QUOTE(vida777 @ 2009 03 19, 16:53)
nebegaliu isei pamatuot - sniegas drebia kaip pasiutes
- nu gerai, kad dar siupelis sniegui kast prie duru tebestovi...
teisingas tas tavo vyras
, putinas ten ar ne, bet man atrodo, kad vistiek viburnum rusies, bet uz jo tikrai galetum irengti pasisedejima.
jei nori rimtai susitvarkyti savo kiema, tai imk ir pirmiausia nuspresk, kur bus pasisedejimas, kur zaidimai, o kur pagulejimai
. Tada matysi, kur ta hortenzija ir visokie kitokie augaleliai labiausiai tiks - vienur reikes aukstesniu, kitur zemesniu ir t.t.
As irgi daug kam pritariu, nebus is sito kiemo stadionas begiojimui, tai gal tada ta erdve geriau protingai suplanuot pasisedejimui ir pasigrozejimui? Ir pirmiausia apsispresk apie jau augancius sumedejusius augalus- kuriu tu nori , kuriu tikrai ne. Susideliok pliusus ir minusus, nepasiduok emocijoms;) Iskask ko nereikia. Kai galvoje ar plane matysi tik pagrindinius didelius augalus (krumus), apsispresk ar norisi dar dideliu, ir tada paprasciau man rodos bus apsisprest del geliu.
O del hortenzijos - mano akimis per arti veigeles ji. As ja traukciau link hebes. Ir priekyje (gal ne visai priekyje, pametyk viena salimais, kita toleliau) cesnaka gali pasisodint siais metais. Paskiau ziuresi kiek uzaugo hortenzija- ar bus jam ten kur islist ar nebe. Del astilbes- na zemauge gal isipaisytu.