Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Spec. rankdarbiams nežinau kur pirkti tai man puikiai lyg šiol tarnavo kilimams skirta. Bet tą brangesnę perku aš
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 03 23, 23:23)

Aš turiu jas abi - ta pirma yra pigesnė, o pilna kainuoja apie 50litų. Tad kasiulai ne brangiau parduoda, o tiesiog GA yra nepilna paletė, o kasiūlai turi tą pilnąją  ax.gif

Noriu įsigyti paletę, gaila pas bus nėra GA, gal gali įmestį kasiūlų nuorodą, kur parduoda spalvų paletę, man niekaip nepavyko jos rasti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 21:23)
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

Tavo tašiukas nerealus wub.gif
Papasakok daugiau. Tu kokį nors pamušalą jam dėjai? Ką dėjai į dugną? O su burbuliukais medžiaga irgi linas? Norėčiau kokią sukurpti dukrai, tai man tiktų visos detalės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 24, 10:12)
Tavo tašiukas nerealus wub.gif
Papasakok daugiau. Tu kokį nors pamušalą jam dėjai? Ką dėjai į dugną? O su burbuliukais medžiaga irgi linas? Norėčiau kokią sukurpti dukrai, tai man tiktų visos detalės. ax.gif

Dėkui 4u.gif

Pamušalą dėjau taip pat lininį, toks pats kaip ir priekinės rankinės dalies linas. Dugnui jokio pakietinimo nedėjau, tačiau visoje rankinėje tarp pamušalo ir gerosios pusės dėjau tokį paminkštinimą, na tokia medžiaga, kur į striukes berods dedasi, kaip pašiltinimas, nežinau, kaip ji vadinasi blush2.gif . Su burbuliukais medžiaga taip pat lininė. O viduje vienoje rankinės pusėje dar yra viena mažesnė kišenėlė, o kitoje pusėje tokia per visą rankinės plotį skyrius su užtrauktuku ir žinoma bendras rankinės skyrius. Taigi gavosi, kad rankinė turi tris atskirus skyrius.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 24, 09:10)
Noriu įsigyti paletę, gaila pas bus nėra GA, gal gali įmestį kasiūlų nuorodą, kur parduoda spalvų paletę, man niekaip nepavyko jos rasti doh.gif  4u.gif

KaSiulai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 24 kovo 2009 - 10:03
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 24, 10:03)

ačiū, nuorodą aš turiu, tik niekaip spalvų paletės nerasdavau, bet jau radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 24, 10:07)
ačiū, nuorodą aš turiu, tik niekaip spalvų paletės nerasdavau, bet jau radau blush2.gif

gal sitos paletes ieskai 4u.gif http://www.kasiulai....roducts_id=1033
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 03 24, 10:34)

taip, ačiū 4u.gif

o gal kuri turit nepilną iš GA parduoti?
Atsakyti
nuliūdinot su DMC linu, nusipirkau neapgalvoju, nepasiskaičius, dabar net bijau pradėt siuvinėt doh.gif turbūt reiktų vientisesnę schemą pasirinkt, kad nebūtų pavienių kryželių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 kovo 2009 - 10:56
O aš noriu paklaustie, kokia yra maždaug tos dvipusės lipnios juostos kaina. Ta prasme ar 28-30 Lt už ritinėlį yra normalu. ax.gif

Einu kasiulu siuntinuko žiūrėti.
Atsakyti
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt blush2.gif ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu 4u.gif ...gal jau kokį penktadienį ax.gif

dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 24, 13:04)
kaži kada aš galėsiu siuntinuką iš kasiūlai pasižiūrėt  blush2.gif ,sekmadienį pervedžiau pinigus,pirmadienį patvirtino ,kad gavo ,tai dabar laukiu 4u.gif  ...gal jau kokį penktadienį ax.gif

dar norėjau paklaust dėl tos paletės:tai ten kaip suprantu ,tiesiog visų spalvų siūlų po vieną matkelį?..tuomet reiks ir man užsisakyt,juk bet kada gali nutikt ,kad pritruksta siūlo 10 kryželių blush2.gif

na aš nemanau, kad bus galima iš tos siūlų paletės atsikirpt siūlų jei pritrūks g.gif man atrodo jie ten gražiai apipavidalinti tik kaip pavyzdėliai ax.gif
Atsakyti