Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 03 26, 09:02)

Nenusimink, gal nėra taip blogai, kaip manai, rodyk ką turi išsiuvinėjusi 4u.gif
Atsakyti
na nenusimenu labai ,juk pati pradžia,ir nemaniau ,kad viskas taip jau eis kaip per sviestą,pirmus du darbelius siuvinėjau nusipirkusi rinkinius tai su spalvom viskas liuks ,o šitą kai pati rinkau ,ir dar nepagal skaičiukus o pagal savo spalvos supratimą tai vat ir gavau tokį futuristinį ežiuką lotuliukas.gif ,va šiandien pasiuvinėsiu ,nufotkinsiu ri įdėsiu,galėsit pasižiūrėt,vistiek stengsiuos pabaigt...
Atsakyti
labai ačių už dukrytės siuvinėjimo įvertinimą .dabar siuvinėja šuniuką.nu pasirodysiu ir aš blush2.gif labai neišpeikit
user posted image
Papildyta:
o su šituo tai nežinau ką toliau daryt .kaip nepatyrus siuvinėtoja tai viską labai sugrūdau į vieną vietą .jai kuri turit minčiu tai patarkit
user posted image
Atsakyti
[quote=pinciukas,2009 03 26, 11:01]
l
o su šituo tai nežinau ką toliau daryt .kaip nepatyrus siuvinėtoja tai viską labai sugrūdau į vieną vietą .jai kuri turit minčiu tai patarkit

aš tai siulyčiau arba reminti visus kartu nes yra susiję... arba gražiai iškirpti palikus po du langiukus iš šonų ir prisiųti prie kokių nors rubų smile.gif na čia aš taip gal daryčiau... kitos gal ką nors įdomesnio pasiųlis smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 03 25, 13:50)
Merginos, o gal kuri esat dažiusi medžiagytę dažais, skirtas velykiniams kiaušiams dažyti?  g.gif  Man čia prireikė violetinės spalvytės evenweave nedidelio gabaliuko pasiuvinėjimui, tai vat nežinau ką daryt... Visą gabaliuką standartinį pirkt man nu visai neapsimoka - žiauriai per daug...  Kad nudažyt turėtų tai tikrai, bet ar išsilaiko ta spalva, nežinot???

Velykiniais dažais nesu bandžiusi. Bet audiniams paprastai naudojami kiti dažai - aniliniai arba rūgštiniai dažai. Jų būna pirkti Senukuose, Norfose. Dar anksčiau būdavo priemonė „Fantazija“. Va, tos tai tikrai violetinės spalvos būdavo.
Dar yra dažai, skirti batikai. Jie irgi turėtų tikti.
O gal tiesiog reikėtų tiesiog paimti kokį nedidelį gabalėlį medžiagos ir pabandyti nudažyti tais kiaušinių dažais, tik spalvai užtvirtinti panaudoti actą arba druską (o gal ir abu, nepakenks).
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2009 03 26, 11:01)
labai neišpeikit
user posted image

Viskas gerai, peikt nera uz ka. Saunuole.
Tik kaip tu zadi ji ireminti, jei kairej pusej visai nepalikta vietos? mastau.gif
Atsakyti
Nu va,Paukščiuk ,kaip šiandien atrodo mano garstyčių spalvos ežiukas lotuliukas.gif ,tiesą sakant ,kai išsiuvau akytes ,iš karto jis man pradėjo patikt blush2.gif ,nagi kodėl nepasvajojus ir neįsivaizdavus tokų spalvų ežiuko ax.gif ...
http://img150.images...procesas004.jpg

o čia mano kitas darbas šiuo metu

http://img150.images...procesas002.jpg
Atsakyti
Sveikos, mamytes, 4u.gif

Turiu tokia problemele: issiuvinejau dukrytei paveiksla kryziuku, pries tai drobele piestuku susibraiziusi kvadrateliais, kad lengviau siuvineti butu. O dabar nezinau, kaip ta piestuka ir drobes isvalyti. doh.gif Bandziau trinti, neissitrina. Bijau, kad issitampys audinys. verysad.gif
Gal kas gali patarti, kaip pasalinti piestuko demes is audinio? Ir kaip isskalbti drobele, kad ji netycia nesusitrauktu? g.gif
As dar tik pradedancioji sitoj stity, tai nelabai gaudausi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 26, 13:16)
Viskas gerai, peikt nera uz ka. Saunuole.
Tik kaip tu zadi ji ireminti, jei kairej pusej visai nepalikta vietos? mastau.gif

tai va yra tokis posakis gyveni ir mokaisi.tai ir man taip.čia pirmas darbas iš didesnių tai ir neapskaičiavau, kad taip gausis.nu gal kaip nors įrėmins.
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 11:46)
Sveikos, mamytes, 4u.gif

Turiu tokia problemele: issiuvinejau dukrytei paveiksla kryziuku, pries tai drobele piestuku susibraiziusi kvadrateliais, kad lengviau siuvineti butu. O dabar nezinau, kaip ta piestuka ir drobes isvalyti. doh.gif Bandziau trinti, neissitrina. Bijau, kad issitampys audinys. verysad.gif
Gal kas gali patarti, kaip pasalinti piestuko demes is audinio? Ir kaip isskalbti drobele, kad ji netycia nesusitrauktu? g.gif
As dar tik pradedancioji sitoj stity, tai nelabai gaudausi. ax.gif

Tai išskalbk. Pieštukas gi išiskalbia. g.gif

Kiek daug gražių darbelių ir jūsų dukrytės tokios darbščios. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 kovo 2009 - 12:05
QUOTE(Florestina @ 2009 03 26, 14:04)
Tai išskalbk. Pieštukas gi išiskalbia. g.gif

Kiek daug gražių darbelių ir jūsų dukrytės tokios darbščios. wub.gif

Skalbti rankomis? Ar galima naudoti skysta sklabimo priemone? O drobe dziudama nesusitrauks? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 03 26, 12:16)
Skalbti rankomis? Ar galima naudoti skysta sklabimo priemone? O drobe dziudama nesusitrauks? unsure.gif

Aš pilu į bliūdą drungno vandens ir į jį pilu šampūno. Tada poamirkau kokia 10 min ir rankomis švelniai skalbiu. Po to išskalauju, patiesiu rankšluostį ant jo tik lengvai nuspaustą siuvinį (kad vanduo nevarvėtų) ir suvynioju į ritinėlį, tada lyginu, paimu paklodę, lenkiu pusiau, įdedu vidun siuvinį blogą ja puse į viršų ir lyginu. Išlygintą padedu ištiestą, kad baigtų išdžiūti. Viskas. 4u.gif
Atsakyti