Labai gražus ir idėja
sveikos merginos!
užsukau pasidairyti, kartu ir pati pasirodysiu Jau kuris laikas neriu mažas lėlytes ir aksesuarus joms.
Čia viena iš pirmųjų mano lėlyčių
Paskutiniu metu vis aplanko mintis apie lėlių namus. Gal kas gaminote, ar ruošiatės gaminti, būtų smagu, jei pasidalintumėte idėjomis, fotografijomis bei mintimis apie procesą
užsukau pasidairyti, kartu ir pati pasirodysiu Jau kuris laikas neriu mažas lėlytes ir aksesuarus joms.
Čia viena iš pirmųjų mano lėlyčių
Paskutiniu metu vis aplanko mintis apie lėlių namus. Gal kas gaminote, ar ruošiatės gaminti, būtų smagu, jei pasidalintumėte idėjomis, fotografijomis bei mintimis apie procesą
Jolanta ir man-patinka-tyla SAUNUOLES!!!!!! Nuostabus darbeliai. Man labai patiko lovytes.
O ta nunerta vaseliu lelyte su drabuziukais bei aksesuarais kokia fainute, ne tas zodis.
Jau turiu batu dezute ir neuzilgo ketinu pradeti gaminti spinta Barbiu rubeliams Bei visa gaminimo procesa yamzinsiu nuotraukytese.
O kolkas mezgu Barbei paltuka. Kai uzbaigsiu, pasirodysim...
Sekmes mamytems!!!!
O ta nunerta vaseliu lelyte su drabuziukais bei aksesuarais kokia fainute, ne tas zodis.
Jau turiu batu dezute ir neuzilgo ketinu pradeti gaminti spinta Barbiu rubeliams Bei visa gaminimo procesa yamzinsiu nuotraukytese.
O kolkas mezgu Barbei paltuka. Kai uzbaigsiu, pasirodysim...
Sekmes mamytems!!!!
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 01 15, 16:34)
sveikos merginos!
Šaunuolė, lėlytės be galo jaukios Tokios mmmmmmmmmmm
Aš darau lėlių namus. Vienus iš dėžių tvirtų - čia savoms mergytėms, nes man tokie mieliausi, pardavimui - iš medžio, iš faneros... Visokius. Jei reikės kokių minčių - drąsiai kreipkis
O čia - dar viena lovytė (didelėm ir mažom, Barbėm ar dar mažesnėm - net ir pavėsinė, žodžiu, baisiai universalus baldas ):
Didesnės nuotraukytės ir daugiau jų ČIA
QUOTE(Jolanta_Š @ 2011 01 18, 14:18)
O čia - dar viena lovytė (didelėm ir mažom, Barbėm ar dar mažesnėm - net ir pavėsinė, žodžiu, baisiai universalus baldas ):
Nauja sofutė
negi daugiau nei viena nieko nedarėt naujo? Netikiu... Pasigirkit, a
Jolanta_Š ar čia viskas jūsų rankų darbas? Nuostabu Mane ypač paininas sužavėjo
ir as papuosiau savo sena lelyte. Ja jau turiu 27m. proseneles dovana