QUOTE(nrimto @ 2009 07 08, 15:47)
Mūsų balkonas didelis, per du kambarius, tai gal koki 6 m turi būti. Šitame bute gyvename dar tik 3 metus, remontavome mažai, nes kaba renovacijos klausimas. Kadangi bus rengiamas autonominis šildymas, bendrijos pirmininkė patarė neremontuoti. Visus tuos metus balkonas atlieka iš esmės sandėlio funkciją. Be to, vaiko tėvas tikrai ne iš darbščiųjų, o viena su vaiku (jam 2 metai) balkono neišvalysiu nuo visokių varžtų ir pan., nesinori kelti karo dėl balkono, nes ir taip priežasčių karams užtenka. Gal bent jau šią vasarą pajudės reikalai balkone... Pradėjo skusti tinką, aišku, man atrodo, kad aš tai jau seniausiai būčiau padariusi. Sako, kad apšiltins, elektrą įves. JIs nori visur klikuot plyteles, o man tai nepatinka, atrodo panašu į viešąjį WC. Skaitau čia vis, taip gražu, ir pačiai tokių idėjų kyla, bet kol kas neturiu kuo pasigirti.

Ir kur tą visą balastą dėt, kuris dabar balkone. Iš esmė tai visokie ūkiniai dalykai, išmest gaila, gali prireikt.
Na, svarbiausia, kad is viso reikalai pajudejo, ane?

siaip plyteliu juk visokiu buna ir spalvu ir fakturu, gal taviskis turi kazkokia balkono vizija, pasikalbekit, gal ir tau patiks

o jei ka, tai bent plyteliu pirkimo procese sudalyvaukit kartu, issirinkit optimalu varianta. Be to kai jau bus viskas sutvarkyta, galesi imtis dekoravimo darbu, gelyciu prisisodinsi ar pan., pamatysi, bus jauku