Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

Ir as gal koki menesiuka naudoju ta bio oil aliejuka. Siaip is esmes visai neblogas tas aliejukas biggrin.gif striju, kol kas nera biggrin.gif tongue.gif ir siaip visai normaliai jis ant kuno tepasi... ir kvapas man patinka smile.gif
Atsakyti
o jis tik nuo striju, ar ir celiulita biski panaikina? ax.gif
Atsakyti
Ir as sito stebuklo uzsisakiau biggrin.gif , norejau paklausti kiek kartu per diena tepat?
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2009 06 03, 15:10)
o jis tik nuo striju, ar ir celiulita biski panaikina? ax.gif

Jis ne tik nuo striju ax.gif Bet pagrinde nuo išoriniu odos defektu unsure.gif
QUOTE(jolocka @ 2009 06 05, 11:18)
Ir as sito stebuklo uzsisakiau  biggrin.gif , norejau paklausti kiek kartu per diena tepat?

As tepuosi du kartus, na bent jau stengiuosi hihihi.gif
Bet jei tepciau visa kuna ar didesnius kuno plotus, tai tikriausiai tik viena karta prisiruosciau hihihi.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu nestuke.gif penktas mėnuo, naudoju nuo 12 savaičių, ir kol kas nepastebėjau naujų strijų nei ant krūtinės, nei ant pilvuko. O tepu šias vietas: pilvukas, strėnos ir sėdmenys, šlaunys, rankos nuo peties iki alkūnės - ten, kur man užsideda papildomi kilogramai, ir kur gali oda greitai sutrūkinėti. Vieną buteliuką beveik sunaudojau - iki šiol naudojau vieną kartą per dieną, bet pilvukas pradėjo sparčiau augti, todėl naudosiu ryte ir vakare. Aš asmeniškai šiuo aliejuku kol kas labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Na, kur as anksciau buvau!! Tiek striju atsirado po nestumo ir ant pilvo, ir ant krutines! Ir dar kokiu! doh.gif Jau 2m mano leliui, o as tik db susirupinau savo oda! blush2.gif
Viena pazistama patare nusipirkti Bio-oil! Uzsisakiau per interneta! Ir jau sian gavau thumbup.gif Pradedu tepliotis!!!!!
Jeigu kam idomu ikeliu ta puslapiuka, kur pirkau Bio-oil! Pigiau nei parduotuvei visu 10E(cia airijoje). Ir siaip cia rasite daug naudingu dalykeliu pigiau nei parduotuvei! 4u.gif http://www.feeluniqu...a...l?s=&sb=324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 29 birželio 2009 - 17:00
man ir drauge parekomendavo,tai siandien nusipirkau rolleyes.gif tikiuosi kad pades nes jau puola mane strijos doh.gif
Atsakyti
pasipasakosiu ir as, nestumo metu naudojau si aliejuka (gyvenau Skotijoje, tad nebuvo sunku nusipirkti) tepiausi labai saziningai du kartus per diena ryte vakare, bet strijos atsirado zinoma gal jeigu buciau nenaudojusi butu dar daugiau tu bjaurybiu bet ir dabar ju nemazai turiu, tai galiu pasakyti, kad stebuklu nepadare smile.gif

PS: nenoriu, kad suprastumet kaip antireklama, jokiu budu man to nereikia, nuosirdziai aprasiau savo situacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 02 liepos 2009 - 23:57
Bio Oil naudojimas ant randų :

Po operacijos, prieš žaizdom pradedabt gyti.
user posted image

Žaizdos užgijo, prieš tepant Bio Oil.
user posted image

Beveik po 7mėn. naudojimo Bio Oil.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangale: 04 liepos 2009 - 23:42
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 06 29, 17:59)
Na, kur as anksciau buvau!! Tiek striju atsirado po nestumo ir ant pilvo, ir ant krutines! Ir dar kokiu! doh.gif Jau 2m mano leliui, o as tik db susirupinau savo oda!  blush2.gif 
Viena pazistama patare nusipirkti Bio-oil! Uzsisakiau per interneta! Ir jau sian gavau thumbup.gif Pradedu tepliotis!!!!!
Jeigu kam idomu ikeliu ta puslapiuka, kur pirkau Bio-oil! Pigiau nei parduotuvei visu 10E(cia airijoje). Ir siaip cia rasite daug naudingu dalykeliu pigiau nei parduotuvei!  4u.gif  http://www.feeluniqu...a...l?s=&sb=324

Kiek suprantu, tai čia siuntimas į LT nemokamas. Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 07 05, 11:32)
Kiek suprantu, tai čia siuntimas į LT nemokamas. Ar tikrai?

Man siunte i Airija. E-mailu atejus saskaitai buvo parodyti tik pinigai uz produkta, jokiu kitu islaidu! smile.gif
I Europa delivery free. Tai reiskia i LT irgi butu nemokamai!
Atsakyti
http://www.chemistdi...0ml_1_6441.html
Tai kad čia dar pigiau nei anksčiau minėtam puslapy bigsmile.gif
Pas mano vyrą žiaurios strijos yra, tai jis prieš mėnesį su trupučiu pradėjo tepliotis Bio Oil'iu, tai žinokit pašviesėjo kažkiek tikrai, nors tepasi tik vieną kartą per dieną, o rekomenduojama tep 2 kartus per dieną mažiausiai 3 mėnesius, jau 200 ml buteliukas į pabaigą reikės užsisakinėt dar rolleyes.gif
Atsakyti