Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 18, 23:21)
o kuom jis nepatiko? g.gif as kaip tik siuo metu mastau apie ji, nes issityriau, kad mano galvos oda labai riebi, tai gal sakau "nuriebintu" ax.gif

man pradeda niezeti galva, pleiskanu pasipila verysad.gif reiks gal dar karteli suteikti sansa g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 23:28)
ale taikliai žinai ką pasakyti  doh.gif 

o tu būk gudri victory.gif Mokykis ne iš savų, o iš svetimų klaidų bijau.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 23:33)
fitolis gerai tuo, kad uzdegina visokius spuogelius, bet nesausina odos  ax.gif

na jis valo oda, o kartu padeda ir visokiems inkstiriukams i pavirsiu islysti patiems.

sužinojau, ką daro fitoliai biggrin.gif Nes KN apie juos kažkaip neišsiplėtę...

na bet ir gerų dalykų jos sukūrė thumbup.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 23:34)
lotuliukas.gif namiškiai mano irgi panašiai reaguoja, kai virtuvėje susistatau aliejaus buteliukus, ea ir makaluoju dubenėliuose biggrin.gif

Tu pirma apie Prancūziją užsiminei tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

pripras cool.gif Savo paprastoj aromaterapijos knygutėje radau bazinio kremo aprašymą, kur su aliejais, hidrolatu ir bičių vašku - viskas išdėstyta kaip paprasčiausias dalykas pasaulyje, tereikia ingredientų temperatūras atitaikyti, atidžiai ir ilgai viską maišyti smile.gif

graži labai šalis, įspūdinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 18 kovo 2009 - 23:44
QUOTE(bryyla @ 2009 03 19, 00:30)
o skanus kvapai? kokios kainos mazdaug?  ax.gif
idomu, ar ilgai laikosi naturalus kvepalai?

na vieniem gali patikt, kitiem nelabai, gi zmoniu skoniai visu skirtingi.. man tuo metu verbenu kvepaliukai patiko labai.. kainos jau nebeprisimenu, bet nebuvo labai brangus, simto litu nesieke tikrai..
o del naturaliu kvepalu laikymosi g.gif na priklauso is kokiu medziagu buvo pagaminti (is kokiu eteriniu), pvz citrusiniai laikosi trumpiau nei kokie nors pvz vetiveriju.. cia nekalbu konkreciai apie Florame kvepalu laikymasi, o tiesiog apie natur kvepalus biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 00:34)
Susižavėjusi Palominos lūpų balzamo receptu su spanguolėmis, pastarųjų absoliuto paklausiau KN. Man buvo pasakyta, kad jo neparduoda, nes jis, jei neklystu, kietas, jo sunku atgnybti ar kažkas panašiai sad.gif

na pataisysiu siek tiek biggrin.gif ten lupu balzamai ne mano, o KN
o spanguoliu absoliutas tai tikrai toks tirstas ir tasus.. sunku ji pamatuot kokiais nors ml ar gramais.. per vakareli is akies visiem dejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 00:43)
Savo paprastoj aromaterapijos knygutėje radau bazinio kremo aprašymą, kur su aliejais, hidrolatu ir bičių vašku - viskas išdėstyta kaip paprasčiausias dalykas pasaulyje, tereikia ingredientų temperatūras atitaikyti, atidžiai ir ilgai viską maišyti smile.gif

biggrin.gif pagal sios knygutes recepta pirma kart dariau krema ir man visiskai nesigavo lotuliukas.gif beje, Laime sake, kad cia per daug vasko parasyta..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 10:46)
suspėjau  biggrin.gif  bigsmile.gif Išsiploviau vakar galvą su Druide šampūnu ožkos pieno bei migdolais - šįryt esu patenkinta, kaip plaukai atrodo  rolleyes.gif Žiūrėsim, kaip jis man laikys  mirksiukas.gif

Man ir pačiai įdomu, kaip tavieji plaukai sureaguos smile.gif Nesinori jo taip ir nurašyti...

QUOTE(Tarela @ 2009 03 18, 12:38)
Turiu kitą klausimėli jums: ar kuom nors skiriasi argano aliejukai parduodami Kvapų namuose ir Lauralepo? Gal yra bandžiusių ir vieną ir kitą?

Lauralep argano aliejų pirko Bitute32 ir Rasma, tai joms patiko. (merginos, paneikit arba patvirtinkit) ax.gif Bet šiuo metu Nimfali jo nėra... išpirko. Bet turim Arganą Senteurs du Sud firmos.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 18, 14:24)
Klausimelis- kur galima butu nusipirkti afrikietisko molzemio ir zaliojo molio? skaiciau, kad sitie du labai gerai isvalo ir "nuriebina" oda ax.gif

Žaliojo molio yra Nimfali, yra jau paruošto tūtelėje 125 ml. ir 280 ml. ir yra milteliai.

QUOTE(violence @ 2009 03 18, 18:53)
Jau kažkada klausiau, bet nieks nesuregavo, tai dar kartą klausiu biggrin.gif
kaip dėl kvepalų?  rolleyes.gif KN esami atarai tinkami kasdienai kvepintis?  rolleyes.gif
ką jūs naudojate iš natūralių?  rolleyes.gif

Nežinau kokie kvepalai jus domina, bet pas mus yra Feniqia firmos aliejukai, kuriuos galima naudoti kaip aliejų voniai, kaip maitinamąją kūno priemonę po dušo, o taip pat kaip kvepalus. Kvapas tikrai ilgai laikosi. Yra tokie kvapai:
Jasminai, mėta, sandalmedis, muskusas ir rožė, rosmarinas.
Talpa 50 ml., kaina 80 lt., o dabar dar 25 proc. nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 18 kovo 2009 - 23:54
QUOTE(Vergine @ 2009 03 19, 00:53)
Nežinau kokie kvepalai jus domina, bet pas mus yra Feniqia firmos aliejukai, kuriuos galima naudoti kaip aliejų voniai, kaip maitinamąją kūno priemonę po dušo, o taip pat kaip kvepalus. Kvapas tikrai ilgai laikosi. Yra tokie kvapai:
Jasminai, mėta, sandalmedis, muskusas ir rožė, rosmarinas.
Talpa 50 ml., kaina 80 lt., o dabar dar 25 proc. nuolaida.

pamirsai ir muilo pasta paminet biggrin.gif nes nusiprasus su ja, tai kvepalu irgi nereikia, visa diena kvepia oda wub.gif sakes kaip man patinka ta juodoji biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Panos, ko tiek naktinejat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 23:48)
ten lupu balzamai ne mano, o KN
o spanguoliu absoliutas tai tikrai toks tirstas ir tasus.. sunku ji pamatuot kokiais nors ml ar gramais.. per vakareli is akies visiem dejo  smile.gif

biggrin.gif  pagal sios knygutes recepta pirma kart dariau krema ir man visiskai nesigavo  lotuliukas.gif  beje, Laime sake, kad cia per daug vasko parasyta..

tas teisybė, atsiprašau 4u.gif O ką daryt, jei norisi to absoliuto? doh.gif Įdomu, iš kur jos jo gauna rolleyes.gif

aš pagal jį ir nesiruošiu daryti - reikia pirma pažiūrėti, kaip profesionalai daro ax.gif Bet įkvėpimui ir ryžto palaikymui - pats tas lotuliukas.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 03 18, 23:53)
Man ir pačiai įdomu, kaip tavieji plaukai sureaguos smile.gif Nesinori jo taip ir nurašyti...

labai gerai sureagavo thumbup.gif Aš jį paėmiau ne tam, kad nurašyčiau wink.gif Plaukus aš plaunu kasdien, bet atsirasdavo šampūnų, kai jau į pabaigą dienos norėdavosi kitokios išvaizdos, o po Druide ožkos pieno ir migdolų man jie normaliai atlaiko, nesukrenta, spindintys - nėra ko daugiau ir norėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 00:58)

dirbam dirbam biggrin.gif (straipsni rasau).. kurybingiems zmonems toks metas pats darbymetis blush-anim-cl.gif2:
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 01:01)
tas teisybė, atsiprašau  4u.gif O ką daryt, jei norisi to absoliuto?  doh.gif  Įdomu, iš kur jos jo gauna  rolleyes.gif

aš pagal jį ir nesiruošiu daryti - reikia pirma pažiūrėti, kaip profesionalai daro  ax.gif  Bet įkvėpimui ir ryžto palaikymui - pats tas  lotuliukas.gif

nezinau is kur gauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 23:56)
pamirsai ir muilo pasta paminet  biggrin.gif  nes nusiprasus su ja, tai kvepalu irgi nereikia

atskiras tau ačiū, kad padedi krizę įveikti oriai rolleyes.gif 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 23:58)

nes nėjo nuo kompo atsitraukti, bet teks - labai anksti ryt turėsiu keltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:02)
dirbam dirbam  biggrin.gif  (straipsni rasau).. kurybingiems zmonems toks metas pats darbymetis  blush-anim-cl.gif2:

lygiai tas pats man doh.gif , susikaupiu geriausiai tik nakti, kai ramu, tylu rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 23:36)
Kunigunda, laukiam krepšelio 4u.gif Summer-In-Paris irgi tongue.gif  4u.gif

pazadu, sestadieni imesiu

QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 23:56)
pamirsai ir muilo pasta paminet

kiek uz ja mokejai ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 00:01)
tas teisybė, atsiprašau  4u.gif O ką daryt, jei norisi to absoliuto?  :

uzsirasti i vakareli ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:03)
dirbam dirbam  biggrin.gif  (straipsni rasau).. kurybingiems zmonems toks metas pats darbymetis  blush-anim-cl.gif2:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 01:09)
kiek uz ja mokejai  ax.gif

man atrodo apie 80 lt (+- keli litai, bet cia jau lygtai su pritaikytom nuolaidom, nes kaip tik tuo metu jau kaledines buvo) g.gif pasidovanojau gimtadienio proga ax.gif
Atsakyti