Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

as ir nusipirkau si aliejuka 4u.gif thumbup.gif ir ziuresiu ar pagelbes nuo tu nelemtu striju.
na taip chemija.....bet ir sampunai ivairus taip pat vien chemija...parabenai.... doh.gif
Atsakyti
kur pirkote si aliejuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2011 11 30, 22:13)
kur pirkote si aliejuka? 4u.gif

Kiek mačiau, tai pigiausiai chemistdirect.co.uk. 11 svarų plius siuntimas apie 3,5 svaro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 13:43)
Kiek mačiau, tai pigiausiai chemistdirect.co.uk. 11 svarų plius siuntimas apie 3,5 svaro.  smile.gif

ačiu 4u.gif o lietuvoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2011 12 02, 12:38)
ačiu  4u.gif  o lietuvoje? ax.gif

O Lietuvoje kaip ir nėra, kiek žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2011 12 02, 11:38)
ačiu  4u.gif  o lietuvoje? ax.gif

va cia:
http://www.pirktipig...47-bio-oil.html

tik aisku, brangiau iseina, nei siustis is kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
vakar tik isgirdau apie si aliejuka, draugai naudoja veidui, tai db nustebau, kad jis skirtas strijoms, o jie naudoja veidui? rolleyes.gif siaip ar taip ju veido oda atrodo labai lygi ir grazi.. wub.gif
Atsakyti
Naudoja usi aliejuka kai laukiausi ir keli menesiai po, nes norejau apsisaugoti nuo sutrukinejusio pilvo. nzn ar cia mano oda tokia ar tas aliejukas padejo, bet sutrukinejau minimaliai, o db ant pilvo tik vos vos matosi kelios strijos, esu lb patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Lietuvoje girdėjau šis aliejus pasirodys dar šią vasarą, norėčiau išbandyti.
Atsakyti
Gal dar kokių naujesnių atsiliepimų yra? smile.gif
Atsakyti
Maciau, jau yra Eurovaistineje pirkti, brangus, bet bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2013 03 05, 20:18)
vakar tik isgirdau apie si aliejuka, draugai naudoja veidui, tai db nustebau, kad jis skirtas strijoms, o jie naudoja veidui?  rolleyes.gif  siaip ar taip ju veido oda atrodo labai lygi ir grazi.. wub.gif

Gal prieš 2 metus viešėdama pas mamą JAV pamačiau šį aliejuką pas ją vonioje. Kažkaip ir pagalvojau, kad veidui, tai išsitepiau kelis lašus ir taip pasigailėjau doh.gif Užkimšo poras juodai biggrin.gif Natūralūs aliejai man niekad nekemša, o po šio vaikščiojau apsispuogavus biggrin.gif doh.gif

Tad manau veidui ne visom tiks biggrin.gif
Atsakyti