Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 22, 18:56)
o man tai ypac tie obuoliukai thumbup.gif   thumbup.gif  thumbup.gif  neisivaizduoju kiek laiko reikejo prie su sedeti, kad tokius grazius sunokint, na, super  thumbup.gif

Mano obuoliai jau prades tuoj maivytis tiek pagyru gave blush2.gif Labai dekui visoms bigsmile.gif Juos pradejau iseidama i dekreta, o baigiau kai leliai jau menuo buvo. Tai per mazdaug keturis menesius kasdien nokinau ir obuoliukus, ir lelia nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juba: 23 kovo 2009 - 09:55
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 23, 10:25)
thumbup.gif  thumbup.gif
Šito puslapiuko nebuvau užmačiusi, labai dėkui, ten ko gero pigiausiai nei kitur mačiau, ačiū  4u.gif

Aha, čia pigu. Ką tik užsisakiau ir aš šią dėželę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 03 23, 00:10)
2saulyte2, aciu labai  kad pasidalinai patirtimi - tai ir as leksiu prekintis 4u.gif  mirksiukas.gif

Prasom, prasom. Gero apsiprekinimo !!!
thumb_yello.gif
Atsakyti
Merginos, pamenu minėjot, kad DMC linas nelabai patiko? gal galit priminti tiksliau, kuo jis negeras pasirodė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 23, 11:48)
Merginos, pamenu minėjot, kad DMC linas nelabai patiko? gal galit priminti tiksliau, kuo jis negeras pasirodė?  g.gif

DMC linas yra gana kietas ir retas - siuvinėti ant jo reikia šiokio tokio įgudimo. Kadangi jis retas, siūlų blogojoje pusėje tempti negalima, galiukų palikti taip pat rolleyes.gif Nes viskas šviečiasi, ypač jei linas šviesios spalvos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 23 kovo 2009 - 11:25
QUOTE(Loretoidas @ 2009 03 23, 12:22)
DMC linas yra gana kietas ir retas - siuvinėti ant jo reikia šiokio tokio įgudimo. Kadangi jis retas, siūlų blogojoje pusėje tempti negalima, galiukų palikti taip pat rolleyes.gif Nes viskas šviečiasi, ypač jei linas šviesios spalvos tongue.gif

Dėkui, supratau rolleyes.gif na galiukus palikti tai aš megėja blush2.gif
o Zweigart linas tankesnis?
aš paskutinį savo katiną ant lino siuvinėjau, bet net nežinau koks jis ten buvo - pirkau kaip likutį GA. Nors man jis labai skystas pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 23, 11:36)
Dėkui, supratau  rolleyes.gif na galiukus palikti tai aš megėja  blush2.gif
o Zweigart linas tankesnis?
aš paskutinį savo katiną ant lino siuvinėjau, bet net nežinau koks jis ten buvo - pirkau kaip likutį GA. Nors man jis labai skystas pasirodė  g.gif

tikriausiai, kad ant DMC lino ir siuvinejai, nes bent jau Kaune senamiesty kitokio ir neturi
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 03 23, 13:22)

tai taip suprantu, kad motyvą išsiuvinėji ir slėpį galą, o sekantį, jeigu jis yra per kelias eiles, tai vėl su nauju siulu pradedi g.gif
O kai siuvinėjate, būtinai naudojate lankelį siuvinėjimui blush2.gif Nes turiu šį liną, tai tikrai kietas, bet ar lankelis būtinas, nes motyvas nėra toks jau didelis blush2.gif
Ačiū už pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 03 23, 13:52)
tai taip suprantu, kad motyvą išsiuvinėji ir slėpį galą, o sekantį, jeigu jis yra per kelias eiles, tai vėl su  nauju siulu pradedi g.gif
O kai siuvinėjate, būtinai naudojate lankelį siuvinėjimui blush2.gif Nes turiu šį liną, tai tikrai kietas, bet ar lankelis būtinas, nes motyvas nėra toks jau didelis blush2.gif
Ačiū už pagalbą aciuks.gif

Na, manau, lankelis tai patogumo dalykas rolleyes.gif Aš išpradžių jo nenaudojau siuvinėjant ant aidos. Bet kai pradėjau ant lino, prireikė lankelio. Tiesiog man taip daug patogiau.
Atsakyti
Merginos, padėkite susigaudyti blush2.gif
O kokį liną naudojate mirksiukas.gif ir kur perkate mirksiukas.gif
Aš turiu lietuvišką, tai skersuoja, o DMC tai tikrai toks kietokas, ir dar galus reikia slėpti biggrin.gif aš norėčiau minkštesnio, bet gal ant minkštesnio sunkiau siuvinėti. Gal galite patarti koks jis geresnis. Na daug gražių darbų matau, bet ten nieko nerašoma ant kokio lino doh.gif
Na man galva visai susisuko doh.gif
Ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 23 kovo 2009 - 14:43
Mamučiukai, su galais taip ir elgiesi tongue.gif O dėl lankelio, tai čia jau kaip kam patinka - aš niekada nieko nesiuvinėju su lankeliu (net ir neturiu rolleyes.gif), net ir didelių staltiesių blush2.gif
O šiaip tai tikrai geras Zweigart linas, jo yra KaSiulai
Atsakyti
Loretoidas, ačiū labai aciuks.gif visada man ištiesi pagalbos ranką clap.gif

bet jų irgi yra kelių tankumų blush2.gif kaip dar čia man atsirinkti blush2.gif

jeigu 28 count, tai jis stambesnis, o jeigu 32 count, tai jau smulkesnis, ar taip suprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 23 kovo 2009 - 14:58