Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

QUOTE(soliux @ 2009 05 06, 09:46)

Nežinau, man atrodo, kad tik apšvietimas nuotraukose keičiasi, bet ne pats randas

Nežinau, man atrodo, kad tik apšvietimas nuotraukose keičiasi, bet ne pats randas

Pvz. Istraukiau is interneto.. Bet nemanau,kad cia blefas butu, nes parasyta zmogaus Blog'e, kuris yra kaip dienorastis. Tai gal nelabai yr tikslas meluoti.. g.gif rolleyes.gif
Man vizualiai randas atrodo 'apsislifaves' smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Isbandziau, tiksliau naudoju siuo metu, Biooil ir as. Po kolkas patinka, ir atrodo, kad yra ir rezultatai. Striju apmazejo smile.gif Taigi jauciu kai baigsis butelka reiks vel nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SLYVADZIOVINTA @ 2009 05 08, 18:56)

Sveiki,
Isbandziau, tiksliau naudoju siuo metu, Biooil ir as. Po kolkas patinka, ir atrodo, kad yra ir rezultatai. Striju apmazejo smile.gif Taigi jauciu kai baigsis butelka reiks vel nusipirkti  ax.gif

Sveiki,
Isbandziau, tiksliau naudoju siuo metu, Biooil ir as. Po kolkas patinka, ir atrodo, kad yra ir rezultatai. Striju apmazejo smile.gif Taigi jauciu kai baigsis butelka reiks vel nusipirkti  ax.gif

Jums pasisekė, aš sunaudojau vieną buteliuką ir nepajutau jokio poveikio strijoms, antro nebepirkau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(soliux @ 2009 05 08, 18:17)

Jums pasisekė, aš sunaudojau vieną buteliuką ir nepajutau jokio poveikio strijoms, antro nebepirkau  cool.gif

Jums pasisekė, aš sunaudojau vieną buteliuką ir nepajutau jokio poveikio strijoms, antro nebepirkau  cool.gif

Gal vieno mazoka g.gif As vis nesiryztu isbandyt, brangokas, be to rekia bent keliu menesiu kurso. nelabai tikiu kad isisenejusias strijas galima isnaikint unsure.gif
Atsakyti
Isigyjau sio stebukliuko ir as ries koki menesi... Saziningai dar nenaudojau, tik tepu veiduka vakarais , kakla dekolte ir krutine (pastarosioms sritims nuolat naudoju, nes gaila kremo). Ir tik nesenai, paklausus koks poveikis, pasiziurejau, kad krutine daug grazesne (mat po maitinimo atsirado striju). Zinoma, cia sviezios strijos, tai ir padejo. O kur ant klubu issisenijusios (mat labai greitai augau ir dar vaikysteje oda suplysinejo) stebuklo tikrai nepadarys. Bent taip manau...
O ir veidukui patinka, ryte skaistesnis buna. Tik vasaros metu nebenaudosiu, nes ir paprastas kremukas man per riebus tapo...
Liuks dalykelis thumbup.gif

Dar tokia mintis knibzda, o kazin kaip jei plauku galiukus pateciau g.gif Gal kas meginote? Jei ne, tai paeksirementuosiu lotuliukas.gif Blogiau tikrai nebus, visgi aliejus mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai sakykit nuo celiulito jis tinka? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 19, 14:51)

O tai sakykit nuo celiulito jis tinka? 4u.gif  ax.gif

O tai sakykit nuo celiulito jis tinka? 4u.gif  ax.gif

Oda patepti galima pabandyt,nepakenks smile.gif bet nemanau ,kad jis veiks vidinius odos defektus... Aliejukas bent jau kiek skaitinejau labiau skirtas išorei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 04 29, 16:20)

Bet nemanau ,kad visi sie 'mandri' zodziai yr negeri? rolleyes.gif
Kaip pe ve ze :
TRIISONONANOIN
•Safe as used in cosmetics according to industry panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Determined safe for use in cosmetics based on concentrations of surrogate, related chemical in cosmetics, by industry safety panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Penetration enhancer - undefined

Bet nemanau ,kad visi sie 'mandri' zodziai yr negeri? rolleyes.gif
Kaip pe ve ze :
TRIISONONANOIN
•Safe as used in cosmetics according to industry panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Determined safe for use in cosmetics based on concentrations of surrogate, related chemical in cosmetics, by industry safety panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Penetration enhancer - undefined

o tai ka gero daro odai, ar radot? juk tai vis tiek sintetika ax.gif jus net pacitavot, kad keicia odos struktura, leidzia kietiem chemikalam giliau prasiskverbt i oda.
sveikiau butu ne mama pasiulytas naminis variantas, ypac jei tept pilvuka besilaukiant 4u.gif o jei reikia ilgai vartot, tai issinaudos tie eter aliejukai, galima jais gi ir namus pakvepint ir dar daug kur panaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 05 20, 09:27)

kad keicia odos struktura, leidzia kietiem chemikalam giliau prasiskverbt i oda.
sveikiau butu ne mama pasiulytas naminis variantas, ypac jei tept pilvuka besilaukiant 4u.gif  o jei reikia ilgai vartot, tai issinaudos tie eter aliejukai, galima jais gi ir namus pakvepint ir dar daug kur panaudot ax.gif

kad keicia odos struktura, leidzia kietiem chemikalam giliau prasiskverbt i oda.
sveikiau butu ne mama pasiulytas naminis variantas, ypac jei tept pilvuka besilaukiant 4u.gif  o jei reikia ilgai vartot, tai issinaudos tie eter aliejukai, galima jais gi ir namus pakvepint ir dar daug kur panaudot ax.gif

Del eteriniu pritariu smile.gif
Viena pazystama tepa Bio Oil savo mazyte mergaite, nes yra odos issausejimu. Konsultavosi su gydytoju dermatologu, jis neturejo nieko pries aliejuka (ir jo sudeti).
Atsakyti
Nuo dėžutės nurašiau.
Sudetis :
- Vitamins A and E - Vitaminai A ir E
- Calendula, Lavender and Rosemary oils - Medetkos, levandos ir rozmarino aliejai
- Chamomile extract - Vaistinės ramunės/ramunėlio ekstraktas
- Non-greasy - Ne riebus
- Hypo-allergenic - Hypo alergiškas
- Suitable for all ages - Tinkamas visokio amžiaus vartotojams
- No preservatives - Be konservantų
Atsakyti
As nestuke.gif ir naudoju Bio oil. Patinka , kad kvapas nera labai astrus, nes as jautri kvapams, isigeria neblogai. Tepu pagrinde krutine ir pilvuka smile.gif
Ant krutines jau buvo naujai atsiradusios strijos, ant pilvo kol kas nauju nera, tik paryskejo kelios, einancios nuo apendektomijos rando, matyt oda isitempia ir ryskeja jos. As tepu labiau profilaktikai, po kremuku vistiek oda sausa lieka. Naudoju neilgai, maziau nei menesi smile.gif
Atsakyti
as naudoju bio oil jau pora menesiu... thumbup.gif man jis patika,strijos tikrai svieseja,bet vien aliejukais ju nepanaikinsi aisku. schmoll.gif jo net lietuvoje nera,del to tikrai vertas demesio variantas thumbup.gif nepabande nesuzinosit,is kitu zmoniu zodziu sunku sudaryt nuomone,nes kiekvieno oda skirtinga blush2.gif jis labai gerai isigeria,malonaus kvapo yra jam skirciau 10balu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti