Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

4u.gif

bandziau gamint krema su biciu vasku. vel nepavyko biggrin.gif temperaturas matavau, bet patingejau ir labai surumpinau procesa.. gal del to.. o gal siaip biciu vaskas man vis koja pakisa smile.gif

kad kompensuot nusivylima pasidariau pagerinta kuno sviesta smile.gif net is 13 sudetiniu daliu smile.gif kvepia valgomai smile.gif (kava + kakava + kokosas + vanile)
Atsakyti
Vis pamirstu paklausti, katuti, ne tu gydeisi itrukimus pirstu? g.gif mano tecio pirstai buna ima ir suplysta, baisiai skaudziai, tai galvoju, kaip cia jam pagelbeti galeciau g.gif

----------------------
Beje, ziuriu ir KN yra kremu nuo saulės bigsmile.gif jau po truputi pradedu mastyti, koki cia reiks isigyti g.gif berods ir sante, laveros, hauschkos yra... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 kovo 2009 - 00:50
aciu kazkuriai mergaitei uz patarima jojobos aliejuku pasitepti veida (vietoj kremo). na, super thumbup.gif poros labai pagrazejo thumbup.gif o ir krempudra uzsitepe dieviskai graziai, tolygiai, o kas svarbiausia, nesusiriebalavo T zona per keleta valandu thumbup.gif

dar patarkit, kiek reiketu ilasinti i skysta mula AE? kaip geriau ismaisyti (suplakant, ar su kokiu pagaliuku, ar dar kaip rolleyes.gif )? Aciu uz patarimus.

dar kazkuri klause apie sampuna su molzemiu. tai riebia galvos oda su tuo moliuku sunkoka nuriebinti...cia panasiai, kaip riebaluotas rankas su smeliu patrinti ir saltam upes ar juros vandeny nuplauti ir tiketis, kad riebalai nusiplaus biggrin.gif (is patirties lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 19 kovo 2009 - 00:52
Kaip jus suspejat sekt sita tema?? doh.gif biggrin.gif
Cia kazkuri klause (berods bryla) apie Sante sampunus. Turiu roziu...normalus sampunas, kazkiek suvelia plaukus, ne taip ziauriai kaip weleda, ale suvelia
O sakykit cia man vienai naturalus sampunai suvelia plaukus, to niekad nebudavo su sintetiniais sampunais g.gif

Kur gaut jojobos aliejaus ax.gif , kaunieciu klausiu, Sveikuose produktuose neturi.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 00:09)
uzsirasti i vakareli  ax.gif

pirmame vakarėlyje spanguolių nesutikau biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:14)
man atrodo apie 80 lt

koks kiekis ir kuriam laikui užtenka? smile.gif Ar taupi? 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 00:30)
temperaturas matavau, bet patingejau ir labai surumpinau procesa.. gal del to..

kad kompensuot nusivylima pasidariau pagerinta kuno sviesta smile.gif net is 13 sudetiniu daliu smile.gif kvepia valgomai smile.gif (kava + kakava + kokosas + vanile)

kaip aš suprantu, ilgas ir kruopštus plakimas (man patogiau "sukti" šaukštą smile.gif ) yra beveik pagrindinė sėkmės komponentė 4u.gif Teisingai sako KN, kad vienam produktui pagaminti reikia maždaug valandos smile.gif

oooooo bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 00:47)
Vis pamirstu paklausti, katuti, ne tu gydeisi itrukimus pirstu? g.gif mano tecio pirstai buna ima ir suplysta, baisiai skaudziai, tai galvoju, kaip cia jam pagelbeti galeciau g.gif

smile.gif Dažnai tepiausi sviestmedžiu, bet ar vyras su juo terliosis, tai nežinau sad.gif Man labiausiai padėjo benzoinas, užteptas nakčiai ax.gif
Atsakyti

Merginos koks aliejukas iš KN labiau tinka paakiams, kaklui: erškėtrožių ar avokadų? Kaškuri rašė kad pirko Kaune KN produkcijos, ar kainos tos pačios kaip KN puslapyje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 00:47)
Beje, ziuriu ir KN yra kremu nuo saulės  bigsmile.gif  jau po truputi pradedu mastyti, koki cia reiks isigyti g.gif  berods ir sante, laveros, hauschkos yra... g.gif

Tik nepirk Sante - labai sausina odą (turiu purškiamą spf15), kiekvieną kartą po pasitepimo savaitę laiko reikėdavo stipriai drėkinti odą doh.gif

QUOTE(Vilmora @ 2009 03 19, 09:22)
Merginos koks aliejukas iš KN labiau tinka paakiams, kaklui: erškėtrožių ar avokadų? Kaškuri rašė kad pirko Kaune KN produkcijos, ar kainos tos pačios kaip KN puslapyje?  4u.gif

Manau erškėtuogių, gal dar kas patars, o kainos tos pačios 4u.gif
Atsakyti
ir aš už erškėtuogių, nes jį išbandžiau ir įsitikinau, kad geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 01:47)
Beje, ziuriu ir KN yra kremu nuo saulės  bigsmile.gif  jau po truputi pradedu mastyti, koki cia reiks isigyti g.gif  berods ir sante, laveros, hauschkos yra... g.gif

pernai pirkau is KN, bet kazkaip i vasaros pabaiga, tai mazai teko ir pabandyt. bet siaip patiko smile.gif
Atsakyti
Priminkit koks ten puslapis is kurio berods Rasma uzsakinejo kosmetika?
ar is ten apsimoka vienam zmogui sau uzsakineti?

beje taip laukiau sviestmedzio tikejausi kad visus mano sausiukus nuo zastu (na taip vadinasis vieta nuo alkunes iki peties) nuims, bet kazkaip neveikia jis tos vietos, su avokadu sumaisytas irgi blink.gif na bet krutinei labai tinka, siaip mano atsiminimuose logonos sviestas atrodo labai drekinantis matau kad vel bus islaidu

kaip jus manot ar yra teisybes grudas tose teorijose kur pagal tai kur ant veido spuogai auga ir pan sprendzia kad kalta ta ar kita sveikatos problema? draugei kazkada po skruostikausliais dygdavo masiskai tai gydytoja sake kad skrandis kaltas (na cia toks universalus pasakymas)

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 00:33)
2 saukstai avizu (is kaimo  ax.gif ) sumaltu ant litro vandens, paverdama 15 minuciu

o avizu dribsniai is parduotuves tinka?

QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 00:34)
lotuliukas.gif namiškiai mano irgi panašiai reaguoja, kai virtuvėje susistatau aliejaus buteliukus, ea ir makaluoju dubenėliuose biggrin.gif

MB sake nu tu tai kaip zyne, o as tik i pasildyta alieju ea maisiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 11:04)
Priminkit koks ten puslapis is kurio berods Rasma uzsakinejo kosmetika?

www.biologisch24.com ir dar www.lovelula.com
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 19, 11:10)
www.biologisch24.com ir dar www.lovelula.com

4u.gif didziai dekoju
Atsakyti