registruojuos ir as naujuose namuciuose
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:09)
nea, nejuokinsiu musu auksarankiu., na su ruci nera net ko lyginti o ir padandyk isivaizduoti kaip atrodo pirmojo darbo blogoji puse, kai taisykliu siuvinejimo net nezinojau.. tai va db turiu stimula
Kad tau drąsiau būtų, mano blogoji pusė.
Pas mane tai i viena puse visi - nes pusiniu kazkodel siuvinejau, o kai pradejau kryziuku siuvineti tai taipogi i viena puse jie eina. O geriausia, kad is pradziu siuvinedavau mazga uzsimezgus ant siulo galo ir kadangi siuvinedavu ant pirktines ispiestos medziagos tai ta pusini kryziuka siuvinedavau su visom 6 gijom . Tai gerai, kad pirmieji darbeliai siuvineti su paprastais lenkiskais pigiais siuliukais, nes siuvinejant su DMC 6 gijom tai butu buves bankrotas konkretus
QUOTE(Florestina @ 2009 03 19, 18:35)
bet pas tave kiek spalvu .. o vistiek atrodo gerai pas mane vien juoda spalvyte, tai atrodo tikrai ne taip
atrodo, kad cia tik viena esi neigudusi, nieko neismananti, o kai papasakojat nuo ko jus pradejot, tai tikrai guodzia ir juoka kelia tokie prisiminimai tiesa?
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 19, 15:04)
Reska, pantera įspūdinga ar išties foną juodais dar kryželiais siuvinėjai?
Tikrai ne
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 19, 15:22)
smagu matyti, kad pasinaudojai schema ... is visu kurioms siunciau, tikriausiai pirmoji!! super ... labai graziai atrodo ..ar sunku buvo siuvineti?
Ačiū Tau už panterą, kad atvėrei akis ir pasidalinai schema
Siuvinėti buvo tikrai lengva (na tik metalikas truputį vargino, bet jo daug pusinių kryželių). Darbo minimumas, o rezultatas "didelis"
Beje, kurios prašėt schemos - jau pumpuoju. Jei negausit, rašykit į až
grįžau namo visa apsipatenkinus
užsukau į žvejų parduotuvėlę ir nusipirkau dėžutę siulų ritėms kaina juokinga (13 lt), kiek gilesnė už Joc, bet šiaip labai liuksiška ritės joje paskęsta, bet išžvejoti galima
dar maximoj prigriebiau "juodasis siuvinėjimas" labiau iš solidarumo, kad lietuviškas, bet ir schemų yra keletas nematytų
mano blogoji pusė visa išraizgyta siulais, nes slepiu juos po kitais, tai gyvatės gaunasi kai su fotiku susidraugausiu, įdėsiu pasibaisėti profėm
užsukau į žvejų parduotuvėlę ir nusipirkau dėžutę siulų ritėms kaina juokinga (13 lt), kiek gilesnė už Joc, bet šiaip labai liuksiška ritės joje paskęsta, bet išžvejoti galima
dar maximoj prigriebiau "juodasis siuvinėjimas" labiau iš solidarumo, kad lietuviškas, bet ir schemų yra keletas nematytų
mano blogoji pusė visa išraizgyta siulais, nes slepiu juos po kitais, tai gyvatės gaunasi kai su fotiku susidraugausiu, įdėsiu pasibaisėti profėm
Na ir aktyvumas jūsų šiandien
Ačiū už naujus namučius
Pritrenkėt mane su savo "blogosiomis" pusėmis
Ačiū už naujus namučius
QUOTE(milka@ @ 2009 03 19, 19:36)
Na ir aktyvumas jūsų šiandien
Ačiū už naujus namučius
Ačiū už naujus namučius
tai tavo geresnė ar blogesnė
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 19, 19:38)
tai tavo geresnė ar blogesnė
Mano baisi Merginos idealiai darbuojasi. Man dar labai toli iki jų
Labas naujuose namučiuose kad linksmiau būtų - mano vakarykštė žuvytė (gaminau gimtadienio atvirutę su ja):
o jau blogųjų pusių gražumas man dar toli iki to. aš galiukus ne visada užkišu tiksliau užkišu, bet dar ir palieku truputį, tai baisoka ten pas mane
o jau blogųjų pusių gražumas man dar toli iki to. aš galiukus ne visada užkišu tiksliau užkišu, bet dar ir palieku truputį, tai baisoka ten pas mane