QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 26, 10:15)
merginos ką man toliau daryti su tais likusiais krokų lapeliais
jie dabar atrodo taip
ar man juos kažkiek laistyti ar jau palikti nudžiūti
jie stovi įstiklintam balkone
ačiū
dar laistyk, bet tik rečiau, jie turi savaime sudžiūti, o nebūti sudžiovinami, dabar iš lapų visos maisto medžiagos keliauja atgal į svogūnėlį ir jei tu dirbtinai sudžiovinsi, svogūnėliai bus silpni, maži ir gali kitą metą nežydįti.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 26, 09:07)
ko gero išprovokuosiu protestų audrą, galėsit mane "drožti", iškęsiu, nedejuosiu
tikrai netaikau niekam asmeniškai, bet išdrįsiu pasakyti, kad man kartais "falšyvai" atrodo tas bandymas įsisprausti į kažkokį knyginį standartą
prasideda svarstymai verpstė/superverpstė, alpinariumas/rokariumas ir pan., o kodėl reikia prie to taip prisirišti
Obelis genim kad jos geriau derėtų, gėlynus formuojam, kiemą tvarkom, kad akį džiugintų, o bandymas prisirišti prie kažkokių kažkieno sugalvotų standartų sakyčiau labai jau valdiškas gaunasi.... Mano nuomone, tie standartai labiau tinkami viešosioms erdvėms, kurias prižiūri tikri profesionalai, o savarankiškai (ką mes čia dauguma ir darom) kurint kažkokį labai standartizuotą stebuklą galima ir nusivažiuoti gerokai... Na nebent tai būtų tikrai gyvenimo tikslas, gilaus domėjimosi sritis ir noras turėti nė kiek nuo feng shui, japonų, Alpių, prancūzų stiliaus nenukrypusį reginį...
atsiduodu jūsų teismui, plakit mano išmislus
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 03 26, 11:10)
, o kaip suzinoti
, kada jie kazin rausia daugiau, nakti?Nes kazkaip is po nakties vis daugiausia randu
Bet siaip, kaip raviu pakrascius, tai slieku
na tokiu nemenku jau apstu.
Tai ko gero pas tave gyvena kažkokie gyviai, kurie maitinasi tais sliekai (derlinga žemė pas tave) bet sliekai tikrai nepajėgūs iškilno vejos. Pabandyk nufotografuoti ir įkelti foto, gal pažinsim kokius požymius.