Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 03 26, 14:28)
Aš pilu į bliūdą drungno vandens ir į jį pilu šampūno. Tada poamirkau kokia 10 min ir rankomis švelniai skalbiu. Po to išskalauju, patiesiu rankšluostį ant jo tik lengvai nuspaustą siuvinį (kad vanduo nevarvėtų) ir suvynioju į ritinėlį, tada lyginu, paimu paklodę, lenkiu pusiau, įdedu vidun siuvinį blogą ja puse į viršų ir lyginu. Išlygintą padedu ištiestą, kad baigtų išdžiūti. Viskas. 4u.gif

Labai aciu uz pagalba, taip ir padarysiu. 4u.gif drinks_cheers.gif
Dar klausimelis: ar reminant naudoti pasporta ar kartona? O gal geriau visai nieko nenaudoti? Paveikslas 43.5x35.5 cm dydzio.
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 11:46)
Gal kas gali patarti, kaip pasalinti piestuko demes is audinio?

va cia raso, kaip isvalyti piestuko zymes 4u.gif
http://www.gorenje.l...arba_isvalykite
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2009 03 26, 14:53)
va cia raso, kaip isvalyti piestuko zymes  4u.gif
http://www.gorenje.l...arba_isvalykite

Aciu, jei neissiskalbs, bandysiu pasinaudoti patarimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 26, 11:44)
Nu va,Paukščiuk ,kaip šiandien atrodo mano garstyčių spalvos ežiukas lotuliukas.gif ,tiesą sakant ,kai išsiuvau akytes ,iš karto jis man pradėjo patikt blush2.gif ,nagi kodėl nepasvajojus ir neįsivaizdavus tokų spalvų ežiuko ax.gif ...
http://img150.images...procesas004.jpg

o čia mano kitas darbas šiuo metu

http://img150.images...procesas002.jpg

Visai nieko ežiukas 4u.gif, nenumesk į šoną pabaik mirksiukas.gif

QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 11:46)

Turiu tokia problemele

Kitą kart naudok išplaunamą ar išnykstantį spec markerį, su pieštuku negalima. Aš plaunu su vanišu milteliniu, užmerkiu 10min, praskalauju, dedu ant rankšluosčio negręžusi. Paskui apdžiūvusį išlyginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 03 25, 09:30)
Sveikos. Na ir daug plepate - nespėju visko perskaityti 4u.gif. Vakar pabaigiau daugiau nei 4 mėnesius kankintą paveikslą. Dar neskalbtas ir nelygintas
user posted image
Nesiuvinejau gana ilgai, tai dėl klaidelių labai nepeikit blush2.gif

swoon.gif ogo-go...kaip grazu...
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 20:01)
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis  blush2.gif  Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką  biggrin.gif user posted image

pirmas darbelis, nieko sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 03 22, 21:12)
. na aš suprantu, kad internete kainos gali būti kažkiek didesnės, juk už patogumą reikia mokėti. Juk nereikia išeiti iš namų ir t.t.

nelabai teisinga logika, internete KAIP TIK turi būti pigiau, nes: nereikia nuomoti parduotuvės patalpų, nereikia samdyti aptarnaujančio personalo, pirkti pardavimo stendų, kasos aparatų ir t.t., ir pan. - va dėl to internetinė prekyba ir patraukli, kad patogu ir kad PIGIAU. Ar bent turėtų taip būti. Minusas - kad perki daiktą jo nepačiupinėjęs, neapžiūrėjęs, būtent dėl to pvz. pabijojome pirkti baldus internetu, nors kainos stipriai mažesnės.

QUOTE(Florestina @ 2009 03 26, 13:04)
Tai išskalbk. Pieštukas gi išiskalbia. g.gif

man neišsiskalbė unsure.gif tiesa, buvo blogojoje pusėje, bet nepadėjo nei trintukas, nei skalbimas (tyčia išbandžiau). Ateityje reikės pamėginti tą patarimą su indų skalbikliu ir 5-6 valandom palikt, nes su pieštuku braukausi išsiuvinėtus kryželius schemoje, tai būna, kad netyčia brūkšteliu ir per audinį...
Atsakyti
Mergaitės o atsimenat čia ne per seniausiai buvo įdėta nuoroda į tokį šaunų (jei neklystu lenkišką) puslapiuką, kur moteris tokia (lyg vardas Malgosia ar pan.) rodė kaip siuvinėja, visą procesą ir daug šaunių idėjų ten buvo, bet va dabar žiūriu, kad nebėra to puslapio verysad.gif sakau gal kur kitur ji "iškėlė" tą savo meną? gal žinote? unsure.gif man taip jis patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 26, 14:55)
man neišsiskalbė  unsure.gif tiesa, buvo blogojoje pusėje, bet nepadėjo nei trintukas, nei skalbimas (tyčia išbandžiau). Ateityje reikės pamėginti tą patarimą su indų skalbikliu ir 5-6 valandom palikt, nes su pieštuku braukausi išsiuvinėtus kryželius schemoje, tai būna, kad netyčia brūkšteliu ir per audinį...

Man atrodo pauksciukas siule su Vanishu pamirkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 26 kovo 2009 - 15:03
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 12:16)
Skalbti rankomis? Ar galima naudoti skysta sklabimo priemone? O drobe dziudama nesusitrauks? unsure.gif

nu su piestuku tai beda doh.gif
jeigu siuvinejai dmc siuliukais tai drasiai gali mirkyt visom imanomom priemonem ir plaut(nu tik ne balikliu) ir siltesniu vandeniu . pasitraukt gali siuliukai-kryziukai, bet lyginant (dregna) gali patempt pamazu
kol as isedziau piestuka is angelo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 26, 15:00)
Mergaitės o atsimenat čia ne per seniausiai buvo įdėta nuoroda į tokį šaunų (jei neklystu lenkišką) puslapiuką, kur moteris tokia (lyg vardas Malgosia ar pan.) rodė kaip siuvinėja, visą procesą ir daug šaunių idėjų ten buvo, bet va dabar žiūriu, kad nebėra to puslapio  verysad.gif  sakau gal kur kitur ji "iškėlė" tą savo meną? gal žinote?  unsure.gif  man taip jis patiko  wub.gif

as irgi pasigedau to puslapiuko, tiek grozio akims paganyti buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 26, 15:23)
nu su piestuku tai beda doh.gif
jeigu siuvinejai dmc siuliukais tai drasiai gali mirkyt visom imanomom priemonem ir plaut(nu tik ne balikliu) ir siltesniu vandeniu . pasitraukt gali siuliukai-kryziukai, bet lyginant (dregna) gali patempt pamazu
kol as isedziau piestuka is angelo  doh.gif

rugsėje, kaip tau pavyko? nes as savo liutus su visom imanomom priemonem skalbiau, net virinau ir vis tiek is arti matosi, kad medziaga subraizyta. Jau padariau isvada, kad mano automatinis piestukas neisplaunamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juba: 26 kovo 2009 - 15:37
QUOTE(juba @ 2009 03 26, 15:37)
rugsėje, kaip tau pavyko? nes as savo liutus su visom imanomom priemonem skalbiau, net virinau ir vis tiek is arti matosi, kad medziaga subraizyta. Jau padariau isvada, kad mano automatinis piestukas neisplaunamas...

kaip pavyko? siaip sau lotuliukas.gif blush2.gif ,sonuose kur neuzsiuvineta buvo tai "isgrauziau" ragais nagais ir dantim tongue.gif , o va kur metalikas is po jo biskiuka matosi, nes nesinorejo trint sepeciais siuliuku, kad nesusipupkuotu
puse paros mirkau kartu su angelu vonioj doh.gif , rankom, sepeciais bruzinau, vanishu mirkiau, arielu, paskui dar ir ukisku muilu, paskui vel arielu, vel vanishu doh.gif ir saltam ir karstam vandeni, suskalbiau koki kg skalbikliu, na bet kas ziuri nieks nepamate to piestuko, tik as kai zinau kad taip neturi but ax.gif
Atsakyti