rugsėjė, bet ir grožis bus
Pasirodysiu ir aš kiek pasistūmėjau... Tik šiek tiek teko improvizuoti, nes medžiagos per mažai...
Merginos, kas siuvinejat ant lino, gal pagelbetumet. Kaip issifruoti "12 threads per cm (30 ct)". Tai kurs cia butu linas? Ir per kiek giju daryt kryzeli?
Ir siaip.. kaip graziau atrodytu si orchideja? Issiuvineta ant lino ar evenweave?
Ir siaip.. kaip graziau atrodytu si orchideja? Issiuvineta ant lino ar evenweave?
QUOTE(Manyka @ 2009 03 24, 16:36)
Labas vakaras, nebespėju su jumis...
Sakykit, ar jūs užsakinėjat iš auksarankės psl.???? Aš šian bandžiau užsisakyti DMC siūliukų, tai nieko nesupratau - duoda kas dešimtą! Ar tai reiškia, kad taip labai išpirkta, ar aš kažko nemoku????
Sakykit, ar jūs užsakinėjat iš auksarankės psl.???? Aš šian bandžiau užsisakyti DMC siūliukų, tai nieko nesupratau - duoda kas dešimtą! Ar tai reiškia, kad taip labai išpirkta, ar aš kažko nemoku????
reiškias kad jie sandėlį nebeturi, man iš 20vnt tik 1 turėjo
QUOTE(Felise @ 2009 03 24, 16:19)
Merginos, kas siuvinejat ant lino, gal pagelbetumet. Kaip issifruoti "12 threads per cm (30 ct)". Tai kurs cia butu linas? Ir per kiek giju daryt kryzeli?
tai liną 30 ct reikia imti
1,5 val. dariau schemą ir sugebėjau ištrinti neišsaugojus
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 18:41)
kai i6 naujo darysi greičiau gal gausis
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 18:41)
Ojej, uzjauciu. Isivaizduoju kaip pikta
Diudai,
beprotiškai graži rankinė
beprotiškai graži rankinė
QUOTE(ruci @ 2009 03 24, 15:55)
Pasirodysiu ir aš kiek pasistūmėjau... Tik šiek tiek teko improvizuoti, nes medžiagos per mažai...
ačiū labai visoms ,kurios man paaiškino dėl tos paletės