QUOTE(Tina* @ 2009 03 26, 12:28)
Cia ne kiekio klausimas. DeeDee pakomentavo.
O kad tuju saknys jautrios ilgiau pabuvusios nepasodinus, tai 100 proc.tiesa. su jom reik greit suktis, paskui gausiai liet ir saugot nuo kaciu/sunu myzciojimu. Pas mane tujos auga blogai. Ismeciau pinigus balon.
O kad tuju saknys jautrios ilgiau pabuvusios nepasodinus, tai 100 proc.tiesa. su jom reik greit suktis, paskui gausiai liet ir saugot nuo kaciu/sunu myzciojimu. Pas mane tujos auga blogai. Ismeciau pinigus balon.
nu gerai gerai,sutinkam,kad jas reikia labai greitai persodint Pas mane jos lyg ir bujoja( tfu tfu),viena gatveje pasodinta,ten visi prabegdami savo reikalus ant jos atlieka ir nieko ,auga.va ka pamirsus buvau-reikia ziuret koks menulis persodinimo metu-geriausia,kad butu jaunas ir trecia diena-menuliui pilnejant
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 26, 12:38)
centrinį kamieną parišk prie kuoliuko, tegul jis auga tiesiai, o viršūnėles prikirp, kad pradėtų šakotis, (dar gali tai padaryti) nes kitaip apačia bus labai plika, o visos šakos viršuje. šiems metams tiek.
man sita vaizdine medziaga irgi tiks,mano sermuksnis taip atrodo-begsiu skabyti
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 26, 12:54)
oho kaip cia profesionaliai uzlenkei .
ir as nezinau kas yra "pogoda" (vel eit knygu skaityt )... google visom man suprantamom kalbom ismeta viena atsakyma - oras , o japoniskai nemoku...
ir as nezinau kas yra "pogoda" (vel eit knygu skaityt )... google visom man suprantamom kalbom ismeta viena atsakyma - oras , o japoniskai nemoku...
nu jau nu jau,jau sito is taves tai nesitikejau http://lt.wikipedia.org/wiki/Pagoda
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 26, 13:01)
Kaip tik prieš nosį guli knyga užpakaliniu viršeliu: Nežinoti - nebaisu, baisu - nenorėti žinoti. Ir papildau, per žinojimą su laiku vidinė nuojauta atsiranda
sventa teisybe
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 26, 15:43)
nenoriu as cia girtis, bet as irgi turiu japoniska soda , kuris susikure pats -
mano susirinktu akmeneliu kruva, kuri nuo nepanaudojimo apsamanojo, laipiojanti hortenzija (su vazonu ikista i zeme) is nevilties pradejo sakomis i tuos akmenis (gyvenima) kabintis, patreses kelmas jau tuoj irgi apsisamanos, dar is kazkur atpusta paparcio sekla sau prieglobsti rado ir rimtai taikosi isitaisyti... Tai va, kokia dekinga ta gamta , o jei dar netycia koki viena kita nekalta augaleli ikisciau...
http://i199.photobuc...77/IMG_6926.jpg
mano susirinktu akmeneliu kruva, kuri nuo nepanaudojimo apsamanojo, laipiojanti hortenzija (su vazonu ikista i zeme) is nevilties pradejo sakomis i tuos akmenis (gyvenima) kabintis, patreses kelmas jau tuoj irgi apsisamanos, dar is kazkur atpusta paparcio sekla sau prieglobsti rado ir rimtai taikosi isitaisyti... Tai va, kokia dekinga ta gamta , o jei dar netycia koki viena kita nekalta augaleli ikisciau...
http://i199.photobuc...77/IMG_6926.jpg
nu man tos samaneles labai grazu.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 03 26, 16:43)
As ir suprantu, ir suvokiu,kad viskas nevyksta taip greitai,kaip noretusi Siemet butinai norim trinkleles susikloti, o as ir apie zolyte pasvajoju.Bet kai aplink gryni laukai, tai kazin ar verta investuot i grazia zolyte Juk tuoj prines visokiu seklu ir baigsis grozis manos pievos.
Dar vaikams aikstele noretusi padaryti. Tegul zaidzia kol mazos
O visa kita bus su laiku
Dar vaikams aikstele noretusi padaryti. Tegul zaidzia kol mazos
O visa kita bus su laiku
oi,seklu tu niekad nesugaudysi ,jas vis tiek atnes vejas ir pauksciai.Todel ,kai tik susides trinkeles-sodinkit zole,kiemas jaukesnis bus,namai svaresni.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 03 26, 16:55)
O tai cia dabar butina per visa tema apie ta pati. Ar jus visos gimet su patirtim? cia uzduoti kvaila klausima, tai tas pats kas apsidurninti. Nesu jautri, bet visos labai protingos cia susirinkusios.
pasakysiu atvirai-nebus smagu nei tau nei mums,jei vis bandysi santykius aiskintis...