizduoju kur Vilniuje galeciau isigyti DMC siulu  4u.gif  zinoma, kad kuo pigiau butu  blush2.gif
Pati esu is Elektrenu - o cia pasirinkimo beveik nera (DMC siulu aplamai nera).. Sunku kazka pritaikyti kai visos schemutes butent tiems siulams pritaikyti..
Buciau dekinga uz informacija, kad neterstumem foruma prasau informacija man i AZ parasyti.

Is anksto dekoju

DMC siūlų yra visose didesnėse siuvimo reikmenų parduotuvėse. Yra universalinėj, parduovėje "Geros akys". Aš perku internetu iš kasiulai.lt.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 26, 17:19)
Ačiū 4u.gif  Jau radau jų puslapyje, bet keletą spalvų nėra pavertus į DMC, tai mėginu pati priderinti doh.gif  Žiūrėsim kas man čia gausisi, jau siuvinėt žiauriai noriu, o negaliu, kokią valandą siūlus rankioju  doh.gif  smile.gif

Vat vat, man buvo tas pats doh.gif Man irgi papuolė nemažai spalvų, kurių DMC atitikmens nebuvo, tai irgi rankiojau iš spalvų pavadinimų (vokiškų doh.gif ), iš akies ir ko tik nori. Ir tiesą sakant, taip iki galo ir nesu patenkinta rezultatu unsure.gif Tai todėl pasisakiau sau, kad riekia vengti konvertavimo kiek tik įmanoma, žinoma, jei turi daug spalvų. Kelias spalvas, suprantama, visada gali parinkti iš akies...
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 26, 18:06)
Taip jų yra, man rodos netgi didesnėse Maximose yra.

O kaip vadinasi, kokios firmos? Ir kur ju Maximose ieskoti? Prie siuvimo reikmenu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 17:29)
O kaip vadinasi, kokios firmos? Ir kur ju Maximose ieskoti? Prie siuvimo reikmenu? g.gif

Vilniuj tai prie siuvimo reikmenų būna. Pvz. toks, čia iš internetinės parduotuvės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 26, 17:10)
Vat vat, man buvo tas pats  doh.gif Man irgi papuolė nemažai spalvų, kurių DMC atitikmens nebuvo, tai irgi rankiojau iš spalvų pavadinimų (vokiškų  doh.gif ), iš akies ir ko tik nori. Ir tiesą sakant, taip iki galo ir nesu patenkinta rezultatu  unsure.gif Tai todėl pasisakiau sau, kad riekia vengti konvertavimo kiek tik įmanoma, žinoma, jei turi daug spalvų. Kelias spalvas, suprantama, visada gali parinkti iš akies...

Jau siuvinėju, atsirinkau visas spalvas iš akies ax.gif . Žiūrėsim koks galutinis rezultatas gausis, aš ir anksčiau nevengdavau pati spalvas paderinti, tai stipriai nebijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 26, 19:42)
Vilniuj tai prie siuvimo reikmenų būna. Pvz. toks, čia iš internetinės parduotuvės.
user posted image

Dekui, dabar jau zinosiu. 4u.gif
Dar klausimas iskilo: ar, pries reminima, reikia apsiuti drobes krastus, kad neirtu, ar palikti, kaip yra?
Atsakyti