Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

Gal kuri bandė ant senesnių strijų? Mano strijoms beveik 3 metai, mėnuo po gimdymo panaudojau cicatrix, apmažėjo, bet gal galima jas dar labiau apmažinti? Cicatrix sunaudojau dvi pakuotes, užteko porai mėnesių, bet brangoka toliau jį naudoti. Mąstau dar apie dermarolerį kartu su aliejuku, gal bus efektas...
Atsakyti
temutę atnaujinsiu smile.gif

aš irgi pradėjau teplioti, kol kas profilaktiškai nėštumo metu, kad išvengčiau strijų. žiūrėsim, kas gausis.

gal kam pravers, db akcija: http://grupinis.lt/v...jos?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 09 12, 11:04)
Gal prieš 2 metus viešėdama pas mamą JAV pamačiau šį aliejuką pas ją vonioje. Kažkaip ir pagalvojau, kad veidui, tai išsitepiau kelis lašus ir taip pasigailėjau  doh.gif  Užkimšo poras juodai biggrin.gif

Man paprastai produktai akivaizdžiai nekemša porų, bet kelias dienas pamėginau vieną veido zoną tepti "Bio oil" priemone ir ten atsirado mažulyčių spuogučių doh.gif. Gerai, kad pakankamai greit išgelbėjo veido tonikas su rūgštimi. Bet abejoju, ar kada dar bandysiu šį aliejų veidui, nors rašo, kad lygina odos spalvą, puikiai drėkina ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 spalio 2015 - 13:36
Kaip tik vakar kosmetikosdnr.lt perskaičiau, kad nerekomenduoja Bio-oil veidui naudot, gali kimšti poras ir t.t., bet mane jau du iš eilės veido kremai taip baisiai alergizavo, kad nebežinojau, ką daryti, ėmau tepti šituo aliejuku, tai vaizdas ant akių pasikeitė ir toms porom nieko nenutiko. Nors jos pas mane didelės, problematiškos, bet netgi sakyčiau nelabai ryškios dabar. Dedu like'ą stiprų. Strijų ir kt defektų tept nebandžiau dar.
Atsakyti