Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

Jau trecia buteliuka pradejau bigsmile.gif Rezultatas tikrai yra. thumb_yello.gif Zinau, kad strijos nuo mano pilvo jau niekur nedings, ir tokiu stebuklu nelaukiu is bio-oil, jos vistiek yra, matosi, bet tikrai pasikeite ar tai susitrauke, ar pasviesejo...Bet svarbiausia, isimylejau si aliejuka ne tik del to. Db jo tepu visa kuna,kojas, rankas, net ir aplink akis. Odele pasidare laaabai svelni. Labai gerai drekina ir stangrina odele.. Ir as dedu bio-oil'ui dideli pliusa! clap.gif
Beje, paskutini karta pirkau dar pigiau - is ebay. Ten uz du buteliukus 25E smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors is cia bandete uzsisakyti?
http://www.naturala....o-oil-60ml.html
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 06 29, 18:59)
Jeigu kam idomu ikeliu ta puslapiuka, kur pirkau Bio-oil! Pigiau nei parduotuvei visu 10E(cia airijoje). Ir siaip cia rasite daug naudingu dalykeliu pigiau nei parduotuvei!  4u.gif  http://www.feeluniqu...a...l?s=&sb=324

gal kas bandėte į lietuvą parisiųsti? ax.gif
Atsakyti
Zinokit, ebay dar pigiau galima rast alejuka. Dabar siunciausi is ten. Uz du mokejau 25E. 4u.gif

O del feelunique.com ten raso, kad siuncia i visa Europa FREE. Tai, kad tikrai manau, kad ir i LT atsius smile.gif Stai cia apie tai. http://www.feelunique.com/faqs.php
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 10 21, 13:59)
gal kas bandėte į lietuvą parisiųsti? ax.gif

Pirkau:
http://www.expresschemist.co.uk/

Gavau per 2 dienas :-) Kiek pamenu delivery costs buvo apie 5 GBP.
Atsakyti

i 
Komerciniai skelbimai ištrinti.

Bet kokia prekyba už Skelbimų lentos ribų draudžiama.
Atsakyti
Tema visai apmirus.. 4u.gif bet nejau nera sito gerio LT vaistinese kokiose? g.gif nu taip nenoriu siustis.. verysad.gif ir sakykit 60ml veidui jei tept kuriam laikui uztenka?
Atsakyti
QUOTE(soliux @ 2009 05 06, 09:46)
Nežinau, man atrodo, kad tik apšvietimas nuotraukose keičiasi, bet ne pats randas

teisingai pastebėjai. photoshopintas apšvietimas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 17, 19:03)
Tema visai apmirus..  4u.gif bet nejau nera sito gerio LT vaistinese kokiose?  g.gif nu taip nenoriu siustis..  verysad.gif ir sakykit 60ml veidui jei tept kuriam laikui uztenka?

Nu va,po nestumo pradejau tepliotis smile.gif Tik vakar gavau bonkute 200ml,pradesiu maratona,zinau,kd labai,labai igirtas,ir UK daug kas naudojasi,patenkintos merginos rolleyes.gif Man atveze sese is UK mokejau 20GBP apie 80lt,tai kai pasibaigs prasysiu mergu,kad atsiustu,nes rezultatas matomas po menesio,bet jeigu naudoji 3men minimum tai tikrai daug graziau odyte atrodo. Pas mus nera jo pirkti,o jeigu merginos parduoda,dideli antkaini praso unsure.gif Manau man menesiui uzteks,jeigu uzteks g.gif Bet ne60ml o 200ml
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2010 04 24, 13:04)
Nu va,po nestumo pradejau tepliotis smile.gif Tik vakar gavau bonkute 200ml,pradesiu maratona,zinau,kd labai,labai igirtas,ir UK daug kas naudojasi,patenkintos merginos rolleyes.gif Man atveze sese is UK mokejau 20GBP apie 80lt,tai kai pasibaigs prasysiu mergu,kad atsiustu,nes rezultatas matomas po menesio,bet jeigu naudoji 3men minimum tai tikrai daug graziau odyte atrodo. Pas mus nera jo pirkti,o jeigu merginos parduoda,dideli antkaini praso unsure.gif Manau man menesiui uzteks,jeigu uzteks g.gif Bet ne60ml o 200ml

Cia galima nusipirkti pigiau nei uz 80lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2010 04 24, 12:04)
Manau man menesiui uzteks,jeigu uzteks g.gif Bet ne60ml o 200ml

Na as konkreciai tik veidiu noriu 4u.gif tai manau 60ml bent men tikrai turetu uztekt g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 24, 19:22)
Na as konkreciai tik veidiu noriu  4u.gif tai manau 60ml bent men tikrai turetu uztekt g.gif

Menesiui garantuotai uzteks. Jo nedaug reikia, gerai skirstosi, lengvai tepasi.
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 04 17, 23:06)
teisingai pastebėjai. photoshopintas apšvietimas

smile.gif Photoshopintas.. abejoju ar kas uzsiimtu tokia nesamone, darydamas fotoreportaza bloge lotuliukas.gif
Fotorafuojant ta pati vaizda 3/1s. galima gauti tris skirtingu tonu nuotraukas.
Atsakyti