QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 28, 10:24)
Na dar į vieną temą užklydau
Iš dalies, tai taip, nesinori užsibarikaduot. BET kadangi Lietuvoj pusė metų žiema, tai...... Nei kojos nesinori tada kišt į balkoną, jei jis nestiklintas

Tai renkantis butą didelis prioritetas buvo butams, kur du balkonai, na ir auišku kuo aukščiau
Tai dabar ir galvojam vieną tokį nesaugesnį, kuris išsikišęs, stiklint (norėčiau tų atslenkamų konstrukcijų, nes balkonas kokių keturių metrų ilgio, tai šiltuoju metu atitvėrus, manau, liktų beveik visas balkonas atviras, tik koks metras liktų užtvertas (nes iš keturių dalių lyg būtų daroma mūsų atveju), o kitą, vidinį balkoną, palikt nestiklintą, jame grynai būtų čilinimo kampelis
O baldeliai, tai man visai tinka tie iš Jysko, apie juos ir galvoju. Kai tokio dydžio balkonuose, tai per daug kažko ir neprimąstysi, o ten visas komplektukas gal už pusantro šimto, tai man atrodo vsiai liuks
Papildyta:
Na kažkas tokio
http://www.jysk.lt/#!product=904
Jop, gerai du balkonai, as ir tada taip daryciau

O dabar kai viena teturim, tai nesinori stiklint, o tai uzdusim dar
Baldeliai tai faini, bet mum tikriausiai per dideli butu, siauras tas balkonas pas mus
Va tokiu noreciau, bet kad baisiai brangus, vis tikiuosi ant kokios akcijos pataikyt

Arba idealiausiai tokiu, bet su dviem kedem ir siauresnio

Buvo kazkada 70% nuolaida, apie 200lt but kainave, bet paziurejau grazu, bet kam jie man, o kai jau vaziuojant namo susiprotejau, kad i balkona, buvo per velu, nes sugrizus neberadau