Mano tai gazanijos graziai sudygo, bet dabar kai paaugo tai pavepusios tokios. Gal perkelt reikia.
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 20, 11:05)
BET aš daryčiau veidrodinį variantą, nes tavo durys atsidaro taip, kad vieta pasisėdėjimui būtų patogesnė po langu, t.y. piešinuko dešinėje, o ne kairėje pusėje
Bet ten labai mazai vietos ir roze ilgas sakas lenkia zemyn. Ji pas mane pusiau krumas pusiau vijoklis. Paskaiciau, kad ji ir taip ir taip gali augt, tai tas ilgas sakas paciam virsui tvrtinu prie sienos, o kitoms leidziu augt kaip jos nori. Ziuresiu kaip vasara atrodis. Veliau nufotografuosiu ta kampa.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 20, 08:41)
Zurnale maciau Soda, kuriame niekas nepjauna zoles, padaro tiktakelius zoliapjove. Jau kaip grazu
Gražumo tai gražu, bet kai žolės aukštis 10 cm ir daugiau, joje pradeda veistis pvz. erkės. Apie erkinį encefalitą turbūt teko girdėti? Patikėkit, bjauri liga. Ir egzistuoja gerokai arčiau mūsų, nei norėtume įsivaizduoti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 20, 11:26)
va as ir apie ta pati patylejau . Pirma statiniai, grindiniai, o tada - gvazdikeliai ....
pritariu visa dusia .
pritariu visa dusia .
Turim ir mes tokia aikstele prie pat duru is sesiu plytu
Cia pernai metu nuotrauka. Gal kas pasakysit ar tie gvazdikai daugemeciai? Tas aukstas iskilusias virs gvazdiku geles pernai pas kazkoki dieduka nusipirkau ir sukisu kur tilpo , bet po to neistveriau ir nuroviau. Jau kvapelis ju ir dar koks stiprus
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 20, 08:47)
Bet ten labai mazai vietos ir roze ilgas sakas lenkia zemyn. Ji pas mane pusiau krumas pusiau vijoklis. Paskaiciau, kad ji ir taip ir taip gali augt, tai tas ilgas sakas paciam virsui tvrtinu prie sienos, o kitoms leidziu augt kaip jos nori. Ziuresiu kaip vasara atrodis. Veliau nufotografuosiu ta kampa.
Tai leisk rožei tik ant sienos lipti ir neleisk laisvai kabėti.
Nes jeigu darysi terasą kairėj pusėj, per vidurį atsidurs durys ir tikrai trukdys ramiai sėdėti prie stalo. Na bent jaumano akimis...
Gal kam aktualu :
anyta
"Sveiki.Pavasaris jau zengia pas mus,todel labai domiuosi apzeldinimu.Ieskojau tuju tvoros apzeldinimui ir radau.Vakarinemis tujomis prekiauja Pagegiuose.50-80cm tujos kaina 4 Lt.As skambinau i medelyna,dabar renka paraiskas ir atves i Vilniu,kai sukomplektuos daugiau uzsakymu.Veza i visus miestus.Todel,jei kam reikia skelbiu koordinates 865631890 Viktoras Milasauskas.el pastas viktoras.milasauskas@gmail.comCia uzsakyma reikia atsiusti el pastu."
Kovo menesio darbai !
anyta
"Sveiki.Pavasaris jau zengia pas mus,todel labai domiuosi apzeldinimu.Ieskojau tuju tvoros apzeldinimui ir radau.Vakarinemis tujomis prekiauja Pagegiuose.50-80cm tujos kaina 4 Lt.As skambinau i medelyna,dabar renka paraiskas ir atves i Vilniu,kai sukomplektuos daugiau uzsakymu.Veza i visus miestus.Todel,jei kam reikia skelbiu koordinates 865631890 Viktoras Milasauskas.el pastas viktoras.milasauskas@gmail.comCia uzsakyma reikia atsiusti el pastu."
Kovo menesio darbai !
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 20, 11:47)
Gražumo tai gražu, bet kai žolės aukštis 10 cm ir daugiau, joje pradeda veistis pvz. erkės. Apie erkinį encefalitą turbūt teko girdėti? Patikėkit, bjauri liga. Ir egzistuoja gerokai arčiau mūsų, nei norėtume įsivaizduoti
Tikrai, eina sau . O skiepytis nebandet? Tos erkes kazkokios idomios. Mano kriksto tevai kai tik nuvaziuoja grybaut, tai kriksto tetis nieko niekada neparsinesa, o kriksto mama net raikstukais uzrisa kelniu ir rankoviu galus, apykakle prispaudzia kiek imanoma ir vis tiek po kelias namo parsitempia. Prie jos kazkodel labai kimba erkes.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 20, 11:57)
Tai leisk rožei tik ant sienos lipti ir neleisk laisvai kabėti.
Nes jeigu darysi terasą kairėj pusėj, per vidurį atsidurs durys ir tikrai trukdys ramiai sėdėti prie stalo. Na bent jaumano akimis...
Neiseis terasos daryt nei kairej ,nei desinej , nes per mazai vietos. Galvoju statyt stala visgi per viduri kiemelio.Ten pries tas trinkeles su Jayne Austis kitoj pusej butu ta hortenzija
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 20, 09:00)
Tikrai, eina sau . O skiepytis nebandet? Tos erkes kazkokios idomios. Mano kriksto tevai kai tik nuvaziuoja grybaut, tai kriksto tetis nieko niekada neparsinesa, o kriksto mama net raikstukais uzrisa kelniu ir rankoviu galus, apykakle prispaudzia kiek imanoma ir vis tiek po kelias namo parsitempia. Prie jos kazkodel labai kimba erkes.
Nuo visų pasaulio ligų neprisiskiepysi
Va šunims ir katinams yra profilaktiniai lašiukai. Kartą per mėnesį kapt ant kupros ir viskas. Arba antkakliai - užsegei ir ramu. Galėtų ir žmonėms tokius sukurt
QUOTE(ErikaI @ 2009 03 20, 12:03)
Mergytės noriu paklaust, planuojam važiuot į Lenkus, ir radau vienos parduotuvės laikraštuką. Antram lape yra agrastai po 9,99 bet kodėl jie tokie dideli, kaip kokie medeliai?
AUCHAN
AUCHAN
JIe yra skiepyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 20, 10:56)
Turim ir mes tokia aikstele prie pat duru is sesiu plytu
pasimatavai savo valdas ? mano sodo plotis - 5,20 m , o terasa is 60-ies plytu . Zinok, terasa yra geris !!!!!!!!!!
Nu va, nufotkinau. Ten niekaip netilps staliukas su keturiom kedem, o dar is sienos kyso kazkoks vamzdis ir nuolat kapsi vanduo is jo. Kaimynu pusej toks pats yra. O roze tikriausiai neteisingai genejau, bet kad neismanau kaip ja nugenet. Ta ilga saka link krumo nulinkusia palikt ar nukirpt? Be to jau turbut velu ja dar karta apkarpyt
Papildyta:
Ka tik pasimatavau. Plotis nuo tvoros iki tvoros 3 metrai 90 cm, o ilgis nuo namo sienos iki varteliu 9 metrai 30 cm. Nius ir kaip toki graziai susitvarkyt ir dar terasa pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 20, 12:11)
pasimatavai savo valdas ? mano sodo plotis - 5,20 m , o terasa is 60-ies plytu . Zinok, terasa yra geris !!!!!!!!!!
Ka tik pasimatavau. Plotis nuo tvoros iki tvoros 3 metrai 90 cm, o ilgis nuo namo sienos iki varteliu 9 metrai 30 cm. Nius ir kaip toki graziai susitvarkyt ir dar terasa pasidaryt