Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 03 24, 12:04)
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt  blush2.gif ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu 4u.gif  ...gal jau kokį penktadienį ax.gif

dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių blush2.gif

taip paletėje visų siūlų pavyzdžiai, kad galėtum reikiamo nr spalvą pasižiūrėti ir jei kartais neturi kokios spalvos, gali artimą pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 24, 12:04)
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt  blush2.gif ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu 4u.gif  ...gal jau kokį penktadienį ax.gif

dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių blush2.gif

Be savo užsakytų prekių dar ir dovanų gavau. Siuvinėjimo schemą Velykų tematika ir adatų siuvimui ir siuvinėjimui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 24, 11:54)
O aš noriu paklaustie, kokia yra maždaug tos dvipusės lipnios juostos kaina. Ta prasme ar 28-30 Lt už ritinėlį yra normalu. ax.gif

Einu kasiulu siuntinuko žiūrėti.

Man sese pirko uz 7lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 03 24, 12:55)
Man sese pirko uz 7lt. mirksiukas.gif

Man irgi kažkaip pasirodė, kad daugoka. Ten tiesa ir parduotuvė buvo ne iš pigiųjų. Reiks gal į Senukus kada nueiti.
Atsakyti
Gavau dovanu siuvineta paveiksliuka ,ir taip panorau ir as ka nors issiuvineti.Tik va visai zalia sitam reikale.Noriu uzsisakyti siuvinejimo reikmenu.Perskaiciau tema(aisku neviska) ir ziuriu,kad uzsakinejat is kasiulai ar siuvinejimomagija.Ka patartumet,is kur uzsakineti ar gal tiesiog lekti i parduotuve ir nusipirkt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuke @ 2009 03 24, 13:44)
Gavau dovanu siuvineta paveiksliuka ,ir taip panorau ir as ka nors issiuvineti.Tik va visai zalia sitam reikale.Noriu uzsisakyti siuvinejimo reikmenu.Perskaiciau tema(aisku neviska) ir ziuriu,kad uzsakinejat is kasiulai ar siuvinejimomagija.Ka patartumet,is kur uzsakineti ar gal tiesiog lekti i parduotuve ir nusipirkt. doh.gif

bigsmile.gif labukas

primink iš kokio tu miesto, gal pas tave yra ''Geros akys'' parduotuvikė, tai ten viską ir nusipirktum smile.gif Nors internetinėse pigiau
Atsakyti
esu vilniete, taip parduotuve "geros akys" sakyciau kad yra. O sakot, kad atsisiusti pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuke @ 2009 03 24, 14:07)
esu vilniete, taip parduotuve "geros akys" sakyciau kad yra. O sakot, kad atsisiusti pigiau g.gif

Viliniuj tikrai yra, gal mergios parašys kur dar yra parduotuvikių. Parsisiūsti pigiau, bet reikia daugiau užsisakynėti.
išsirink paveiksliuką, susirašyk ko tau reikia ir jei nėra labai didelis sąrašas, prekinkis pas save mieste
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 20:23)
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

bigsmile.gif kaip gražu wub.gif
o ka dedi kad rankinė butu kietesnė???

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 23, 20:45)
Dzeine, o tu tokius matei uz 14Lt?
As esu pirkus tokius ziedus po viena kurie buna supakuoti. Bet tikrai ne 14Lt mokejau, o daug maziau. Gal pabrango ar kaip cia yra???  g.gif

va tokie user posted image
http://www.siuvineji...iai-ziedai.html
aš ir po viena esu pirkus, bet daugiau 5 lt nekainavo biggrin.gif
Atsakyti
niu ka mano sieloj siandien svente clap.gif , iveikiau 3aji lapa
user posted image
buvo tiek
user posted image
kada nors bus taip
user posted image
Atsakyti
Tai va kur tie drugeliai, o as kiekviena karta uzsukis dairausi, zinau kad kazkas siuvineja, bet kaip nematyt taip nematyt thumbup.gif labai gerai ziurisi, wub.gif
Atsakyti
rugsėjė
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti