Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlėms: rūbai, baldai. 3tema

QUOTE(adzi @ 2011 04 04, 18:48)
ir as papuosiau savo sena lelyte. Ja jau turiu 27m. proseneles dovana  4u.gif

Labai graži ir lėlytė, ir jos suknytė. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 04 balandžio 2011 - 19:25
Pasirodau savo darželiui aprengtą lėlę biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEDINILĖ: 26 spalio 2011 - 08:00
QUOTE(MEDINILĖ @ 2011 10 26, 10:00)
Pasirodau savo darželiui aprengtą  lėlę  biggrin.gif

user posted image

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
pasiziurejus i visus grazius rubelius, baldelius lelems, taip ir iskyla prisiminimai kaip vaikysteje siudavom su sese sukneles barbems lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės. Noriu jūsų patarimo. Reikia darželiui šventei aprengti lėlę tautiškais rūbais. Net neįsivaizduoju kaip. Sėdėjau, ieškojau internete įdėjų. Daug maž aišku bet nežinau iš kur gaut medžiagėlių, mezginukų, odos vyžoms unsure.gif Gal kokį patarimą duotumėt, ant kelio taip sakant užvestumėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 01 19, 23:41)
Sveikos auksarankės. Noriu jūsų patarimo. Reikia darželiui šventei aprengti lėlę tautiškais rūbais. Net neįsivaizduoju kaip. Sėdėjau, ieškojau internete įdėjų. Daug maž aišku bet nežinau iš kur gaut medžiagėlių, mezginukų, odos vyžoms unsure.gif  Gal kokį patarimą duotumėt, ant kelio taip sakant užvestumėt? blush2.gif

Paieskok devetu rubu parduotuvese, oda is seno rankinuko galima panaudoti. O galima ir is lino "ale tautinius" pasiuti, kepurele nunerti.
Atsakyti
user posted image
Brėžinys
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 07 17, 10:07)

Labai gražu thumbup.gif
Kiek laiko užtrunka tokį baldelį padaryti?
Atsakyti
QUOTE(a.gegužė @ 2014 01 21, 13:24)
Labai gražu  thumbup.gif
Kiek laiko užtrunka tokį baldelį padaryti?

neisivaizduoju, sita interneto platybese buvau radusi. bet per vakara prie teliko tikrai drasiai padarytum
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif .
Noriu prisijugti i Jusu buri. Skaiciau temute - nu negaliu atsizavet idejomis, kruopstumu ir meile savo darbeliams wub.gif .
Noriu atgyvinti tema vienu is savo darbeliu - Lova monstrei Operetai.
user posted image
Ideja, deja, ne mano blush2.gif . Bet as ziauriai uzsikabinu tokiems darbeliams. Man tai relaxas nuostabus po streso pilnos darbo dienos thumbup.gif
Atsakyti