Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

merginos maximoj mačiau Svyrančias blindes gal 150cm 39,99lt ar daug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 23, 14:42)
amūrų būna pirkti maximose, parduodama, kaip valgoma gyva žuvis, paprašykit, kad parinktų smulkesnių ir paleiskit prūdan. Išbandyta, pas vyro puskę, tvenkiniuose nebeliko žolių.

O kada geriau juos į tvenikį leist? Ir kaip sus jais darėt rudenį? Išgaudėt?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 03 22, 20:07)
Apzeldinime man asmeniskai darbas ir ideja atrodo igyvendinti puikiai tada, kai ziurint akis tiesiog nuplaukia vaizdu. Niekas nekliuva, negalvoji gerai cia ar blogai, taisyklingai ar ne.

ir tam yra vienas geras zodis - naturalumas thumbup.gif .
man graziausi tokie sodai/aplinka, kai nesuprasi, kur jie baigiasi ir kur prasideda... ir nesvarbu, su kaimynais, laukais ar miskais ribojasi - jokiu grieztu aiskiai matomu atskyrimu tvoromis, gyvatvoremis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 kovo 2009 - 14:01
QUOTE(vida777 @ 2009 03 23, 15:00)
ir tam yra vienas geras zodis - naturalumas  thumbup.gif .
man graziausi tokie sodai/aplinka, kai nesuprasi, kur jie baigiasi ir kur prasideda... ir nesvarbu, su kaimynais, laukais ar miskais ribojasi - jokiu grieztu aiskiai matomu atskyrimu tvoromis, gyvatvoremis.

ir man tokie patys graziausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 03 23, 13:55)
laba,

ziuriu dauguma jau pradeda rupintis gyvatvoremis... as irgi ziurinejuosi ir mastau ka daryt... tujos netinka, nes nepatinka o nuo ju biski ir alergija turiu... egles vel norisi tankumos o kol ji bus gali ilgai ir nuodoziai laukti... ypac jei susodinsiu per tankiai... mastau apie kukmedi kolonini... uzsodinti noriu apie 20metru krastine tiesiog kad nebutu matomas vaizdas is tos puses.... kazi kas geriau egles ar kukmedis?

Kukmedis yra jautrokas, todel tinka, jei gyveni arciau pajurio, gyvatvore nebus atviram lauke, kazkas ja saugos nuo dideliu veju. Jis nepigus, auga letokai, reiklesnis dirvozemiui nei egle. Bet jei tinka salygos, pasodinsi teisingai, turesi ilgaamze, grazia ir retai musuose pasitaikancia gyvatvore. Tiesa, jis uksmingu vietu augalas. (Tinka ir Taxus baccata ir Taxus x media).
Egles nera reiklios dirvozemiui, pigesnes. (Tinka Picea abies). Megsta pusiau uksmingas vietas. Esu girdejus dvi skirtingas nuomones is autoritetingu asmenu - viena yra ta, kad egles tinka ir gerai atrodo gyvatvoreje, kita- po kiek laiko jos is sonu ima plikti. Nezinau kas teisesnis smile.gif
Prisiminiau dar - kukmedis yra labai tinkamas karpymui, maziau nei egle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 23 kovo 2009 - 14:11
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 23, 13:48)
merginos maximoj mačiau Svyrančias blindes gal 150cm 39,99lt ar daug? ax.gif

Pas mane cia fotkinta senokai (dabar jau visa kupsta saku turi) http://public.fotki....amo/blinde.html
Irgi pirkau Maximoj, bet nukainuota buvo, tai jei gerai pamenu apie 10 Lt atsiejo, gal biski daugiau.
Maciau Maximoj, as kai pirkau kur kas didesnis buvo. Manau dar neskubek.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 03 23, 10:31)
o aš planavau iš vienos pusės gėlyną daryt  unsure.gif  prie tujų sienos piliarožes , ar ir jos neaugs ?
O prie ligustro ar kaulenio gyvatvorės ar auga gėlės ?

Dar tokia mintis atėjo  smile.gif  gal galima tujų šaknis kažkaip atskirti , kaip su šiferiu ar panašiai ?

del siferio nzn, pas mus neatskirta... ors is vienos puses ikasus, gal nieko tokio.. g.gif

del gelyno - na vis tiek bent pusmetri nuo tuju gyv. reikia palikti pletimuisi, prieziurai/karpymui ir tt.
ir ta ruozeli, jei nenori plikos zemes, gali pasodint nereikliu,, mindymui atspariu augaliuku - ciobreli, ylalapi flioksa, kt...
kita vertus, kol gyvatvore maza, galima arciau jos gelyna sodint, o paskui, tujoms paaugus, pastumsi tuos ''zolinius'' augalus pagal poreiki - pati matysi... 4u.gif

QUOTE(tiesiog as1 @ 2009 03 23, 12:47)
As sugalvojau gyvatvore apsodint kaukazo slyvutemis, kokia Jusu nuomone, gal kas zinote kokie minusai ju? Nes kol kas tik teigiamus bruozus randu. smile.gif

nebent ten mazai vaikstoma.
rudeni tikra kose ant zemes nuo byranciu slyvuku, sirsiu daug..

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 23, 13:35)
apie koloninį kukmedį pasakyt nieko negaliu. Bet šiaip man kukmedžiai gražiau nei eglės. Pas tėvus berods europiniai kukmedžiai rutuliu karpomi:

gera minti davei, gal as saviski kukmedi ribosiu i rutuli bigsmile.gif
kaireje, ar tiktu rutulys? atkartotu puskiparisi g.gif :
[attachmentid=173148]
pavasari ims sprogti... kada cia genet ji geriausia pradet? g.gif [iki siol genejau tiek, kad nebutu per platus]

QUOTE(Knifofija @ 2009 03 23, 13:42)
amūrų būna pirkti maximose, parduodama, kaip valgoma gyva žuvis, paprašykit, kad parinktų smulkesnių ir paleiskit prūdan. Išbandyta, pas vyro puskę, tvenkiniuose nebeliko žolių.

bigsmile.gif geras... musu baloj tas zoles nuolat su grebliais/tinklais valom... reiks pasitelkt amurus.

QUOTE(vida777 @ 2009 03 23, 13:46)
kas liecia mano skoni, tai situ lauru as neprisiimu - neturiu nei vieno vazono su kaspineliu  bigsmile.gif .

prisiekiu, kad maciau zibintus su ''bantikais'', ir loveli - apjuosta virvele ir surista ''bantiku'' ax.gif
gal ne tavo foto buvo... tada soriukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 23, 14:26)
prisiekiu, kad maciau zibintus su ''bantikais'',  ir loveli - apjuosta virvele ir surista ''bantiku'' ax.gif
gal ne tavo foto buvo... tada soriukas blush2.gif

aaaa, tai cia iseitis is padeties - ta virve lovelis prie lango priristas buvo hihihi.gif (siaip tai turetu buti kaltinis remas ir terakotinis, o ne plastmasinis lovelis, bet ko tik nepadarai del laikinumo blush2.gif ) , o ant zibintu, tai nurisau nuo kazko zieminio, kad dar nesupuve buvo, tai uzrisau ant zibintu... as galvojau , tu turi minty beveik bantus i plaukus risamus lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 23, 14:43)
aaaa, tai cia iseitis is padeties - ta virve lovelis prie lango priristas buvo hihihi.gif (siaip tai turetu buti kaltinis remas ir terakotinis, o ne plastmasinis lovelis, bet ko tik nepadarai del laikinumo blush2.gif ) , o ant zibintu, tai nurisau nuo kazko zieminio, kad dar nesupuve buvo, tai uzrisau ant zibintu... as galvojau ,  tu turi minty beveik bantus i plaukus risamus  lotuliukas.gif .

kiek atmintis neša apie kalbamas foto, mano akimis žiūrint, visai tiko. Šiuo metu tyrinėju vazonų ir lovelių "reklamines" foto, daug puošybos elementų yra, ir tie patys kaspinai yra, tik jie ne bantukais rišami, o tiesiog "palaidais" galais, kad plaikstytųsi vėjuje. Gražu, kuomet viskas suderinta ir neperkrauta smile.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir neisikertu kokiais cia kaspinais kvietkus dabinat.

Bus paskui kaip Sarockino jarmarke. Matet tikiuos. Labai man patinka rusu miuziklai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 23, 14:14)
Pas mane cia fotkinta senokai (dabar jau visa kupsta saku turi) http://public.fotki....amo/blinde.html
Irgi pirkau Maximoj, bet nukainuota buvo, tai jei gerai pamenu apie 10 Lt atsiejo, gal biski daugiau.
Maciau Maximoj, as kai pirkau kur kas didesnis buvo. Manau dar neskubek.

bigsmile.gif ačiuks tada dar laukiu geresnių laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 23, 14:26)
del siferio nzn, pas mus neatskirta... ors is vienos puses ikasus, gal nieko tokio.. g.gif

del gelyno - na vis tiek bent pusmetri nuo tuju gyv. reikia palikti pletimuisi, prieziurai/karpymui ir tt.
ir ta ruozeli, jei nenori plikos zemes, gali pasodint nereikliu,, mindymui atspariu augaliuku - ciobreli, ylalapi flioksa, kt...
kita vertus, kol gyvatvore maza,  galima arciau jos gelyna sodint, o paskui, tujoms paaugus, pastumsi tuos ''zolinius'' augalus pagal poreiki - pati matysi... 4u.gif

ačiū , daug maž aišku 4u.gif šiferį tik iš vienos - gėlyno pusės įkasčiau
Atsakyti