diudas pasakiška rankinė , noriu tokios sesės
Diudas , laaaaabai grazi tasyte
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 23, 19:35)
aš GA radau metalinius žiedukus (4 cm skersmuo) kaina 14 lt, kai šalia kabo didesnis žiedukas su 24"babinom" kaina 4,70 lt... , atsiverčiau siuvinėjimomagija, o ten tie žiedukai tik 3,99 lt ir kut teisybė...?
Dzeine, o tu tokius matei uz 14Lt?
ar tokius:
As esu pirkus tokius ziedus po viena kurie buna supakuoti. Bet tikrai ne 14Lt mokejau, o daug maziau. Gal pabrango ar kaip cia yra???
Diudai, rankinė fantastiška šaunuolė! be galo apsidžiaugčiau tokią gavus
na tikrai, is kur tokia sese gaut... nuostabi rankine
diudas, rankinė fantastiška
diudas Rankinė tai super gaila, kad mano sesė taip nemoka. Gal ją pas tave į kursus nusiųst,a ?
QUOTE(egle.k @ 2009 03 23, 20:46)
Labai grazus darbai Norejau paklausti su kokia programele darei schemas???nes labai tikroviskai atrodo!!!!
Egle.k aš visada schemas darausi puslapyje igolki.ru
Dėkui visoms už tiek daug gražių pagyrimų
Diudas labai graži tavo tašikė;
kiti darbai taip pat labai mieli
...................................................................................
Dėkui už tiek pagyrų, o dabar pabandysiu atsakyti į visus klausimus.
1. Pats paveiksliukas priklijuotas prie dėžutės su dvipuse lipnia juosta
2. DMC siūlų paletės yra dviejų rūšių: 117 medvilninių siūlų paletė, ir visų DMC siūlų paletė, iskaitan metalikus, colour varigated, 117.
Aš turiu jas abi - ta pirma yra pigesnė, o pilna kainuoja apie 50litų. Tad kasiulai ne brangiau parduoda, o tiesiog GA yra nepilna paletė, o kasiūlai turi tą pilnąją
kiti darbai taip pat labai mieli
...................................................................................
Dėkui už tiek pagyrų, o dabar pabandysiu atsakyti į visus klausimus.
2. DMC siūlų paletės yra dviejų rūšių: 117 medvilninių siūlų paletė, ir visų DMC siūlų paletė, iskaitan metalikus, colour varigated, 117.
Aš turiu jas abi - ta pirma yra pigesnė, o pilna kainuoja apie 50litų. Tad kasiulai ne brangiau parduoda, o tiesiog GA yra nepilna paletė, o kasiūlai turi tą pilnąją
QUOTE(Little angel @ 2009 03 23, 23:23)
cia ta paprasta is senuku ar spec. rankdarbiams