As siandien baigiau dar viena darba
QUOTE(Florestina @ 2009 03 20, 14:23)
o aš tokios nerandu, būtent DMC. Kokia jos kainytė?
Svetlana 71 ir Beladona,labai gražūs darbeliai,kiek laiko siuvinėjot?
QUOTE(zundyte @ 2009 03 20, 21:15)
2 savaites
dabar poilsesiu ir eskosiu sau nauja stimulo
jau kaip liga neisgidoma
na ,mano" liga "dar neįsisenėjusi aš tik dvi valandas per dieną ,stengiuos neviršyt limitų ,nes paskui iš viso nieko nebegalėsiu panašaus daryt,tai mėgaujuosi po truputį
ps.Ačiū Florestinai už nuorodėlę,šiaip taip susigaudžiau ir instaliavau ,tai dabar beveik visas schemas atidaro
beje ir tas orchidėjas raudonam fone atidarė ir bambuką ,tik orchidėjų tų spalvų ten numeriukai nesurašyti ,tiesiog spalvų gama nufotkinta ir tiek ,jei kam reikia tai galiu atsiust ,jei sugebėsiu
ps.Ačiū Florestinai už nuorodėlę,šiaip taip susigaudžiau ir instaliavau ,tai dabar beveik visas schemas atidaro
beje ir tas orchidėjas raudonam fone atidarė ir bambuką ,tik orchidėjų tų spalvų ten numeriukai nesurašyti ,tiesiog spalvų gama nufotkinta ir tiek ,jei kam reikia tai galiu atsiust ,jei sugebėsiu
QUOTE(zundyte @ 2009 03 20, 21:15)
Dekui uz ivertinima
Na as siuvinejau gal kokias 3 savaites nes tik po darbu, ir tai ne kas vakara. Dabar siuvinesiu sirdele is Dzeines avataro, bet i tarpa sumasciau palaidine vasarai nusinerti nu pas mane irgi liga, as tieisog sedet ir ziuret tv nemoku, man ner kur ranku det tada
oho kokios saunuoles... kiek graziu darbu prisiuvinejot... beja.. kokia nuomone apie tas dmc dezutes? ar verta pirkti?
Merginos, jūsų blogosios pusės fantastiškos Man iki tokių darbų oi kaip toli... Reiks taisytis, stengtis
Svetlana71, labai gražus, šiltas darbas. Jau kaip ir vasara pakvipo
Svetlana71, labai gražus, šiltas darbas. Jau kaip ir vasara pakvipo
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 20, 19:08)
Zweigart lino yra pirkti PC Panorama Linos artelėje, tačiau tokios spalvos, kai aš buvau šioje parduotuvėje nebuvo, ir šiaip tik kelių spalvų pasirinkimas 28 ir 32 lino. Taip pat Zweigart lino dar yra pirkti Burdos parduotuvėje Trakų gatvėje, tačiau visada jie tik baltą turėdavo.
Tik neuzeik cia pas jus.. O jau prirasyta...Labai gera pradzia!
merginos ,man kaip naujokei klausimas iškilo ,išsirinkau paveiksliuką bet ten parašyta kad siuvinėjama 2 vilnonių siūlų gijomis,tai dar yra ir tokių?,kažkaip nebuvau susidūrusi tai nežinau..o ką, jei siuvinėt paprastais medvilniniais siūliukais,negi blogiau gausis?
diudas ačiū, jaučiu reiks iš kasiulai pirkti, bet jau kaina