Tikiuos Zhuvycia nesupyks , ar apie šią dėžutę eina kalba?
Taip tokia. Taigi kam įdomu, ieškokite laikraščio
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką
gal 21-asis ,ne pirmasis? Kažkur suklydai beskaičiuodama..labai gražu ir elegantiška..
QUOTE(zundyte @ 2009 03 25, 21:04)
gal 21-asis ,ne pirmasis? Kažkur suklydai beskaičiuodama..labai gražu ir elegantiška..
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 25, 21:20)
Tikrai pirmasis ačiū už pagyras Niekaip neprisiruošiu įrėmint jau daug laukia eilės, tačiau sumąsčiau kad šios merginos suknelės tas "skylutes" papuošiu swarovski kristalais,savaitgalį imsiuosi darbo. Bet įdomu jei pagražinsiu ar irėminus matysis jie
[quote=columbija,2009 03 25, 21:01]
Na merginos, rodausi ir aš.. Štai mano pirmasis darbelis Tikiuosi pavyks įkelt nuotrauką
labai gražus darbelis gal būtų galima schemutę
siuvinėju ir aš ,bet dar gėda rodytis kada nors vėliau kaip įsidrasinsiu
labai gražus darbelis gal būtų galima schemutę
siuvinėju ir aš ,bet dar gėda rodytis kada nors vėliau kaip įsidrasinsiu
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:01)
Gražus darbelis. Labai gerai, kad pasirinkai vienspalvę schemą QUOTE(amiyra @ 2009 03 25, 16:23)
ACIU
na va jau parodė kur rasti o kokią tu dar turi jei ne šitą? gal galėčiau gauti? tita7@zebra.lt
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:27)
Tikrai pirmasis ačiū už pagyras Niekaip neprisiruošiu įrėmint jau daug laukia eilės, tačiau sumąsčiau kad šios merginos suknelės tas "skylutes" papuošiu swarovski kristalais,savaitgalį imsiuosi darbo. Bet įdomu jei pagražinsiu ar irėminus matysis jie
O sakyciau idomiai sugalvojai. Mergina tada atrodys ne tik simpatiskai bet ir prabangiai. O kaip ireminus - ar matysis - tai nezinau. Na gal turetu matytis.
QUOTE(pinciukas @ 2009 03 25, 20:46)
parodysiu savo 9 metų dukrytės siuvinėtą pagalvytę.ją padovanojo močiutei
Ohoho kokia auksaranke mergina turi. Saunus darbelis !!! Taip dailiai issiuvineta ir pasiuta !!!