Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Tikiuos Zhuvycia nesupyks unsure.gif , ar apie šią dėžutę eina kalba?
user posted image
Atsakyti
Taip tokia. Taigi kam įdomu, ieškokite laikraščio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 25, 17:22)
Tikiuos Zhuvycia nesupyks unsure.gif , ar apie šią dėžutę eina kalba?

Oho kaip grazu !!! Gerai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis blush2.gif Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką biggrin.gif user posted image
Atsakyti
gal 21-asis ,ne pirmasis? lotuliukas.gif Kažkur suklydai beskaičiuodama..labai gražu ir elegantiška.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:01)
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis  blush2.gif  Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką  biggrin.gif

Aha, rimtai ir as netikiu, kad tai pirmas darbelis. g.gif
Labai grazu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 25, 21:04)
gal 21-asis ,ne pirmasis? lotuliukas.gif Kažkur suklydai beskaičiuodama..labai gražu ir elegantiška.. 4u.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 25, 21:20)
Aha, rimtai ir as netikiu, kad tai pirmas darbelis.  g.gif
Labai grazu.  4u.gif

Tikrai pirmasis 4u.gif ačiū už pagyras biggrin.gif Niekaip neprisiruošiu įrėmint jau daug laukia eilės, tačiau sumąsčiau kad šios merginos suknelės tas "skylutes" papuošiu swarovski kristalais,savaitgalį imsiuosi darbo. Bet įdomu jei pagražinsiu ar irėminus matysis jie g.gif
Atsakyti
[quote=columbija,2009 03 25, 21:01]
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis blush2.gif Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką biggrin.gif
labai gražus darbelis 4u.gif gal būtų galima schemutę
siuvinėju ir aš ,bet dar gėda rodytis ax.gif kada nors vėliau kaip įsidrasinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciukas: 25 kovo 2009 - 20:14
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:01)
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis  blush2.gif  Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką  biggrin.gif
Gražus darbelis. Labai gerai, kad pasirinkai vienspalvę schemą yess.gif
Atsakyti
parodysiu savo 9 metų dukrytės siuvinėtą pagalvytę.ją padovanojo močiutei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 03 25, 16:23)

na va jau parodė kur rasti biggrin.gif o kokią tu dar turi jei ne šitą? g.gif gal galėčiau gauti? tita7@zebra.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:27)
Tikrai pirmasis  4u.gif  ačiū už pagyras  biggrin.gif  Niekaip neprisiruošiu įrėmint jau daug laukia eilės, tačiau sumąsčiau kad šios merginos suknelės tas "skylutes" papuošiu swarovski kristalais,savaitgalį imsiuosi darbo. Bet įdomu jei pagražinsiu ar irėminus matysis jie  g.gif

O sakyciau idomiai sugalvojai. Mergina tada atrodys ne tik simpatiskai bet ir prabangiai. O kaip ireminus - ar matysis - tai nezinau. Na gal turetu matytis. g.gif

QUOTE(pinciukas @ 2009 03 25, 20:46)
parodysiu savo 9 metų dukrytės siuvinėtą pagalvytę.ją padovanojo močiutei

Ohoho kokia auksaranke mergina turi. Saunus darbelis !!! Taip dailiai issiuvineta ir pasiuta !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti