Yra ir tokiu, kurie sureaguoja "pagal etiketa" - mol supranta, klausineja, kaks vaiko vardas, dedasi super rupestingais, o is tiesu jiems vienisa moteriske - lengvas grobis, tad ismoke savo "gailescio" maldele pudrina smegenis. Is karto nenuosirdumas jauciasi

Išsiskyriau su pirmu vyru kai sūnui sukako 6 mėnesiai. Išsiskyrėm - išsibegiojom į visas puses. Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.
Išsikrausčiau iš gimtojo miesto, išvažiavau laimės ieškoti kitur. Kaip įsikūriau sostinėje, ne už ilgo laiko (prabėgo maždaug nuo skyrybų 3 metai) pas mane į svečius atvyko draugė, kuri karštai troško susipažinti su vienu vyriškiu. Ir mane draugiškai nusitempė, taip sakant "ant drąsos". Draugė tada kažkur labai skubėjo, o aš surizikavau ir pasilikau su tuo jos naujai keptu pažįstamu. Nusitempė jis mane tada į "Tango" berods toks klubas buvo...
Išgėrem po vyno taurę, o kiek man tereikia?
Na vat ir pabėgau po pirmųjų bučinių, pabėgau tiesiogine to žodžio prasme. O jis mane po kelių dienų susirado ... ir susirado ilgam, 6 metai kaip kartu, o šiais metais gegužę ir vestuves atšokom
Myliu aš tą vyrą be proto ir tikiuosi, kad nepasibaigs tuo mūsų gyvenimo pasaka
Išsikrausčiau iš gimtojo miesto, išvažiavau laimės ieškoti kitur. Kaip įsikūriau sostinėje, ne už ilgo laiko (prabėgo maždaug nuo skyrybų 3 metai) pas mane į svečius atvyko draugė, kuri karštai troško susipažinti su vienu vyriškiu. Ir mane draugiškai nusitempė, taip sakant "ant drąsos". Draugė tada kažkur labai skubėjo, o aš surizikavau ir pasilikau su tuo jos naujai keptu pažįstamu. Nusitempė jis mane tada į "Tango" berods toks klubas buvo...

Myliu aš tą vyrą be proto ir tikiuosi, kad nepasibaigs tuo mūsų gyvenimo pasaka

Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant?
Grazi istorija...

Grazi istorija...

QUOTE(Die @ 2005 10 03, 14:49)
Na... kad ne

Ir šiaip, aš nekalta... aš tik pro šalį ėjau

QUOTE(Nakvisha @ 2005 10 03, 14:42)
Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.
vat būtent ir man taip teigė, mol kam tu būsi reikalinga su vaiku

Teisingai
Ir as tikiuosi

Ir as tikiuosi

QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. 

Mane butent is ten ir susirado, ir dar uz mano telefono numeri 8 Lt teko sumoketi.

Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?
Reima,
Mano bendradarbe butent is interneto pazinciu klubo savaji istrauke. Turbut geriau parasyti, kad nori rimtai draugystei, tada atkris visokie nezinantys, ko patys nori. Ir dar: ji buvo idejus labai grazia nuotrauka. Ejo i pasimatymus su visais, kuriu laiskeliai patiko. Susitikus labai greitai atsisijojo jai nepatinkantys. Neprisimenu visu savo reikalavimu, bet mano vienas is kriteriju buvo issilavines, nerukantis, nes as nerukau ir dar del amziaus. Neslepiau, kad turiu vaika. Issirinkti labai sunku nebuvo: jeigu telefonu suprasdavau, kad bendrauju su "dunduku", mandagiai pasakydavau, kad jau turiu drauga ir daugiau nebeskambindavo.
Paskui draugo klausiau, kodel butent man paskambino. Paaiskejo, kad pagal amziu daugiau niekas netiko, tik mano skelbimas. Nekreipk demesio i pazystamu nuomone. Kodel turi saipytis? Gal kaip tik sakys saunuole, grazia nuotrauka idejai, idomiai prisistatei ar pan. Yra tavo gyvenimas, ir jei nori surasti saves verta vyra, dedi pastangas, o pazystamu nuomone yra ju paciu reikalas.
Mano bendradarbe butent is interneto pazinciu klubo savaji istrauke. Turbut geriau parasyti, kad nori rimtai draugystei, tada atkris visokie nezinantys, ko patys nori. Ir dar: ji buvo idejus labai grazia nuotrauka. Ejo i pasimatymus su visais, kuriu laiskeliai patiko. Susitikus labai greitai atsisijojo jai nepatinkantys. Neprisimenu visu savo reikalavimu, bet mano vienas is kriteriju buvo issilavines, nerukantis, nes as nerukau ir dar del amziaus. Neslepiau, kad turiu vaika. Issirinkti labai sunku nebuvo: jeigu telefonu suprasdavau, kad bendrauju su "dunduku", mandagiai pasakydavau, kad jau turiu drauga ir daugiau nebeskambindavo.
Paskui draugo klausiau, kodel butent man paskambino. Paaiskejo, kad pagal amziu daugiau niekas netiko, tik mano skelbimas. Nekreipk demesio i pazystamu nuomone. Kodel turi saipytis? Gal kaip tik sakys saunuole, grazia nuotrauka idejai, idomiai prisistatei ar pan. Yra tavo gyvenimas, ir jei nori surasti saves verta vyra, dedi pastangas, o pazystamu nuomone yra ju paciu reikalas.
QUOTE(Reima @ 2005 10 06, 07:38)
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
Saipysis ? O ka jie patys tuose klubuose veikia, jei tavo fotke rado

Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso
Feja labai teisingai pastebejo

Feja labai teisingai pastebejo

QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?
Mano mama su savo antruoju vyru taip susipažino. Šauniai kartu gyvena, šaunios vestuvės buvo

O aš su savo antruoju susipažinau firmos vasaros šventės antrą dieną. Nenorėjau važiuoti, bet draugė, dirbanti toje firmoje, mane "v dobrovol'no prinuditel'nom poriadke" ištempė; sakė "pabūsi su savo dukryte prie ežero, geras oras, vaikams atrakcionų yra..."
Ir tarp kitko, nuo pat pirmos mūsų bendravimo minutės jaučiau, kad tai TAS ŽMOGUS. Negalėčiau paaiškinti šito jausmo, bet atrodė, lyg būtume seniai pažįstami, tik ilgai nesimatę.
Be to, reakcija į tai, kad turiu dukrelę, buvo labai normali. Na, čia taip, aišku, sunku apibrėžti tą reakcijos normalumą

P.S. Paskui, po kelių mėnesių prisipažino, kad labai bijojo išgirsti atsakymą, kad tėtis su mumis ar laukia namie