Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 23:53)
Depiliaciniai kremai tikrai nėra gerai schmoll.gif Geriau naudok skustuvą arba epiliatorių mirksiukas.gif

jau seniai ju nenaudoju, anksciau naudojau, manau nuo tada tokia oda pasiliko doh.gif ilgai naudojau skustuvus, taip nusibodo terliotis, pradejau naudot vasko juosteles biggrin.gif O vaskas nekenkia, kai taip plesoma oda? blush2.gif nuplesi gi kazkoki sluoksni, ar as visai ku ku? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 23:14)
bigsmile.gif siūsies pati?  rolleyes.gif jei ką, galėsiu pasijungt galbūt  bigsmile.gif jei KN joks kvapas nepatiks  ax.gif

Bandysiu pati smile.gif tik labai norisi damust senus o ju tiek daug dar yra doh.gif
zinau kad jei nusipirksiu naujus tai senu net nepajudinsiu biggrin.gif o taip mane vilioja tie florame imciau kokiu 2 rusiu wub.gif pagal aprasymus as kazkaip gerai kvapa isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 19, 00:15)
Bandysiu pati  smile.gif tik labai norisi damust senus o ju tiek daug dar yra  doh.gif
zinau kad jei nusipirksiu naujus tai senu net nepajudinsiu  biggrin.gif o taip mane vilioja tie florame imciau kokiu 2 rusiu  wub.gif  pagal aprasymus as kazkaip gerai kvapa isivaizduoju  ax.gif

o Florame buvo ir LT kvepaliuku, pati dar uostinejau praeita vasara biggrin.gif o jau nebera Bioboutique? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 23:05)
jau seniai ju nenaudoju, anksciau naudojau, manau nuo tada tokia oda pasiliko  doh.gif  ilgai naudojau skustuvus, taip nusibodo terliotis, pradejau naudot vasko juosteles  biggrin.gif  O vaskas nekenkia, kai taip plesoma oda?  blush2.gif  nuplesi gi kazkoki sluoksni, ar as visai ku ku?  blush2.gif  biggrin.gif

Na, ir pačiam vaške kartais būna visokio plauko ingridientų. Beto, jeigu kapiliarai arti odo, nepatartina, nes tik dar labiau išryškės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:52)
hehe, teisingai. nervus reikia raminti, sveikatos saskaita nepritaupysi!

jo, raminuosi aliejukais ir panašiais dalykais lotuliukas.gif Vakar pamate mane MB su dubenėliais, atsitraukė nuo kompo ir paklausė: ar ir vėl muilą virsi? bigsmile.gif Deja deja, ten buvo tik kūno sviestas, jokių ekstremumų tongue.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 22:53)
Prisiminiau dabar žiogų svirpimą Prancūzijos kalnuose biggrin.gif  wub.gif

baik mane kankinti biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 18, 22:54)
ir būtinai reikėjo pasakot kokios ten seminarų temos?  cool.gif
kaip Daukantas peškom iš Kauno į Čiurlionio g. 4 keliausiu žinių pasisemt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ruošiu tave kitiems metams tongue.gif Svarbiausia, jų puslapyje nesiregistruok, nes dar slabniau pasidarys hihihi.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 23:05)
O vaskas nekenkia, kai taip plesoma oda?  blush2.gif  nuplesi gi kazkoki sluoksni, ar as visai ku ku?  blush2.gif  biggrin.gif

sveikos odos taip paprastai su vaško juostele nenuplėši smile.gif Nebent kokia negyva atšokusi ląstelė prikibs smile.gif

aišku, tam negalima medituoti ilgiausiai, užsiklijavus vašką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 19:24)
parasyk, kaip patiks, as vis dar nezinau, kur saviski deti su molzemiu, uzpykus ant urtekram kol kas biggrin.gif

o kuom jis nepatiko? g.gif as kaip tik siuo metu mastau apie ji, nes issityriau, kad mano galvos oda labai riebi, tai gal sakau "nuriebintu" ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 19:40)
as pirkau Holos su nuolaida kainavo apie 18 lt, siaip apie 30 ar daugiau.

o kokia cia nuolaidu kortele? ja galima isigyti ar tik nuolatines klientes gauna? blush2.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 18, 20:02)
o stai ismeginau sokoladini sampuna is tos pacios firmos - tai poveikis toooks geras, plaukai kaip s kirpyklos , tokia forma kirpimo grazi susiklosto, tooookie veslus plaukai  thumbup.gif

va sita kai pamaciau, pagalvojau kaip skanu turetu buti su juo galva plauti biggrin.gif nu man sokolado kvapas tai wub.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 03 18, 22:44)
bet jau man asmeniškai tas linų koks šlykštynė, vargeli, vargeli smile.gif

man irgi swoon.gif as aniros turiu, jauciu pats neskaniausias. kazkuri minejo, kad tas is eko parduotuves antakalny visai netgi skanus, tai laukiu nesulaukiu, kol si pabaigsiu biggrin.gif

o man toks klausimelis iskilo- jei KN paprasyciau kokiu kremu receptu, man ka nors duotu? ax.gif blush2.gif aisku ir prisipirkciau tada ten visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 23:20)
nesiregistruok, nes dar slabniau pasidarys hihihi.gif

ale taikliai žinai ką pasakyti doh.gif lotuliukas.gif aš vis pažiūriu į tuos langelius kur registruotiems vartotojams ir pamąstau, čia turbūt dideliems pirkėjams, darbuotojams ir kt tą meną išmanantiems žmonėms lotuliukas.gif o pasirodo ir aš galiu doh.gif lotuliukas.gif bet jau einu grožio karalystėn su knyga tongue.gif o ryt gal būsiu užmiršus šitą galimybę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 23:17)
o Florame buvo ir LT kvepaliuku, pati dar uostinejau praeita vasara  biggrin.gif  o jau nebera Bioboutique?  g.gif

o skanus kvapai? kokios kainos mazdaug? ax.gif
idomu, ar ilgai laikosi naturalus kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 03 18, 20:30)
Kunigunda, ar galite pasidalinti kas cia per avizu nuoviras toks, kaip ji pasidaryti? Jau ne pirma karta girdziu apie ji tai labai smalsu pasidare.... ax.gif

2 saukstai avizu (is kaimo ax.gif ) sumaltu ant litro vandens, paverdama 15 minuciu

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 18, 20:47)
Medektos, buvo ir man kilusi mintis, kad reikėtų išbandyti, juk jos pasižymi dezinfekcinėm savybėm bigsmile.gif  O čia iš KN medetkų aliejus? Ir kas per valomasis kremukas? blush2.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 21:05)
aha kiek prisimenu Kunigunda apie medetku fitoli is KN kalbejo kazkada, tai manau kad vis apie ji ir kalba.. o valomasis kremas tai irgi is KN  biggrin.gif  prabangiu kremu gaminimo vakarely buvo galima pasigaminti..

drinks_cheers.gif, fitolis gerai tuo, kad uzdegina visokius spuogelius, bet nesausina odos ax.gif

QUOTE(pepė @ 2009 03 18, 21:24)
o gal zinot kas ieina i sudeti valomojo kremo?

vaskas, abrikosu kauliuku ir kvieciu gemalu aliejai, nerolio vanduo, nes sis kremas valomasis, o ne roziu ir jau mineti eteriniai

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:35)
kas gi čia per valomasis kremukas?

na jis valo oda, o kartu padeda ir visokiems inkstiriukams i pavirsiu islysti patiems. Mano sesuo patenkinta. Sake, kad kai pradeda koks blogietis lysti -uztepus jis neiskyla ir pan.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 18, 23:21)
o kokia cia nuolaidu kortele? ja galima isigyti ar tik nuolatines klientes gauna? blush2.gif
o man toks klausimelis iskilo- jei KN paprasyciau kokiu kremu receptu, man ka nors duotu? ax.gif  blush2.gif aisku ir prisipirkciau tada ten visko biggrin.gif

ne, cia buvo tokia akcija -tai ir paemiau ax.gif
Zinoma duotu, tik reikia zinoti ko nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 23:20)
jo, raminuosi aliejukais ir panašiais dalykais  lotuliukas.gif  Vakar pamate mane MB su dubenėliais, atsitraukė nuo kompo ir paklausė: ar ir vėl muilą virsi?  bigsmile.gif

baik mane kankinti  biggrin.gif

lotuliukas.gif namiškiai mano irgi panašiai reaguoja, kai virtuvėje susistatau aliejaus buteliukus, ea ir makaluoju dubenėliuose biggrin.gif

Tu pirma apie Prancūziją užsiminei tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 18, 23:21)
o man toks klausimelis iskilo- jei KN paprasyciau kokiu kremu receptu, man ka nors duotu? ax.gif  blush2.gif aisku ir prisipirkciau tada ten visko biggrin.gif

net neįsivaizduoju biggrin.gif Bet gali pabandyti wink.gif

kaip supratau, tie receptai yra jų pačių sumąstyti, sukurti, išbandyti, tai vargu, ar į kairę ir dešinę dalintų, bet jei norėtum ir klaustum ko nors konkrečiai, tai gal ir pasidalintų wink.gif

kita problema, kad ne visus ingredientus parduoda. Susižavėjusi Palominos lūpų balzamo receptu su spanguolėmis, pastarųjų absoliuto paklausiau KN. Man buvo pasakyta, kad jo neparduoda, nes jis, jei neklystu, kietas, jo sunku atgnybti ar kažkas panašiai sad.gif
Atsakyti
Kunigunda, laukiam krepšelio 4u.gif Summer-In-Paris irgi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 18 kovo 2009 - 23:36