Spec. rankdarbiams nežinau kur pirkti tai man puikiai lyg šiol tarnavo kilimams skirta. Bet tą brangesnę perku aš
QUOTE(Little angel @ 2009 03 23, 23:23)
Aš turiu jas abi - ta pirma yra pigesnė, o pilna kainuoja apie 50litų. Tad kasiulai ne brangiau parduoda, o tiesiog GA yra nepilna paletė, o kasiūlai turi tą pilnąją
Noriu įsigyti paletę, gaila pas bus nėra GA, gal gali įmestį kasiūlų nuorodą, kur parduoda spalvų paletę, man niekaip nepavyko jos rasti
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 21:23)
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.
Tavo tašiukas nerealus
Papasakok daugiau. Tu kokį nors pamušalą jam dėjai? Ką dėjai į dugną? O su burbuliukais medžiaga irgi linas? Norėčiau kokią sukurpti dukrai, tai man tiktų visos detalės.
QUOTE(Dvi @ 2009 03 24, 10:12)
Tavo tašiukas nerealus
Papasakok daugiau. Tu kokį nors pamušalą jam dėjai? Ką dėjai į dugną? O su burbuliukais medžiaga irgi linas? Norėčiau kokią sukurpti dukrai, tai man tiktų visos detalės.
Dėkui
Pamušalą dėjau taip pat lininį, toks pats kaip ir priekinės rankinės dalies linas. Dugnui jokio pakietinimo nedėjau, tačiau visoje rankinėje tarp pamušalo ir gerosios pusės dėjau tokį paminkštinimą, na tokia medžiaga, kur į striukes berods dedasi, kaip pašiltinimas, nežinau, kaip ji vadinasi . Su burbuliukais medžiaga taip pat lininė. O viduje vienoje rankinės pusėje dar yra viena mažesnė kišenėlė, o kitoje pusėje tokia per visą rankinės plotį skyrius su užtrauktuku ir žinoma bendras rankinės skyrius. Taigi gavosi, kad rankinė turi tris atskirus skyrius.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 24, 09:10)
Noriu įsigyti paletę, gaila pas bus nėra GA, gal gali įmestį kasiūlų nuorodą, kur parduoda spalvų paletę, man niekaip nepavyko jos rasti
KaSiulai
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 24, 10:03)
ačiū, nuorodą aš turiu, tik niekaip spalvų paletės nerasdavau, bet jau radau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 24, 10:07)
ačiū, nuorodą aš turiu, tik niekaip spalvų paletės nerasdavau, bet jau radau
gal sitos paletes ieskai http://www.kasiulai....roducts_id=1033
QUOTE(Saule danguje @ 2009 03 24, 10:34)
taip, ačiū
o gal kuri turit nepilną iš GA parduoti?
nuliūdinot su DMC linu, nusipirkau neapgalvoju, nepasiskaičius, dabar net bijau pradėt siuvinėt turbūt reiktų vientisesnę schemą pasirinkt, kad nebūtų pavienių kryželių
O aš noriu paklaustie, kokia yra maždaug tos dvipusės lipnios juostos kaina. Ta prasme ar 28-30 Lt už ritinėlį yra normalu.
Einu kasiulu siuntinuko žiūrėti.
Einu kasiulu siuntinuko žiūrėti.
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu ...gal jau kokį penktadienį
dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių
dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių
QUOTE(zundyte @ 2009 03 24, 13:04)
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu ...gal jau kokį penktadienį
na aš nemanau, kad bus galima iš tos siūlų paletės atsikirpt siūlų jei pritrūks man atrodo jie ten gražiai apipavidalinti tik kaip pavyzdėliai