Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

registruojuos ir as naujuose namuciuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:09)
nea, nejuokinsiu musu auksarankiu., na su ruci nera net ko lyginti smile.gif  doh.gif  o ir padandyk isivaizduoti kaip atrodo pirmojo darbo blogoji puse, kai taisykliu siuvinejimo net nezinojau.. tai va  g.gif  db turiu stimula rolleyes.gif

Kad tau drąsiau būtų, mano blogoji pusė.

user posted image
Atsakyti
Pas mane tai i viena puse visi - nes pusiniu kazkodel siuvinejau, o kai pradejau kryziuku siuvineti tai taipogi i viena puse jie eina. O geriausia, kad is pradziu siuvinedavau mazga uzsimezgus ant siulo galo doh.gif doh.gif doh.gif ir kadangi siuvinedavu ant pirktines ispiestos medziagos tai ta pusini kryziuka siuvinedavau su visom 6 gijom blink.gif . Tai gerai, kad pirmieji darbeliai siuvineti su paprastais lenkiskais pigiais siuliukais, nes siuvinejant su DMC 6 gijom tai butu buves bankrotas konkretus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 19, 18:35)
Kad tau drąsiau būtų, mano blogoji pusė.

user posted image

bet pas tave kiek spalvu .. o vistiek atrodo gerai smile.gif pas mane vien juoda spalvyte, tai atrodo tikrai ne taip lotuliukas.gif
atrodo, kad cia tik viena esi neigudusi, nieko neismananti, o kai papasakojat nuo ko jus pradejot, tai tikrai guodzia bigsmile.gif ir juoka kelia tokie prisiminimai ax.gif tiesa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:46)
juoka kelia tokie prisiminimai ax.gif tiesa? blush2.gif

Tai jau patikek, kad juoka kelia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 19, 15:04)
Reska, pantera įspūdinga  bigsmile.gif ar išties foną juodais dar kryželiais siuvinėjai?

Tikrai ne schmoll.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 19, 15:22)
smagu matyti, kad pasinaudojai schema ... is visu kurioms siunciau, tikriausiai pirmoji!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif super ... labai graziai atrodo ..ar sunku buvo siuvineti?  g.gif

Ačiū Tau už panterą, kad atvėrei akis ir pasidalinai schema 4u.gif 4u.gif
Siuvinėti buvo tikrai lengva (na tik metalikas truputį vargino, bet jo daug pusinių kryželių). Darbo minimumas, o rezultatas "didelis" thumbup.gif thumbup.gif

Beje, kurios prašėt schemos - jau pumpuoju. Jei negausit, rašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 19 kovo 2009 - 18:00
grįžau namo visa apsipatenkinus bigsmile.gif
užsukau į žvejų parduotuvėlę ir nusipirkau dėžutę siulų ritėms bigsmile.gif kaina juokinga (13 lt), kiek gilesnė už Joc, bet šiaip labai liuksiška thumbup.gif ritės joje paskęsta, bet išžvejoti galima biggrin.gif
dar maximoj prigriebiau "juodasis siuvinėjimas" labiau iš solidarumo, kad lietuviškas, bet ir schemų yra keletas nematytų biggrin.gif

mano blogoji pusė visa išraizgyta siulais, nes slepiu juos po kitais, tai gyvatės gaunasi lotuliukas.gif kai su fotiku susidraugausiu, įdėsiu pasibaisėti profėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir aktyvumas jūsų šiandien bigsmile.gif
Ačiū už naujus namučius 4u.gif

Pritrenkėt mane su savo "blogosiomis" pusėmis swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 19, 19:36)
Na ir aktyvumas jūsų šiandien  bigsmile.gif
Ačiū už naujus namučius  4u.gif

Pritrenkėt mane su savo "blogosiomis" pusėmis  swoon.gif

tai tavo geresnė ar blogesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 19, 19:38)
tai tavo geresnė ar blogesnė  g.gif

Mano baisi wacko.gif Merginos idealiai darbuojasi. Man dar labai toli iki jų doh.gif
Atsakyti
Labas naujuose namučiuose drinks_cheers.gif kad linksmiau būtų - mano vakarykštė žuvytė (gaminau gimtadienio atvirutę su ja):
user posted image

o jau blogųjų pusių gražumas rolleyes.gif man dar toli iki to. aš galiukus ne visada užkišu blush2.gif tiksliau užkišu, bet dar ir palieku truputį, tai baisoka ten pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 19, 19:46)
Labas naujuose namučiuose  drinks_cheers.gif kad linksmiau būtų - mano vakarykštė žuvytė (gaminau gimtadienio atvirutę su ja):

Kokia linksma žuvytė thumbup.gif thumbup.gif

Štai mano blogoji - baisioji pusė. Aš jau pasiruošusi jūsų komentarams pomidorai2.gif

user posted image
Atsakyti