Įkraunama...
Įkraunama...

Bio oil

Sveikos Mamukai, nestuke.gif busimi Mamukai 4u.gif

Pasidalinkit nuomone apie BIO OIL aliejuka, ka manote, kiek laiko naudojote, ar pasirode rezultatai? Kas rekomendavo, kaip tepasi.. ir t.t. ir pan..

As pasidalinsiu savo nuomone, naudojau ji budama nestuke.gif ir po. (dabar naudoju) Tepiausi visa nestuma pilva ir krutine, siose srityse neatsrado nei vienos strijos. Taciau reikia tepti atsakingai, ir negailint, kad oda taptu elastinga. Daug pries tai skaitinejau ir rinkausi is ivairiu priemoniu, isbandziau tikrai ne viena.. kol treciam trimestre(didziausia galimybe striju atsiradimui..) gavau dovanu si aliejuka (Aciu mano nuostabiai draugei.)
Kazkaip man pasirode, kad mano kojos pakankamai 'kudos' ir ju netepiau.. o gaila.. po nestumo slaunu srityje atsirado striju.. taigi patariu nechalturint, ir tept visur kur imanoma doh.gif smile.gif Pradejus tepti, strijos svieseja. Nezinau ar cia naturalus procesas, ar aliejuko pagalba. Bet as esu patenkinta sio produktu veikimu ir dedu PLIUSA.

Pasiskaitymui apie BIO OIL , keletas pvz nuotrauku.
Atsakyti
labai geras aliejukas thumbup.gif as ji naudojau pries nestuma(turejau keleta striju,tikrai pasviesejo)ir nestumo metu,tai kol naudojau nestumo metu tol striju nebuvo,o paskutines savaites baigesi jis man(buvau i lt grizus)ir tada ir islindo kelios bjaurybes biggrin.gif bet siaip labai labai geras dalykas,tikrai apmazina strijas ir malonus tepti,skaniai kvepia,na geras dalykelis tikrai rolleyes.gif tik vat gaila kad Lietuvoj nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 19, 13:41)
labai geras aliejukas  thumbup.gif as ji naudojau pries nestuma(turejau keleta striju,tikrai pasviesejo)ir nestumo metu,tai kol naudojau nestumo metu tol striju nebuvo,o paskutines savaites baigesi jis man(buvau i lt grizus)ir tada ir islindo kelios bjaurybes  biggrin.gif bet siaip labai labai geras dalykas,tikrai apmazina strijas ir malonus tepti,skaniai kvepia,na geras dalykelis tikrai rolleyes.gif tik vat gaila kad Lietuvoj nera ax.gif

user posted image
ir plius be jokiu koncervantu, naturalus.
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 03 20, 01:29)
user posted image
ir plius be jokiu koncervantu, naturalus.

tai kad jis nera naturalus schmoll.gif ju int psl http://www.bio-oil.c...ents/index.html yra nurodyta sudetis- tai naturalioje sertifikuotoje kosmetikoje tikrai niekada nebus Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Isopropyl Myristate, BHT, Parfum. Tai sintetines sudedamosios dalys, neapsigaukit, galvodamos, kad naudojat visiskai naturalu produkta 4u.gif
Atsakyti
O tai Lietuvoje sito aliejuko pirkti tikrai nėra? g.gif Kur jūs perkate tuomet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 29, 12:55)
O tai Lietuvoje sito aliejuko pirkti tikrai nėra? g.gif  Kur jūs perkate tuomet? ax.gif

Ne, lietuvoje deja jo nera. Man is uzsienio drauge atsiuncia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 26, 10:03)
tai kad jis nera naturalus  schmoll.gif  ju int psl http://www.bio-oil.c...ents/index.html  yra nurodyta  sudetis- tai naturalioje sertifikuotoje kosmetikoje tikrai niekada nebus Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Isopropyl Myristate, BHT, Parfum. Tai sintetines sudedamosios dalys, neapsigaukit, galvodamos, kad naudojat visiskai naturalu produkta 4u.gif

Bet nemanau ,kad visi sie 'mandri' zodziai yr negeri? rolleyes.gif
Kaip pe ve ze :
TRIISONONANOIN
•Safe as used in cosmetics according to industry panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Determined safe for use in cosmetics based on concentrations of surrogate, related chemical in cosmetics, by industry safety panel (Cosmetic Ingredient Review, CIR)
•Penetration enhancer - alters skin structure, allows other chemicals to penetrate deeper into the skin
Atsakyti
jau antra buteliuka baigineju thumbup.gif kadangi meciau svori, tai striju koks simtas jau butu atsirade, o dabar nei vienos naujos.. o ir su senom kovoju gun_rifle.gif gaila kad brangokas, man greit susinaudoja, bet uztai padeda rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 17:07)
jau antra buteliuka baigineju thumbup.gif kadangi meciau svori, tai striju koks simtas jau butu atsirade, o dabar nei vienos naujos.. o ir su senom kovoju gun_rifle.gif  gaila kad brangokas, man greit susinaudoja, bet uztai padeda rolleyes.gif  bigsmile.gif

pasiskaiciau sudeti, tai jei jau tikrai veiksmingas butu galima pasidaryt namini varianta- sumaisyt saulegrazu alieju su levandu, rozmarino, ramuneliu, medetku eteriniais, ipilt skysto vit A +E - manau tai ir yra pagrindines veikliosios medziagos ax.gif beje o kiek tas aliejukas kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 29 balandžio 2009 - 16:19
QUOTE(ne mama @ 2009 04 29, 17:18)
pasiskaiciau sudeti, tai jei jau tikrai veiksmingas butu galima pasidaryt namini varianta- sumaisyt saulegrazu alieju su levandu, rozmarino, ramuneliu, medetku eteriniais, ipilt skysto vit A +E - manau tai ir yra pagrindines veikliosios medziagos ax.gif  beje o kiek tas aliejukas kainuoja?

Susipirkti visus eterinius nemazai kainuotu biggrin.gif
Kaina priklauso nuo turio, maziausias yra 60ml-40lt(+/-) rolleyes.gif
Atsakyti

Radau ne vieną straipsnį ,kad jis padeda kovoti su randais. Štai vienas is pvz.
Aprašymas angliškai.
Randas pradzioje:
user posted image
Po menesio:
user posted image
Dvieju men:
user posted image
Beveik 4men:
user posted image
Jei kam idomu, ar nesuprantat angliskai galeciau pabandyti padeti su info apdorojimu. Uzsisakinesiu sau, galiu ir dar kam prie to pacio uzsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 05, 17:48)
Radau ne vieną straipsnį ,kad jis padeda kovoti su randais. Štai vienas is pvz.
Aprašymas angliškai.
Randas pradzioje:
user posted image
Po menesio:
user posted image
Dvieju men:
user posted image
Beveik 4men:
user posted image
Jei kam idomu, ar nesuprantat angliskai galeciau pabandyti padeti su info apdorojimu. Uzsisakinesiu sau, galiu ir dar kam prie to pacio uzsakyti.

Nežinau, man atrodo, kad tik apšvietimas nuotraukose keičiasi, bet ne pats randas
Atsakyti