Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2009 03 23, 14:42)
amūrų būna pirkti maximose, parduodama, kaip valgoma gyva žuvis, paprašykit, kad parinktų smulkesnių ir paleiskit prūdan. Išbandyta, pas vyro puskę, tvenkiniuose nebeliko žolių.
Papildyta:

Minusai:
1  greitas augimas,
2 gaunasi plati, nes kamienas stambėja, vistik tai medis, ne krūmas
3 vaisiai krinta, rūgsta ir po metų kauliukai dygsta, turėsi sodinukų į valias

aciu 4u.gif

O gal kas zinote kas Kaune pardavineja tas slyVaites? Ar gausiu as parodoje?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 23, 13:42)
Minusai:
1  greitas augimas,
2 gaunasi plati, nes kamienas stambėja, vistik tai medis, ne krūmas
3 vaisiai krinta, rūgsta ir po metų kauliukai dygsta, turėsi sodinukų į valias

QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 03 24, 10:10)
aciu  4u.gif

cia jau nebesusiturejau - va kaip reikia pardavineti preke lotuliukas.gif :
pardavejas isvardija visus imanomus minusus, pirkejas - "aciu! gal zinote kur to gerio gauti?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 23, 22:21)
*MONAMI* atkalbinau nuo pirkimo Maximoj, o pati neatlaikiau.

Helleborus niger, kaina 15.99
[attachmentid=173180]
Papildyta:
Tik kada dabar man ji geriau lauke sodint, gal kai atsils iki kokiu +10?  g.gif kiek teko skaityti molinga dirva jiems patinka.

Dabar tai jokiu būdu nenešk į lauką, bet ir kambarį nelaikyk, nes nustyps. O kai ir atšils išnešdama grūdink, nes jis ryškiai šiltnamį pražydintas (lauke auginamų, nebūna tokiais idealiais lapais, būtent šitos veislės eleborai lapų nemeta.)
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 24, 09:03)
As manau, kad situ eleboru prisipirk prekeiviai ir muges metu iskisines po koki 30 Lt kaip nieko  tongue.gif

Pas mane jie po 10 lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 03 24, 10:10)
aciu  4u.gif

Nemanau, kad tokiais niekais kas nors prekiaus. Jų paklausa nulinė, nebent kokiam medelyne gautus, juos ten kai kurie naudoja kaip poskiepius.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 24, 11:05)
Dabar tai jokiu būdu nenešk į lauką, bet ir kambarį nelaikyk, nes nustyps. O kai ir atšils išnešdama grūdink, nes jis ryškiai šiltnamį pražydintas (lauke auginamų, nebūna tokiais idealiais lapais, būtent šitos veislės eleborai lapų nemeta.)
Papildyta:

Pas mane jie po 10 lt.  4u.gif bet žinoma  lapelių aplaužytų yra, bet su jais žaisti nereikės, tiesiai dirvon ir viskas.
Papildyta:

Nemanau, kad tokiais niekais kas nors prekiaus. Jų paklausa nulinė, nebent kokiam medelyne gautus, juos ten kai kurie naudoja kaip poskiepius.

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 24, 11:06)
Papildyta:
Pas mane jie po 10 lt.  4u.gif

4u.gif Gausiu zaist dabar smile.gif
O tokio pat dydzio po 10 Lt?

Beje, ar pavyks mano uzsakytus augaliukus iskast is po sniego? ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
turiu klausymuka ax.gif ar galima zolyna patresti pelenais g.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2009 03 24, 11:22)
Laba diena  4u.gif
turiu klausymuka  ax.gif  ar galima zolyna patresti pelenais  g.gif

1. ne visi augalai mėgsta šarmą - info ieškoti internete;
2. ne visi pelenai tinka tręšimui - medžio, medžio briketų tinka.

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 24, 11:27)
cia jau nebesusiturejau - va kaip reikia pardavineti preke  lotuliukas.gif :
pardavejas isvardija visus imanomus minusus, pirkejas - "aciu! gal zinote kur to gerio gauti?"  lotuliukas.gif

nu jau nusikalbat ir turbut pati nesuprantat. blink.gif Net ziauru skaityt.
Kadangi minusu nezinojau paklausiau pas jus, nes kaip suprantu uz mane daugiau zinot, o kai atsake ir minusai nepasirode tokie baisus, negi negaliu paklaust kur gaut su slyvaiciu? (Beje niekas taip ir neatsake).
Eikit gal geriau knyga paskaityt, negu rasinet nesamones. Visai jau nenormaliu zmoniu yra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 03 24, 11:41)
nu jau nusikalbat ir turbut pati nesuprantat.  blink.gif Net ziauru skaityt.
Kadangi minusu nezinojau paklausiau pas jus, nes kaip suprantu uz mane daugiau zinot, o kai atsake ir minusai nepasirode tokie baisus, negi negaliu paklaust kur gaut su slyvaiciu? (Beje niekas taip ir neatsake).
Eikit gal geriau knyga paskaityt, negu rasinet nesamones. Visai jau nenormaliu zmoniu yra.  bigsmile.gif

Atsakymas buvo parašytas. Nesilaukiu, todėl akla neišvadinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 03 24, 12:41)
Eikit gal geriau knyga paskaityt, negu rasinet nesamones. Visai jau nenormaliu zmoniu yra.  bigsmile.gif

blink.gif as supratau taip, kad Vida777, norejo pasakyti, kad Knifofija be galo sazininga. Juk tai jos verslas, o dauguma prekybininku ka nori gali pasakyt, kad tik is ju nupirktum. Tuo tarpu Knifofija saziningai issake visus munusus, o galejo kaip dauguma padaryt. T.y. pasakyt penkis didziuuuulius pliusus ir tik visna mazyti minusiuka, kad itarimas nekiltu, jog labai nori iskist preke.
O del normaliu ir nenormaliu zmoniu, tai mano suprartimu, kad ir ka galvoji, bet toks taskymasis "pagerintais" zodziais jau savaime daug ka pasako apie pacia.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 24, 11:40)
1. ne visi augalai mėgsta šarmą - info ieškoti internete;
2. ne visi pelenai tinka tręšimui - medžio, medžio briketų tinka.

1.Aciu mirksiukas.gif pagoglinau,pas mane rugsti zeme,tai kaip supratau galima,bet nepersistengt ax.gif dar radau info,kad pelenais dantis galima valyt,atseit balina blink.gif
2.Ta zinau mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu taip skaniai pasijuokiau. Kol mes knygas skaitysim, gal tu po internetą panardyk ir pati paieškok info, ir tokiais "protingais" klausimais nesuk mūsų kvailų galvelių.
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kiek man knygu reiketu perskaityti lotuliukas.gif ?
Atsakyti