Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 03 23, 16:22)
merginos ,šiandien nusipirkau  vienam darbeliui lenkiškų mulinė siūlų Adiadna,berods ir galit pasidalint patirtim

Siuvinejau jais ir man visai patiko, nei veliasi siuvinejant, nei dazo skalbiant thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 03 23, 17:20)
o kur prie shemos nurodyti siulų numeriai ir firma tai manau konvertuot neverta ,nes vistiek gaunasi šiek tiek kitokios spalvos nei turėtų ir nelabai gražiai atrodo rolleyes.gif

o as jau 2 katrus pasimaunu su originaliu raktu doh.gif vienakart per tamsus pagal paveiklseli buvo, kita kart vietoj rozines raudonas darbas butu gavesis doh.gif
Atsakyti
o tai ką daryt tokiu atveju?Keisti siūlus į tokius kurie dera?,nebuvau susidūrusi nes tik pradedu siuvinėt ,tai norėčiau sužinot kaip elgiatės tokiu atveju ,kai spalvos neatitinka nurodytų?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 23, 15:50)
Pirkau Kaune ,prie(tiksliau,tame pačiame pastate tik įėjimas kitas) buvusios Rėdos parduotuvės yra tokia mažytė siuvimo reikmenų ir sagų parduoptuvėlė,ten visokio velnio rast galima,tai va ten..

o adresa gal galėtum tikslu parašyt??? blush2.gif

aš GA radau metalinius žiedukus (4 cm skersmuo) kaina 14 lt, kai šalia kabo didesnis žiedukas su 24"babinom" kaina 4,70 lt... , atsiverčiau siuvinėjimomagija, o ten tie žiedukai tik 3,99 lt biggrin.gif ir kut teisybė...? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2009 03 22, 23:15)
Noriu parodyti savo darbelius:
ŠITĄ BAIGIAU PRIEŠ KELIAS DIENAS
user posted image
O ŠTAI KAIP ATRODO VISI KETURI KARTU (TURIU OMENY VIENO STILIAUS)
user posted image

Labai grazus darbai 4u.gif thumbup.gif Norejau paklausti su kokia programele darei schemas???nes labai tikroviskai atrodo!!!!
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 03 23, 15:26)
Tik klaida pirmame puslapyje - 18 aidą atitinka 36 ct linas, o ne 40  rolleyes.gif

Nu tai aš ten ne savo žinias rašiau, o surinkau atsakymus į klausimus anoje temoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 23, 19:51)
o tai ką daryt tokiu atveju?Keisti siūlus į tokius kurie dera?

ka cia bedarysi, vienas taip ir guli nebaigtas, kitam begau pirkti kitu siulu, jau is akies derinau bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ta parduotuvė siuvimo reikmenų kaune yra šalia buvusios RĖDOS parduotuvės,krėvės pr.49,bet ne tas įėjimas pagrindinis ,o tiesiog tokiam užkampyje nedidelės durelės ir maža krautuvėlė(nuogatvės matosi),aplamai jei būsit krėvės prospekte ,paklauskit kokios nors moters apie tą parduotuvėlę ,neabejoju ,kad kiekviena žinos,nes ji jau labai seniai ten veikia ir ten visada labai daug žmonių ,dar niekada joje nebuvau tada ,kai būtų tuščia ,ten kaskartą yra kokios trys keturios moterys.ten sagos,siūlai,įvairūs dekorai siuvimui ,priedai visokie,užtrauktukai ir tt

beje merginos ,radau namie iš senų laikų tokios kanvos ,bet neparašyta jos nr,bet tikrai didesnėm skylutėm nei 14,tai kaip joje siuvinėt? ar tik siūlų gijų kokias tris imt? bandžiau dviem ,tai skęsta viskas ir skylės matosi ,o su trim tai neblogai gaunasi,bet siuvinys toks bus lyg pasipūtęs,kaip geriau daryt?
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 21:23)
Šiaip ne taip prisiruošiau pasiūti rankinę su Acufactum dizaino "Drugio sapnu". Savaitgalį šią rankinę dovanosiu seseriai gimtadienio proga.

Kaip aš žaviuosi kai merginos ne tik siuvinėja, bet ir siuva wub.gif Gražu be galo thumbup.gif
Aš pati kai siūt nemoku, tai tik seilę varvinu į panašius darbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 17:48)
Little angel o su kuo klijavai paveiksliuka prie dezes  g.gif ar cia kokia specialia pirkai
Zinok geriau imk originala. As esu nesenai konvertavus -tai kai nuvaziavau palyginti spalvas - tai didzioji dalis ziauriai pro sali buvo  doh.gif
Man Madeira patinka, nes jie graziai blizga, plati spalvu gama + jie yra pigesni nei dmc, nes ju kaina ir taip mazesne nei DMC, o ir metrazas ju didesnis  ax.gif
Bet siaip siulai GA yra kur kas brangesni  ax.gif

Na taip, GA siūlai brangesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 03 23, 20:23)

Labai gražu.

O man sesuo tik dabar perdavė šaukimą į paštą, kad gavau iš kasiulai.lt. Birbau šiandien, nebuvo kam įteikti. Sesuo šiandien savo ebay.com siuntas ėmė, galėjo ir mano paimti, ten paštininkė jau mus abi pažįsta, net pasų neprašo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 03 23, 18:17)
Gal aš ir klystu, bet ar nebuvo paletė papildyta? Ar nebus toks variantas, kad GA dar senoji paletė parduodama ir dėl to ji pigesnė, o kasiulai naujoji? Pataisykit, jei klystu smile.gif Bet negi toks skirtumas galėtų būt? blink.gif

Na man pasirodė, kad tikrai tokia pati, labai jos nevarčiau, nes supakuota į vidų neįlysi, bet jau labai identiška buvo. taigi va mane tas skirtumas irgi suglumino swoon.gif iš GA išėjau labai pikta, geriau jau tenai bučiau pirkusi ir nuolaida bučiau gavusi...
Atsakyti