Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

cia siaip pasidairymui po svetimus darzelius
Papildyta:
uzeiti su pele desineje ant Garten
Atsakyti
QUOTE(Aguonaa @ 2009 03 22, 22:55)
aciu 4u.gif
ir kada tiketis ziedeliu... kitamet?

ir dar klausimas - jei juos sukisiu i veja , tai saugoti paskui nuo nusienavimo ar nieko jiems neatsitiks?

kol zydes tai ziedu nesienauk, o po to nieko jiems neatsitiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 03 22, 23:02)
kol zydes tai ziedu nesienauk, o po to nieko jiems neatsitiks  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 03 22, 21:06)
rokoko , lygtai tu rodei savo karpomą gyvatvorę iš tujų , toj nuotraukoj labai gražiai atrodo  thumbup.gif 
Man tenka pasivažinėt po miestelius , rajonus , tai vis gyvatvores apžiūrinėju  smile.gif , bet iš tujų retai kada graži būna , tai medeliai nevienodo aukščio , tai tarpai dideli , apšiurusios ...  jeigu ten tavo gyvatvorės foto , gal gali pasakyti pavadinimą , kokios konkrečiai ten yra  4u.gif

sita turejai galvoj?

[attachmentid=173122]

cia is antros puses, laukiam...na kada uzaugs zirniukai?..
[attachmentid=173123]

nuo darzo:
[attachmentid=173124]

cia vakarines karpomos tujos.
Atsakyti
Rokoko, kaip issilaikius tavo juka, kaip perziemojo? g.gif
Ar ne per anksti zirniuku laukiat? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 22 kovo 2009 - 23:23
QUOTE(Srove @ 2009 03 22, 23:22)
Rokoko, kaip issilaikius tavo juka, kaip perziemojo? g.gif
Ar ne per anksti zirniuku laukiat? bigsmile.gif  4u.gif

pries pora psl. dejau jukos foto mirksiukas.gif
kasos dar nepaleistos.. bet nudengta

zirniuku laukimas tai is pernai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 22 kovo 2009 - 23:26
QUOTE(rokoko @ 2009 03 23, 00:26)
pries pora psl. dejau jukos foto mirksiukas.gif
kasos dar nepaleistos.. bet nudengta

zirniuku laukimas tai is pernai lotuliukas.gif

Jau radau, tai dar neatrisai, (koks zieminis sodas grazus, visai ne pavasarinis)o as nudengiau ir visai nerisus buvau, jei dabar nesugadinsiu, tai kol kas islikus, kaip pernai, bet sniega vel lyg pranesa, ko gero dar teks dengti, o ir ziedkotis styro mano nenupjautas su sudziuvusiais ziedais, nezinau, gal reiktu nupjauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 22, 23:18)
sita turejai galvoj?

cia vakarines karpomos tujos.

aha bigsmile.gif šitą 4u.gif
o kokia vakarinė ? jų gi ne viena yra , ar nelabai svarbu , jos turbūt visos karpomos ? aš taip pat apie daržo atitvėrimą galvoju ax.gif
Ar jos pavėsio nebijo g.gif , nes dalis būtų po kriauše

prie tvoros , kur buvau įkėlus anksčiau , nutariau nedaryt gyvatvorės , sodint palaidus krūmus , o gyvatvorė man grožis bigsmile.gif tai ieškau jai vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 03 22, 23:38)
aha  bigsmile.gif  šitą  4u.gif 
o kokia vakarinė ? jų gi ne viena yra , ar nelabai svarbu , jos turbūt visos karpomos ? aš taip pat apie daržo atitvėrimą galvoju  ax.gif
Ar jos pavėsio nebijo  g.gif , nes dalis būtų po kriauše

prie tvoros , kur buvau įkėlus anksčiau , nutariau nedaryt gyvatvorės , sodint palaidus krūmus , o gyvatvorė man grožis  bigsmile.gif  tai ieškau jai vietos  biggrin.gif

del ''vakarines'' konkreciau - tai nezinau blush2.gif zinok, paprasciausia veisle tikrai lotuliukas.gif 4u.gif
pavesio nebijos.
turek galvoj, kad tujoms paaugus, gera pusmetri nuo ju nieko gero nepasodinsi del saknu... seniau is darzo puses buvo zemuoges palei tujas - isstume... dabar ta siaura zirniu ruoza sejam, nes ju vegetacija gana trumpa... na po ju lyg dar krappus ten sejom g.gif
I spygliuociu sodelio puse tai samanynas pasidare - bet tai musu nelabai jaudina... tik manau, kad aukstesnes neverta beaugint tos gyvatvores.

man tai krumai grozis rolleyes.gif wub.gif tik jiems vietos reik turet... auga juk greit.

Atsakyti
Ech kol perskaiciau, tai pamirsau ka pacituot ir pasakyt norejau. Einu miegot.

Man vis labiau ryskeja kokia Smth meniska natura. Jos aprasymas apie to sodo vaizdelius toks itikinantis.
Atsakyti
O man reik patarimo - vakar sedejau knygom apsikrovus, ale vistiek nieko nenusprendem doh.gif Kuo keliuka apsodint.

Kai pirkom nama, aplink laukai vien buvo, o daba kitoje puseje kelio pastate triu aukstu daugiabuti, tas namas nera salia musu, mes is pagrindinio i salutini keliuka nusukam, bet norisi nuo akiu kazka tokio sugalvot....

Pasimeciau, ka sodint, paprastaja egle, baltaja egle, dygiaja egle, ar dar kokia kita g.gif , gal yra kokiu pusu hibridiniu greitai auganciu, placiu ir aukstu g.gif
O tai pameciau kontaktus zmogaus, kuris himalajine pusi augina doh.gif verysad.gif , o kitur nemaciau tokios g.gif
Atsakyti