Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(liepsnike @ 2009 03 21, 22:30)
ChinChin, manau tu klysti. Siulu organaizeris tai toks kartono gabaliukas su skylutemis (arba specialus plasmasinis su skaiciukais), pzv. I ji suveriami/sukabinami siuvinui reikalingi siulai, kad nereiktu kiekviena karta lysti i dezute ir ieskoti reikalingo siulo ir nesusipainioti jei atkirpti siulai tiesiog guli kruvoje. Ant kartono galima surasyti schemoje naudojama zenkliuka ir siulo numeri, ant plasmasinio uzrasyti negalima, bet galima ant popieriaus su siulu raktu prirasyti numeri is organaizerio. Labai geras daiktas, rekomenduoju.
Tai apie ka tu kalbi irgi priskiriama prie siulu organizavimo, bet pagrindine dezuciu/papkiu paskirtis yra siulu organizuotas laikymas/saugojimas.

gal, as tik sakau kaip buvo parasyta ant dezutes, is kurios emiau -irgi buvo thread organiser biggrin.gif tai kitaip ir nezinau kai pavadinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos adatos draugės, planuoju šią savaitę važiuoti į Kauną ir pagalvojau o ar urmo bazese Kaune būna siūlų ir siuvinėjimo medžiagų? gal kuriai teko matyti, apšvieskit mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 03 22, 12:22)
urmo bazese Kaune būna siūlų ir siuvinėjimo medžiagų? g

Esu macius tik neaiskios firmos siulu ax.gif

Little angel, labai mieli darbeliai wub.gif

O gal kam tokia pagalvele tiktu? lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos norejau paklausti smile.gif visada siuvinejau dmc siulais, dabar nusiziurejau paveiksliuka su madeira, galvoju ar konvertuot i dmc ar bandyt su madeira, ka patartumet, kurie geriau ziurisi ir kodel butu verta rinktis madeira smile.gif ? nes apie juos nieko nezinau ir bijau bandyt, gal geriau likt prie dmc.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 03 22, 13:31)
Merginos norejau paklausti smile.gif visada siuvinejau dmc siulais, dabar nusiziurejau paveiksliuka su madeira, galvoju ar konvertuot i dmc ar bandyt su madeira, ka patartumet, kurie geriau ziurisi ir kodel butu verta rinktis madeira smile.gif ? nes apie juos nieko nezinau ir bijau bandyt, gal geriau likt prie dmc.. blush2.gif

Madeira yra geri siūlai. Panašios kokybės kaip DMC ar Anchor. Manau, jei nurodyti Madeira siūlai, jais ir siuvinėk, nes konvertuojant dažniausiai yra prarandamas spalvų vientisumas... Štai aš konvertavau Acufactum spalvas į DMC, tai kai susidėjau tuos konvertuotus siūlus, pamačiau, kad reikalai prasti - teko galų gale iš akies viską rinkti doh.gif Na gal Madeirą konvertuojant taip nebūtų. Bet šiaip ar taip, rinkčiausi nurodytus siūlus 4u.gif Kita vertus, jei spalvų nėra labai daug, tai dar net ir smagiau iš akies parinkti - tada tikrai nesvarbu, kokios firmos, svarbiausiai sužiūrėk, kad spalvos derėtų gražiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 kovo 2009 - 13:06
Kokie grožiai. wub.gif
Atsakyti
laba diena, gale galetumete pagelbeti, man reiktu siulu siuvinejimo konvertavimo lenteles. Nesu tikra ar taip vadinas,Schemoje nurodyta DMC kodukai o as turiu kruva Manderos siuliuku... ax.gif
Aciu labai...
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2009 03 22, 13:15)
laba diena, gale galetumete pagelbeti, man reiktu siulu siuvinejimo konvertavimo lenteles. Nesu tikra ar taip vadinas,Schemoje nurodyta DMC kodukai o as turiu kruva Manderos siuliuku... ax.gif
Aciu labai...

g.gif matyt kazka busiu praleidus - tokiu siulu nesu girdejus. Gal - Madeira?
Jei taip tai vat kelios nuorodos:
http://www.findstitc...,dmc/to,madeira
http://puntocroce.narod.ru/tabella.htm
Atsakyti
laba diena ,norėjau paklaust kauniečių ,kur perkate siūliukus ,kur jie pigiausi?Ir dar ,kaip apskaičiuot kiek siūlų reikia siuvinėliui,turiu omeny ,kiekvienos spalvos.Siuvinėju tik antrą darbelį ir abu buvo pirkti kaip rinkiniai (ir su Aida ir su parinktais siūlais),tai dabar ,kai išsirinkau paveiksliuką ir reikia siūlus pačiai susipirkti ir pasimečiau,kas ,kur ir kiek 4u.gif Dėl Aidos irgi nežinau ant kokios siuvinėjau,ir adatos nr.irgi nežinau,rinkiniuose nebuvo parašyta net siūlų firma blush2.gif Kitaip sakant ,viską gavau ant lėkštutės blush2.gif tai dabar kaip iš medžio iškritusi,nieko nežinau...Esu užsiregistravusi ir www.kasiulai.lt ,ten gal irgi galima pirkti ,bet ar ten nebus brangiau nei šiaip parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 03 22, 12:25)
O gal kam tokia pagalvele tiktu?  lotuliukas.gif

kaip faina, nors virk kopūstienę thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 22, 16:02)
laba diena ,norėjau paklaust kauniečių ,kur perkate siūliukus ,kur jie pigiausi?Ir dar ,kaip apskaičiuot kiek siūlų reikia siuvinėliui,turiu omeny ,kiekvienos spalvos.Siuvinėju tik antrą darbelį ir abu buvo pirkti kaip rinkiniai (ir su Aida ir su parinktais siūlais),tai dabar ,kai išsirinkau paveiksliuką ir reikia siūlus pačiai susipirkti ir pasimečiau,kas ,kur ir kiek  4u.gif Dėl Aidos irgi nežinau ant kokios siuvinėjau,ir adatos nr.irgi nežinau,rinkiniuose nebuvo parašyta net siūlų firma blush2.gif Kitaip sakant ,viską gavau ant lėkštutės blush2.gif tai dabar kaip iš medžio iškritusi,nieko nežinau...Esu užsiregistravusi ir www.kasiulai.lt ,ten gal irgi galima pirkti ,bet ar ten nebus brangiau nei šiaip parduotuvėje?

Kaip tik pigiau. Aš katinui ėmiau visų po du- tai net po vieną nesunaudojau. Tai šiam paveikslui užsisakiau po vieną visų, kai kas tiko nuo katino- tai tų neėmiau. O jei pritruks kurio, tai nusipirksiu parduotuvėj. ax.gif
Atsakyti
o kaip ten pirkt reikia toje parduotuvėje(niekada nieko internetu nepirkau ,tai nemoku)? turiu omeny ,ar reikia kokios kreditinės kortelės? paprasta turbūt netinka...bandžiau susidėt į krepšelį ką buvau išsirinkusi ,bet pabijojau,kad nemokėsiu ten nieko tai ir atsisakiau blush2.gif ...ir kaip ten tuos siulus atsirinkt reikia? tiesiog numerius surašyt iš visų spalvų gamos,vienu žodžiu man ten biski neaišku ,ypač tas atsiskaitymas

Atsakyti