Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Little angel @ 2009 03 23, 23:34)
Spec. rankdarbiams nežinau kur pirkti tai man puikiai lyg šiol tarnavo kilimams skirta. Bet tą brangesnę perku aš

4u.gif kazkur tokios turiu biggrin.gif
Atsakyti
Dariau šią Sigutės Ach piešinio schemą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 21:52)
Dariau šią Sigutės Ach piešinio schemą

Ojej koks grazus paveiksliukas !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 22:52)
Dariau šią Sigutės Ach piešinio schemą:

ruci darei su programa ar ant milimetrinio popieriaus?
Atsakyti
Sveikos. Na ir daug plepate - nespėju visko perskaityti 4u.gif. Vakar pabaigiau daugiau nei 4 mėnesius kankintą paveikslą. Dar neskalbtas ir nelygintas
user posted image
Nesiuvinejau gana ilgai, tai dėl klaidelių labai nepeikit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 24, 22:20)
Ojej koks grazus paveiksliukas !!!  thumbup.gif
Mane irgi labai jis sužavėjo yahoo.gif
QUOTE(Chera @ 2009 03 24, 23:11)
ruci darei su programa ar ant milimetrinio popieriaus?
Dariau su PCStitch 7 programa. Tik pas mane ta programa bandomoji, tai daug apribojimų sad.gif Šis paveiksliukas nesudėtingas - galima ir ant milimetrinio popieriaus... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 03 25, 09:30)
Sveikos. Na ir daug plepate - nespėju visko perskaityti 4u.gif. Vakar pabaigiau daugiau nei 4 mėnesius kankintą paveikslą. Dar neskalbtas ir nelygintas
user posted image
Nesiuvinejau gana ilgai, tai dėl klaidelių labai nepeikit blush2.gif

oho... super grazu wub.gif saunuole... 4u.gif
Atsakyti
[quote=diudas,2009 03 23, 21:23]
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

Šaunuolė, tavo rankinė thumbup.gif , sesė turėtų būt labai dėkinga už tokią originalią dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kuri turite "meilės medelio" (to kur viena spalva raudona siuvinėtas) schemą, bet tą "patiuninguotą"? lotuliukas.gif dar šalia medelio yra žmogeliukai, angeliukų yra ir kiek teko matyti tai ji žalia spalva pas kažką buvo išsiuvinėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 03 25, 08:30)

Saunuole !!! Grazus darbas ir nemazas. Kai ireminsi - pasirodyk. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą mirksiukas.gif Būtinai parodysiu ir kaip įrėmintas atrodo.
Atsakyti
Ar skaitėte šiandien "Šeimininkę"? Ten yra straipsnis apie Kuliešų šeimą. O pirmiausiai man krito įdėta nuotrauka su dėžute, kur yra išsiuvinėtas vardas "Paulina". Atrodo kaip tik tokį vardą išsiuvinėtą mačiau šitam forume. Tai kaip suprantu čia bus apie kažkurią forumietę... Kažin ar taip? gal kas žinot?
Atsakyti