QUOTE(LEEja @ 2010 10 13, 17:46)
as paakiu kremuka naudojau, tai patiko man, tikrai pirksiu dar. maloni tekstura, ne riebalas, greit susigeria.
Gera tema pradejot: si tema man labai aktuali... Vartoju labai daug dr. nonos produktu. Pradejau nuo maisto papildu del skydliaukes sutrikimo (jau 10 metu kasdien geriu hormonus). Po triju menesiu trecdaliu sumazinau hormonu kieki (aisku nuolat atliekant kraujo tyrimus poliklinikoje), buvo visiskai nustoje slinkt plaukai, bet dabar kaip tik, gal del pavasario, vel truputeli eme slinkt daugiau, padaugejo energijos...
Pirmus produktus buvau uzsisakius tiesiai is Izraelio per draugus, isbandziau, likau suzaveta, "uzkreciau" siuo gėriu visa savo seima ir draugus...
Kaip supratau, dr. nona produktai Lietuvoje jau 10 metu. Bet apie juos labai mazai informacijos. Dazniausiai - reklama.. bet truksta diskusiju...
Seimoje ir draugu tarpe daznai pasitariam, kas ka isbande su tom druskom. Pvz. viena drauge uzsisalde istirpinta druska ledukais ir dabar pora kartu per savaite masazuoja vakarais vienu leduku veida: rezultatas - vos po poros savaiciu susitrauke veido poros, pagrazejo veido oda.
O gal kas turi neigiamos patirties?
Papildyta:
QUOTE(Zaninn @ 2010 09 18, 18:36)
Sveikutes, Taip kosmetika Dr.Nona yra isties puiki. As pati dirbu kosmetologijos srityje su labai brangiais produktais (SOTHYS), taciau tik dr.nona kosmetika padejo man atsikratyti nemaloniu problemu su veido oda, paakiais ir panasiai. Labai fainos druskos, nes jos yra daugiafunkinesas jomis issivaliau zarnyna, atsikraciau problemu su viduriu uzkietejimu, atsikraciau dantu skausmo... Ir kadangi tai isties gera kosmetika tai isigyjau teise produkcija pirkti su nuolaida.
Zanin, ka vartojai nuo viduriu uzkietejimo? Daksina?