Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dilditele @ 2009 03 19, 02:05)
Kaip jus suspejat sekt sita tema??  doh.gif  biggrin.gif
Cia kazkuri klause (berods bryla) apie Sante sampunus. Turiu roziu...normalus sampunas, kazkiek suvelia plaukus, ne taip ziauriai kaip weleda, ale suvelia
O sakykit cia man vienai naturalus sampunai suvelia plaukus, to niekad nebudavo su sintetiniais sampunais  g.gif

is naturaliu sampunu tai tik siek tiek vele plaukus man Bema sampunas daznam plovimui.. visi kiti kuriuos naudojau ar naudoju, nevelia ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 09:59)
koks kiekis ir kuriam laikui užtenka? smile.gif Ar taupi?  4u.gif

muilo pastos yra 50 ml, na nedidelis indelis, bet vienam kartui reikia tik zirnio dydzio tos pastos smile.gif
o kadangi ji brangi, ir man labai patinka, tai taupau ir naudoju ne daznai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 kovo 2009 - 10:33
QUOTE(Vergine @ 2009 03 18, 23:53)
Nežinau kokie kvepalai jus domina, bet pas mus yra Feniqia firmos aliejukai, kuriuos galima naudoti kaip aliejų voniai, kaip maitinamąją kūno priemonę po dušo, o taip pat kaip kvepalus.

kad ir aš pati nelabai žinau kas mane domina biggrin.gif Rytoj pas jus būtinai užsuksiu 4u.gif
jau studijuojuos maps.lt biggrin.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 19, 01:05)
Kur gaut jojobos aliejaus  ax.gif , kaunieciu klausiu, Sveikuose produktuose neturi.

Naujojoj Barmunėj pirkau 4u.gif adresas čia 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 09:47)
ir aš už erškėtuogių, nes jį išbandžiau ir įsitikinau, kad geras biggrin.gif

šitą nusižiūrėjus būtent paakiams ax.gif o ryte tepat paakius po visų hidrolatų/tonikų ir dienos kremų? rolleyes.gif ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
o kiek dabar kainuoja sante briliant care balzamas ir logonos sampunai?
Atsakyti
Dar vienas įtariu nelabai protingas klausimas biggrin.gif

Šiandien kaip ir pagal grafiką lotuliukas.gif dėtis kaukę veido, ar tai molio ar ricinos, dar nesugalvojau smile.gif bet einu šiandien į pirtį, tai geriau kaukintis prieš pirtį? po pirties? ar išvis geriau nesidėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 08:59)
aš  smile.gif Dažnai tepiausi sviestmedžiu, bet ar vyras su juo terliosis, tai nežinau sad.gif Man labiausiai padėjo benzoinas, užteptas nakčiai  ax.gif

primink man, koks ten kiekis ir kaina? 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 09:38)
Tik nepirk Sante - labai sausina odą (turiu purškiamą spf15), kiekvieną kartą po pasitepimo savaitę laiko reikėdavo stipriai drėkinti odą doh.gif

dekui, zinosiu 4u.gif nors vienas atkrito biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 10:04)
kaip jus manot ar yra teisybes grudas tose teorijose kur pagal tai kur ant veido spuogai auga ir pan sprendzia kad kalta ta ar kita sveikatos problema? draugei kazkada po skruostikausliais dygdavo masiskai tai gydytoja sake kad skrandis kaltas (na cia toks universalus pasakymas)

esu apie tai girdejus, bet kiek tiesos, tai nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 kovo 2009 - 11:55
Jėzau, kokios Jūs greitos... blink.gif biggrin.gif Nespėju... ax.gif
Atsiprašau, kad pati nesidalinu patirtimi, bet aš nesu gera patarėja, nes mano ir oda, ir plaukai yra tokie nereiklūs, kad man beveik viskas tinka smile.gif

Mane šiuo metu irgi kamuoja viena problema - ieškau natūralių kvepalų. Mano penkerių metų vaikas negali pakęsti sintetinių kvepalų kvapo, o ir man pačiai jokie nebepatinka g.gif
Kažkur girdėjau, kad natūralių kvepalų yra "Nature Shop" parduotuvėje, bet kadangi pati dar neišsiaiškinau, tai negaliu tvirtinti smile.gif Bet kai tik vaikas pasveiks, nuvažiuosiu ir išsiaiškinsiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 18, 20:47)
Dabar pvz. vėl Hauschka nusipirkau, buvau jį naudojusi vasarą, labai patiko, tai nusprendžiau vėl pabandyti. Kitą kartą ką pirksiu - vėlgi nežinau, smagu eksperimentuoti biggrin.gif

o koki pirkai? biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 23:20)
Svarbiausia, jų puslapyje nesiregistruok, nes dar slabniau pasidarys hihihi.gif

o ka uzsiregistravusiems kazko daugiau gali pasiulyti? ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 11:33)
o kiek dabar kainuoja sante briliant care balzamas ir logonos sampunai?

brilliante care - 28 Lt berods, o Logonos sampunu ivairios kainos nuo 31 iki 37 Lt (uz 250ml)

QUOTE(violence @ 2009 03 19, 11:38)
Šiandien kaip ir pagal grafiką  lotuliukas.gif  dėtis kaukę veido, ar tai molio ar ricinos, dar nesugalvojau smile.gif bet einu šiandien į pirtį, tai geriau kaukintis prieš pirtį? po pirties? ar išvis geriau nesidėt?  rolleyes.gif

as sakyciau, kad po pirties, nes poros atsivers, geresnis ir greitesnis kaukes poveikis bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 10:04)
ar is ten apsimoka vienam zmogui sau uzsakineti?

kaip jus manot ar yra teisybes grudas tose teorijose kur pagal tai kur ant veido spuogai auga ir pan sprendzia kad kalta ta ar kita sveikatos problema?

biologisch apsimoka jungtis, nes ten nuo 150 eurų siuntimas nemokamas, o lovelula skaičiuoja tik pagal svorį smile.gif

galbūt ir verta būtų pabandyti smile.gif O kas ir kur tokius tyrimus atlieka?

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 10:30)
muilo pastos yra 50 ml, na nedidelis indelis, bet vienam kartui reikia tik zirnio dydzio tos pastos  smile.gif

aš labai netaupi, todėl bijau, kad greit sunaudočiau g.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 19, 10:58)
o ryte tepat paakius po visų hidrolatų/tonikų ir dienos kremų?  rolleyes.gif ar kaip?  rolleyes.gif

nusiprausiu, hidrolatas, bendras aliejukas, o kas kažkelintą dieną papildomai mažytį lašelį erškėtuogių smile.gif

Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 11:55)
primink man, koks ten kiekis ir kaina? 4u.gif

40 proc. tinktūros 5ml - 19 litų smile.gif Jei ką, į lūpų balzamus galėsi jį dėti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 19, 12:23)
o ka uzsiregistravusiems kazko daugiau gali pasiulyti?  ax.gif

būtent užsiregistravusi ir pamačiau tuos seminarus. Kaip supratau, išklausai ten paskaitų už 240 litų (bet reiktų pasitikslinti dar šitą skaičių), gauni kažkokią nuolaidų kortelę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 07:59)
kaip aš suprantu, ilgas ir kruopštus plakimas (man patogiau "sukti" šaukštą smile.gif ) yra beveik pagrindinė sėkmės komponentė  4u.gif Teisingai sako KN, kad vienam produktui pagaminti reikia maždaug valandos smile.gif

o as su elektrine sluotele isplakiau.
atrode graziai biggrin.gif tik labai greit vanduo atsiskyre biggrin.gif
gal viskas per staigiai ivyko.

(nors kaltinu biciu vaska tongue.gif hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 12:31)
Papildyta:
40 proc. tinktūros 5ml - 19 litų smile.gif Jei ką, į lūpų balzamus galėsi jį dėti wink.gif
Papildyta:
būtent užsiregistravusi ir pamačiau tuos seminarus. Kaip supratau, išklausai ten paskaitų už 240 litų (bet reiktų pasitikslinti dar šitą skaičių), gauni kažkokią nuolaidų kortelę  ax.gif

joa, tas benzoinas visai nebrangus palyginus su kitais KN EA, tai mano seimos moterys jau apdovanoros lupu balzamais benzoino-greipfrutiniais lotuliukas.gif Nors kai dariau etiketes ir ant ju rasiau sudeti, tai word'as istaiso zodi benzoinas i benzinas blink.gif biggrin.gif
Nu zinok as info apie tuos seminarus ir neprisijungus maciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 19 kovo 2009 - 12:36
QUOTE(dilditele @ 2009 03 19, 00:05)
Kaip jus suspejat sekt sita tema??  doh.gif  biggrin.gif

nespeju irnesakyk.gif
Atsakyti
Dovish, nuostabi temos pradžia wub.gif
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 19:53)
Jau kažkada klausiau, bet nieks nesuregavo, tai dar kartą klausiu biggrin.gif
kaip dėl kvepalų?  rolleyes.gif KN esami atarai tinkami kasdienai kvepintis?  rolleyes.gif
ką jūs naudojate iš natūralių?  rolleyes.gif

Atarai tinkami kvepintis. Ir turėtų ilgai laikyti. Aš pati turiu Bulgariškos rožės otto, tai užtenka tik priglausti prie odos ir kvapas jaučiasi 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 20:46)
mmm...  g.gif o tai jus pvz isejusios is duso iskart aliejumi ir tepates? gi vanduo varva, bega laseliais nuo kuno... ar gerai issitepa? as tai apsausinu ranksluosciu, o vandens ant kuno minimaliai belieka  unsure.gif

Aš rankomis didžiumą vandens nuo savęs nubraukiu, rankšluosčiu apvynioju galvą ir tepuosi ant ganėtinai šlapios odos aliejų. Iš pradžių, galvojau, kad nesąmonė gausis, bet tai tikrai veikia. Oda tokia gaivi išleika visą dieną. O aš sausiaodė, anksčiau, ypač šaltuoju sezonu, jokie kūno kremai nepadėdavo, kasydavausi iki negalėjimo.

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 00:35)
kažin, kiek laiko užtektų tų dviejų mililitrų?  ax.gif

Rožių otto 1 ml turiu nuo lapkričio mėnesio. Visur jį su savim nešiojuosi. Ir dar ilgam man jo užteks 4u.gif
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 14:31)
būtent užsiregistravusi ir pamačiau tuos seminarus. Kaip supratau, išklausai ten paskaitų už 240 litų (bet reiktų pasitikslinti dar šitą skaičių), gauni kažkokią nuolaidų kortelę  ax.gif

Kai užsiregistravau į KN, kažkaip papuoliau, kad siuntė tuos pakvietimus į seminarus. Manau, kad siuntė tik registruotiems vartotojams. Kaip pvz. ir kelionės į Iraną pasiūlymą. O nuolaidų kortelė lyg tai bus po dviejų išklausytų seminarų. Kiana tikrai 240 Lt. Dabar vyksta antrasis tęstinis seminaras.
Atsakyti