Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

diudas pasakiška rankinė wub.gif wub.gif, noriu tokios sesės wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Diudas , laaaaabai grazi tasyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 23, 19:35)
aš GA radau metalinius žiedukus (4 cm skersmuo) kaina 14 lt, kai šalia kabo didesnis žiedukas su 24"babinom" kaina 4,70 lt... ,  atsiverčiau siuvinėjimomagija, o ten tie žiedukai tik 3,99 lt  biggrin.gif  ir kut teisybė...?  biggrin.gif

Dzeine, o tu tokius matei uz 14Lt?
user posted image
ar tokius:
user posted image

As esu pirkus tokius ziedus po viena kurie buna supakuoti. Bet tikrai ne 14Lt mokejau, o daug maziau. Gal pabrango ar kaip cia yra??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 23 kovo 2009 - 20:46
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 20:23)
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

Diudas, nerealu wub.gif thumbup.gif labai gera dovana wub.gif thumbup.gif
ir as tokios seses noriu blush2.gif
Atsakyti
Diudai, rankinė fantastiška bigsmile.gif šaunuolė! thumbup.gif be galo apsidžiaugčiau tokią gavus wub.gif
Atsakyti
na tikrai, is kur tokia sese gaut... nuostabi rankine wub.gif
Atsakyti
diudas, rankinė fantastiška yahoo.gif yess.gif swoon.gif
Atsakyti
diudas Rankinė tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila, kad mano sesė taip nemoka. schmoll.gif verysad.gif verysad.gif Gal ją pas tave į kursus nusiųst,a ? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2009 03 23, 20:46)
Labai grazus darbai 4u.gif  thumbup.gif  Norejau paklausti su kokia programele darei schemas???nes labai tikroviskai atrodo!!!!

Egle.k aš visada schemas darausi puslapyje igolki.ru
Atsakyti
Dėkui visoms už tiek daug gražių pagyrimų 4u.gif
Atsakyti
Diudas labai graži tavo tašikė;
kiti darbai taip pat labai mieli wub.gif

...................................................................................
Dėkui už tiek pagyrų, o dabar pabandysiu atsakyti į visus klausimus.

1. Pats paveiksliukas priklijuotas prie dėžutės su dvipuse lipnia juosta

2. DMC siūlų paletės yra dviejų rūšių: 117 medvilninių siūlų paletė, ir visų DMC siūlų paletė, iskaitan metalikus, colour varigated, 117.

Aš turiu jas abi - ta pirma yra pigesnė, o pilna kainuoja apie 50litų. Tad kasiulai ne brangiau parduoda, o tiesiog GA yra nepilna paletė, o kasiūlai turi tą pilnąją ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 03 23, 23:23)
1. Pats paveiksliukas priklijuotas prie dėžutės su dvipuse lipnia juosta

4u.gif
cia ta paprasta is senuku ar spec. rankdarbiams ax.gif
Atsakyti