Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

rugsėjė, bet ir grožis bus swoon.gif

Pasirodysiu ir aš kiek pasistūmėjau... Tik šiek tiek teko improvizuoti, nes medžiagos per mažai... blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, kas siuvinejat ant lino, gal pagelbetumet. Kaip issifruoti "12 threads per cm (30 ct)". Tai kurs cia butu linas? Ir per kiek giju daryt kryzeli?
Ir siaip.. kaip graziau atrodytu si orchideja? Issiuvineta ant lino ar evenweave?
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, nebespėju su jumis... blush2.gif

Sakykit, ar jūs užsakinėjat iš auksarankės psl.???? Aš šian bandžiau užsisakyti DMC siūliukų, tai nieko nesupratau - duoda kas dešimtą! doh.gif Ar tai reiškia, kad taip labai išpirkta, ar aš kažko nemoku???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 24, 16:36)
Labas vakaras, nebespėju su jumis... blush2.gif

Sakykit, ar jūs užsakinėjat iš auksarankės psl.???? Aš šian bandžiau užsisakyti DMC siūliukų, tai nieko nesupratau - duoda kas dešimtą!  doh.gif  Ar tai reiškia, kad taip labai išpirkta, ar aš kažko nemoku????  g.gif

reiškias kad jie sandėlį nebeturi, man iš 20vnt tik 1 turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 03 24, 16:19)
Merginos, kas siuvinejat ant lino, gal pagelbetumet. Kaip issifruoti "12 threads per cm (30 ct)". Tai kurs cia butu linas? Ir per kiek giju daryt kryzeli?
Ir siaip.. kaip graziau atrodytu si orchideja? Issiuvineta ant lino ar evenweave?
user posted image

tai liną 30 ct reikia imti 4u.gif
Atsakyti
1,5 val. dariau schemą ir sugebėjau ištrinti neišsaugojus frusty.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 18:41)
1,5 val. dariau schemą ir sugebėjau ištrinti neišsaugojus frusty.gif  verysad.gif

console.gif
kai i6 naujo darysi greičiau gal gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 18:41)
1,5 val. dariau schemą ir sugebėjau ištrinti neišsaugojus frusty.gif  verysad.gif

Ojej, uzjauciu. Isivaizduoju kaip pikta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Diudai,
beprotiškai graži rankinė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rugseje - viespateliau kaip bus grazu user posted image. Tik kad dar darbelio, ojoj kiek daug
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 15:55)
Pasirodysiu ir aš kiek pasistūmėjau... Tik šiek tiek teko improvizuoti, nes medžiagos per mažai... blush-anim-cl.gif

wub.gif
Atsakyti
ačiū labai visoms ,kurios man paaiškino dėl tos paletės 4u.gif
Atsakyti