Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 19, 17:52)
As taip pat nesupratau, kad cia blogoji puse. Pagalvojau, kad kazkoks kitoks siuvinejimo budas. Labai jau daili ir tvarkinga ta blogoji puse.  blush2.gif

Papildyta:
Sandrulia, bet ir tavojo darbelio blogoji puse labai daili.
Dabar pradejau siuvineti Vervaco batukus. Kai baigsiu pasidemonstruosiu ir as savo darbelio blogaja puse.  smile.gif

zinot, o as tai net nerodysiu savo blogosios puses lotuliukas.gif doh.gif geriau grozetis jusu ranku miklumu ir savaja ranka atkalinet rolleyes.gif skelbiu kara savajai blogajai pusei gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:00)
zinot, o as tai net nerodysiu savo blogosios puses lotuliukas.gif doh.gif  geriau grozetis jusu ranku miklumu ir savaja ranka atkalinet rolleyes.gif  skelbiu kara savajai blogajai pusei gun_smilie.gif

Pasirodyk, pasirodyk - neslepk gi. Negi ten taip baisu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 19, 16:51)
Ir tokie netinka?????

čia tie, iš kurių jis juokiasi doh.gif

QUOTE(ruci @ 2009 03 19, 17:34)
Tik atsiprašau už tokias dideles foto  blush2.gif

siaubas, Ruci, Tu mane šiurpini ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 19, 18:05)
Pasirodyk, pasirodyk - neslepk gi. Negi ten taip baisu?  mirksiukas.gif

nea, nejuokinsiu musu auksarankiu., na su ruci nera net ko lyginti smile.gif doh.gif o ir padandyk isivaizduoti kaip atrodo pirmojo darbo blogoji puse, kai taisykliu siuvinejimo net nezinojau.. tai va g.gif db turiu stimula rolleyes.gif

Atsakyti
ačiū už naujus namučius 4u.gif

kokios jūsų blogosios-gerosios gražios thumbup.gif

Atsakyti
Virgute - manau daugumos pirmojo darbelio blogoji puse nelabai vykusi. Kuo ilgiau siuvinejam tuo labiau tobulejam. Reik eit man paziureti kaip atrodo manojo irmojo darbelio blogoji puse. Pirmasis mano darbelis siuvinetas net ne kryzeliu o pusiniu. doh.gif ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif As taip pat prisijungsiu prie sios temukes ax.gif Pries kelias dienas nusipirkau zurnala ir pradejau siuvineti cool.gif Tiek kad as niekada nepabaigiu ka pradejau blush2.gif doh.gif verysad.gif Na ziuresim kaip cia bus, sekmes siuvinejancioms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Livija25 @ 2009 03 19, 17:15)
Labukas visoms smile.gif As taip pat prisijungsiu prie sios temukes ax.gif Pries kelias dienas nusipirkau zurnala ir pradejau siuvineti  cool.gif Tiek kad as niekada nepabaigiu ka pradejau blush2.gif  doh.gif  verysad.gif Na ziuresim kaip cia bus, sekmes siuvinejancioms  biggrin.gif

Sveika prisijungus. Lauksim darbeliu foto. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 19, 18:15)
Virgute  - manau daugumos pirmojo darbelio blogoji puse nelabai vykusi. Kuo ilgiau siuvinejam tuo labiau tobulejam. Reik eit man paziureti kaip atrodo manojo irmojo darbelio blogoji puse. Pirmasis mano darbelis siuvinetas net ne kryzeliu o pusiniu.  doh.gif  ax.gif

tai, kad tikriausiai.. smile.gif bet uztatai turiu kur tobuleti, ir aisku, smagu bus po kiek meteliu savo pirmaji darbeli pasiziureti bigsmile.gif o siaip manau, kad koks ir bebutu netobulas, kad kiek beturetu trukumu, pirmas darbelis bus sirdziai pats mieliausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:17)
tai, kad tikriausiai..  smile.gif  bet uztatai turiu kur tobuleti, ir aisku, smagu bus po kiek meteliu savo pirmaji darbeli pasiziureti  bigsmile.gif  o siaip manau, kad koks ir bebutu netobulas, kad kiek beturetu trukumu, pirmas darbelis bus sirdziai pats mieliausias ax.gif

Sutinku su tavim !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 03 19, 17:34)
Tik atsiprašau už tokias dideles foto  blush2.gif

clap_1.gif: ploja.gif
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 19, 17:41)
ar yra Lt pirkt Belfast Linen?  blush2.gif

Aš siunčiausi iš US.
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 19, 18:06)
čia tie, iš kurių jis juokiasi  doh.gif

Joooooo
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 03 19, 16:50)
Rodotės blogąsias puses. Tai ir aš įmesiu savają ax.gif
thumbup.gif
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 19, 17:06)
siaubas, Ruci, Tu mane šiurpini  ph34r.gif
Visai nenorėjau šiurpinti blush2.gif
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:09)
nea, nejuokinsiu musu auksarankiu., na su ruci nera net ko lyginti smile.gif
Pas mane ji tikrai nėra ideali... Tikiu, kad pas ilgiau siuvinėjančias ji dar gražesnė, paprasčiausiai, mes jos nematom.
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 17:09)
doh.gif  o ir padandyk isivaizduoti kaip atrodo pirmojo darbo blogoji puse, kai taisykliu siuvinejimo net nezinojau.. tai va  g.gif  db turiu stimula rolleyes.gif
O aš tvarkingiau pradėjau siuvinėti tik peržiūrėjus taisykles kaip siuvinėti, kurias kažkada radau picasa albumuose blush2.gif Todėl mano anksčiau siuvinėti darbeliai tikrai labai skiriasi nuo dabartinių (turiu omenyje blogąją pusę), o šiaip tai reikėtų pačių pirmųjų ir gerąją pasižiūrėt - ar visi kryžiukai "gula" į tą pačią pusę blush2.gif
Atsakyti