1 tema
Mažas, spalvotas balkoniukas
QUOTE(wenus @ 2009 04 15, 22:47)
Gal kas užmatėte, kur yra pirkti vazonų laikiklių, kurie nesigręžtų į sieną, o užsikabintų ant turėklo?
Mačiau Senukuose
Thome Philips pasiziurekite, ten visokiu laikikliu vazonu buna.
Aš nusprendžiau savo balkoną panaudoti iš praktinės pusės, gyvenu vieno kambario bute, todėl darbo kambariui nebėra vietos, įstiklinau balkoną, nutinkavau, išdažiau sienas, perkėliau žaliuzes nuo kambario lango ir turiu darbo kambarį Dabar labai džiaugiuosi, nes šviesu ir malonu dirbti prie kompiuterio Spalio mėnesį kraustysiuos atgal, nes nėra grindinio šildymo ir stacionaraus apšvietimo, tačiau tai ne bėda, nes būstas laikinas, nenoriu per daug išlaidauti
Kambario žaliuzės buvo šiek tiek trumpesnės balkonui, štai kaip ištaisiau šį trūkumą
Kambario žaliuzės buvo šiek tiek trumpesnės balkonui, štai kaip ištaisiau šį trūkumą
QUOTE(aulina @ 2009 04 27, 10:11)
nutinkavau, išdažiau sienas, perkėliau žaliuzes
Pati? Gal kiek kvailais skambantis klausimas, bet turiu DIY geną, tai svarstau kiek eilinis mirtingasis gali padaryti be meistrų pagalbos...
O idėja tai išties super Tik gaila, kad žiemot ten neišeina..
QUOTE(venita @ 2009 04 27, 19:30)
Pati?
įstiklino meistrai, nutinkavo ir išdažė vyras, aš tik grindis išdažiau, bet būčiau darštesnė tikrai pati būčiau ištinkavusi, netgi geriau, kruopščiau būtų buvę Rytoj galėsiu kainą parašyti kiek kainavo balkono įrengimas
Papildyta:
QUOTE(venita @ 2009 04 27, 19:30)
Tik gaila, kad žiemot ten neišeina..
labai norint, galima įrengti grindinį šildymą ir stacionarų apšvietimą, mačiau yra pirkti šildymo vamzdelių paklotų, nesunkiai galima iškloti ir užpilti betonu. Tik sudėtingiau su apšvietimu, reikėtų atvesti elektrą iš kambario, sugadinti kambario remontą
Gal kam nors bus įdomu, mano balkono įrengimo kaina 150,18 Lt (dažai sienoms, dažai grindims, volelis, rankena voleliui, teptukas, tinklelis, kampai su tinkleliu, gruntas, tinkas, glaistyklės)
QUOTE(wenus @ 2009 05 05, 11:05)
Ikeliu ir as balkono nuotraukeliu. Gal kas koki patarima dar duos Kazko man jame tuksta, tik nezinau ko
Trūksta gėliųųų
+kelių kėdučių (krėsliukų)+staliuko+šeimininkės, patogiai gurkšnojančios rytinę kavutę
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 05, 11:13)
Trūksta gėliųųų
+kelių kėdučių (krėsliukų)+staliuko+šeimininkės, patogiai gurkšnojančios rytinę kavutę
geliu nebus, uzteks darzoviu vazonuose (jei kas uzaugs) Nepatinka pekrauti balkonai.
O kokiu nors balduku tikrai reikia, tik nesumastom kokiu Turejom dvi kedes, bet be vaidzo atrode + uzeme daug vietos Baisu vel kazka pirkti, tas balkonas toks mazutis, kad neizivaizduoju ar yra pirkti kas tinkamo tokiems nedideliems balkonams. Norisi ir siek tiek vietos, ir baldu.
Kas turit mazus balkonus, kaip spendet panasia problema?
na i toki nedideli balkona reiketu labai nedideliu keduciu arba vieno kokio patogaus pinto kreslo ir kuri nors kampa. arba isvis nieko nedekit, tik zinoma truksta balkone ryskiu spalvyciu, kurias suteikia geles zinoma vaizda pagyvins ir uzaugusios darzoves