Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

na ir daug naujų grožybių thumbup.gif

Juba, darbeliai nuostabūs! prisidedu prie pagyrų obuoliukams 4u.gif

Little angel, labai patiko man tavo siuvinukai thumbup.gif jaukūs ir mieli. padėkliuko-paukštuko užsimaniau ir aš rolleyes.gif

Čerčikas, nustebinai darbelių gausa biggrin.gif viskas super! skirtukai labai spalvingi ir dailūs drinks_cheers.gif

na ir Masiniuko pavasariški drugeliai wub.gif
Atsakyti
Aciu labai. Taip taip Madeira-per skubejima ne taip parasiau blush2.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 22, 14:43)
g.gif  matyt kazka busiu praleidus - tokiu siulu nesu girdejus. Gal - Madeira?
Jei taip tai vat kelios nuorodos:
http://www.findstitc...,dmc/to,madeira
http://puntocroce.narod.ru/tabella.htm

Atsakyti
Noriu parodyti savo darbelius:
ŠITĄ BAIGIAU PRIEŠ KELIAS DIENAS
user posted image
O ŠTAI KAIP ATRODO VISI KETURI KARTU (TURIU OMENY VIENO STILIAUS)
user posted image
Atsakyti
mmuch,labai gražu thumbup.gif ,man labai patinka tokio tipo (kaip nuotraukos) siuvinukai,kiek laiko siuvinėjai?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 22, 22:23)
kiek laiko siuvinėjai?

Įviariai vieną ilgiau kitą trumpiau, tą angeliuką jei be pertraukų tai savaitę su trupučiu, saldžią porelę lygiai savaitę, mergytę su mamyte daug ilgiau nes 17 spalvų...
Atsakyti
ojej ojej ,kokia spartuolė ,man tai atrodo neįveikiamas darbas per tokį laiko tarpą ,aš tikriausiai metus siuvinėčiau.. blush2.gif
Atsakyti
As noriu pasiteirauti, tos kurios esate pirkusios is sewandso.co.uk , ar reikia moketi muita, ir kaip visas procesas vyksta, ar taip pat kaip perkant is kasiulai.lt, kokie privalumai, minusai? Man reikia visokiu imantrybiu kuriu cia nenusipirksi blush2.gif sugalvojau apsiprekinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2009 03 22, 21:01)
Aciu labai. Taip taip  Madeira-per skubejima ne taip parasiau 

Prasom, prasom. Svarbu, kad tiktu. 4u.gif

QUOTE(mmuch @ 2009 03 22, 21:15)
Noriu parodyti savo darbelius:

Kokie grazus !!! Labai labai simpatiski darbeliai. 4u.gif

QUOTE(Rne @ 2009 03 22, 22:41)
As noriu pasiteirauti, tos kurios esate pirkusios is sewandso.co.uk

Esu kelis kartus pirkus is sios parduotuves. Nu kad jokiu muitu nereikia moketi, tik siuntimo mokesti - 3svarai su trupuciu. O siaip tai esu patenkinta pirkiniais. Atsiuncia per 1-1,5sav. Tik su paprasta kortele nenusipirksi ten. As naudoju Ukio banko virtualiaja kortele, skirta atsiskaitineti internete. Privalumai - daug didesnis pasirinkimas iv. dalykiuku. O minusu tai nzn. Tik, man atrodo, siuliukai tai brangiau gaunasi nei LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 22 kovo 2009 - 23:06
Aš tik įlendu pasigrožiu jūsų darbeliais, o komentuot tai nespėju su jumis.
Atsakyti
2saulyte2, aciu labai kad pasidalinai patirtimi - tai ir as leksiu prekintis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kuri kaunietė išsiaiškinot kas per siūliukai "Urmo bazėje" parduodami? Jie tokie pigūs, lygtai kažkokie rusiški... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 03 21, 19:07)

thumbup.gif thumbup.gif
Šito puslapiuko nebuvau užmačiusi, labai dėkui, ten ko gero pigiausiai nei kitur mačiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti