Pasakiskas kampas su kavos staleliu! 10 balu, net nebeturiu ko ir bepridurti
QUOTE(Tari Felagund @ 2010 02 11, 17:09)
Ačiū
Dabar "statau" dukrai lėlių namą, tai jeigu įdomu, įkelsiu ir daugiau padarytų baldų ir kitų "pribumbasų".
Viskas iš kartono, popieriaus, plastmasės ir pan. medžiagų, nepavojingų vaikams.
Dabar "statau" dukrai lėlių namą, tai jeigu įdomu, įkelsiu ir daugiau padarytų baldų ir kitų "pribumbasų".
Viskas iš kartono, popieriaus, plastmasės ir pan. medžiagų, nepavojingų vaikams.
Labai faina temukė. Tari Felagund jūsų baldeliai puikūs Laukiam pasirodant su visais darbais
Tikrai faina temelė. Beje, gal kuri turi baldų iš faneros brėžinių?
Laba diena forumietes,
Bendrame forume "rankdarbiai" kaskodel man neleidzia paskelbti temos, todel rasau prie kaskurios panasios
Noriu ATIDUOTI gera maisa ivairiu medziagu atraizeliu. Atraizos ivairiu dydziu. Is kaikuriu gal ir dukrytems mamos ka pasiutu
O lelytems drabuzeliu ar nauju baldu taip pat reikia
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
Bendrame forume "rankdarbiai" kaskodel man neleidzia paskelbti temos, todel rasau prie kaskurios panasios
Noriu ATIDUOTI gera maisa ivairiu medziagu atraizeliu. Atraizos ivairiu dydziu. Is kaikuriu gal ir dukrytems mamos ka pasiutu
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
QUOTE(AurelijaGP @ 2010 05 30, 21:12)
Laba diena forumietes,
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
oi kaip gaila kad ne klaipedoj...
QUOTE(AurelijaGP @ 2010 05 30, 20:12)
Laba diena forumietes,
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
Vilnius, Žirmūnai
Jei domina rasykite i AZ
Atiduota
Sveikos mamytes
As irgi noriu pradeti nerti,megsti lelytem rubelius bet be schemu nemoku perziurejau senas temas radau laaaaabai graziu darbeliu bet is akies nekas gaunas gal kuri turit kokiu schemuciu buciau labai dekinga (nerimo,mezgimo,ar is medziagos ka pasiuti barbei ar didesnei lelytei)
As irgi noriu pradeti nerti,megsti lelytem rubelius bet be schemu nemoku perziurejau senas temas radau laaaaabai graziu darbeliu bet is akies nekas gaunas gal kuri turit kokiu schemuciu buciau labai dekinga (nerimo,mezgimo,ar is medziagos ka pasiuti barbei ar didesnei lelytei)
Na ? Nejaugi niekas nieko nebedarot barbėm ?
Sofa.
QUOTE(Jolka20 @ 2010 07 10, 14:30)
Sofa.
Nuostabi. Aš taip pat esu padariusi daug įvairių baldų lėlėms tik negaliu įdėti jų foto, nes nuotraukas galima įkelti tik kai esi parašęs virš 100 žinučių
Pasakiški nerti baldeliai, gaila nebeturiu mažų mergyčių, kad galėčiau nupirkt ir padovanot , šaunuolės visos.