Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 21:15)
Astute 4u.gif
Radau toki receptuka koncentracijai, bet kazin, kas tas spring water g.gif  mastau, kad gal kuo tyresnis (saltinio) vanduo g.gif  cituoju 4u.gif

Kaylee's focus blend
3 fl oz spring water
10 drops Peppermint essential oil
10 drops Rosemary essential oil
10 drops Lime essential oil

Mix the above ingredients into a spray bottle. Shake well before spritzing into the room. Kaylee very kindly emailed this recipe to me and here's what she says - "I use this for concentration, studying and anytime I need a pick me up!"

Labai aciu 4u.gif butinai isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 25, 22:22)
Labai aciu  4u.gif  butinai isbandysiu  bigsmile.gif

o kaip tu manai, kas tas "spring water" ? rolleyes.gif o linutiaaa kaip spėji, kad tai šaltinio vanduo, tai jis iš kur gaunamas? tiesiog natūraliai iš šaltinio ar jis perkamas? unsure.gif mano vyrukui sesija, pabus bandomasis triušis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 22:39)
o kaip tu manai, kas tas "spring water" ?  rolleyes.gif o linutiaaa kaip spėji, kad tai šaltinio vanduo, tai jis iš kur gaunamas? tiesiog natūraliai iš šaltinio ar jis perkamas?  unsure.gif mano vyrukui sesija, pabus bandomasis triušis biggrin.gif

springwater man rodos hidrolatas tiesiog,ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 22:39)
o kaip tu manai, kas tas "spring water" ?  rolleyes.gif o linutiaaa kaip spėji, kad tai šaltinio vanduo, tai jis iš kur gaunamas? tiesiog natūraliai iš šaltinio ar jis perkamas?  unsure.gif mano vyrukui sesija, pabus bandomasis triušis biggrin.gif

na as mastau, kad reiktu to vandens kuo "nekaltesnio" g.gif na, ne is krano, ta prasme g.gif buna pardavineja neva saltinio vandeny, tik neaisku, kiek jis "nekaltas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 18:06)
va, va  biggrin.gif
taip, su Logonos Henna dazanciu kremu  ax.gif

4u.gif gal plaukuciu nuotraukyte parodytumet? blush2.gif labai idomu,kas gavosi bigsmile.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 25, 16:35)
Aš stengiuosi kiekviena vakarą arbata gerti: tarkuotas imbieras, citrinos ir medaus. Tai kai gerdavau kas diena herpesas visai nelisdavo, dabar apleidau, nes tingisi tarkuoti tai vel pradejo lįsti  unsure.gif  Reikės atnaujinti vakarines dozes...
Man visai patinka SANTE pylingas, turejau LOGONA mėtini bet baisiai nepatiko, nuo mėtų kvapo stiprumo net akis grauždavo. Tik kad SANTE pylingas tuose vienkartinio naudojimo pakeliuose tai tenka taros ieškoti.

jei as gerai pamenu,Sante popieriniuose pakeliuose yra. tai kam ta tara? is tu pakeliu persipilat i indeli dar? g.gif
as logona roziu pilinga 'damusineju' dbr. turiu 'sandeliuke' lavera roziu pilinga, ale jis daug brangesnis gaunasi,nes jo tik 30ml berods, o logonos net 75. tikiuos, ir bus geresnis bent kiek uz logona, nes man ji prie nosies nuserpetojimu nepasalina rolleyes.gif nors is esmes, Logonos tikrai geras pilingiukas drinks_cheers.gif dar Sante va norisi pabandyt,nes tos pacios serijos sante raminancia kauke bandziau,tai buvau suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 03 25, 22:45)
springwater man rodos hidrolatas tiesiog,ar as klystu? g.gif

aš ir tokį spėjimą turiu rolleyes.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 22:47)
na as mastau, kad reiktu to vandens kuo "nekaltesnio" g.gif na, ne is krano, ta prasme g.gif buna pardavineja neva saltinio vandeny, tik neaisku, kiek jis "nekaltas" g.gif

kaune kleboniškio miške net keli šaltiniai yra iš kurių žmonės vandenį kibirais nešas ir vartoja ax.gif bet kažkaip aš abejoju didmiesčio šaltinio galia, o ypač pavasarį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 22:50)
aš ir tokį spėjimą turiu  rolleyes.gif
kaune kleboniškio miške net keli šaltiniai yra iš kurių žmonės vandenį kibirais nešas ir vartoja  ax.gif bet kažkaip aš abejoju didmiesčio šaltinio galia, o ypač pavasarį  cool.gif

vat as irgi cool.gif as manau, kad ir hidrolatas cia galetu sueit g.gif

Panarsiau google, tai spring water traktuoja visgi kaip vandeni, isgauta is naturalaus saltinio, turinti naudingu mineralu, ispilstoma tiesiogiai is saltinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 25 kovo 2009 - 23:16
QUOTE(pepė @ 2009 03 24, 16:03)
oi negasdinkit biggrin.gif siandien tik pradejau gerti...
kiek laiko jus geriat?

geriu savaite laiko, nusprendziau nemesti, sakau- turbut organizmas per oda valosi ax.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 25, 15:35)
Man visai patinka SANTE pylingas, turejau LOGONA mėtini bet baisiai nepatiko, nuo mėtų kvapo stiprumo net akis grauždavo. Tik kad SANTE pylingas tuose vienkartinio naudojimo pakeliuose tai tenka taros ieškoti.

o logona nepatiko tik del kvapo stiprumo? ax.gif jei tik tiek, tai iskesciau biggrin.gif
o Sante parduoda vienkartinio naudojimo pakeliuose? tai galima tik viena pabandymui nusipirkt? ax.gif ar ten kokia visa dezute yra? g.gif

Atsakyti
Beje, is hales alieju parduotuves esu pirkusi nerafinuota sezamu alieju, bet sakot nekas ten su tais aliejais g.gif o vat idomu- kas ten negerai- augalai, is kuriu spaudziami aliejai yra auginami ant trasu ir pan., ar tie aliejai rafinuoti, nors raso nerafinuoti, ar tie aliejai skiesti su kitais aliejais, ar ten kokiu konservantu prideta...? nu idomu, nes nezinau- ar man jau mest ji, ar sunaudot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 25, 23:38)
geriu savaite laiko, nusprendziau nemesti, sakau- turbut organizmas per oda valosi ax.gif

drinks_cheers.gif mes ir taip tikim, kad valosi ax.gif man jau kaip ir baigėsi netikėtumai, bet vyrui prasidėjo neįprastai didesnis prakaitavimas, jau puolė antipersperantą tikrinti smile.gif bet viliamės, kad kada nors prasivalysim smile.gif
Atsakyti
Gal dar pravers kam rolleyes.gif

Energizing Blends

The below blends can help energize and stimulate you when you are fatigued. When selecting and using oils, be sure to follow all safety precautions and remember that aromatherapy should not be used as a substitute for proper medical treatment.

Blend #1
2 drops Basil
1 drop Cypress
2 drops Grapefruit

Blend #2
3 drops Grapefruit
2 drops Ginger

Blend #3
2 drops Rosemary
3 drops Bergamot

Blend #4
2 drops Peppermint
1 drop Frankincense
2 drops Lemon
Directions: Select one of the blends shown above. Then, choose which method you'd like to use the blend and follow the directions below:

Diffuser Blend:
Multiply your blend by 4 to obtain a total of 20 drops of your chosen blend. Add your oils to a dark colored glass bottle and mix well by rollling the bottle in between your hands. Add the appropriate number of drops from your created blend to your diffuser by following the manufacturer’s instructions.

Atsakyti
Dar norejau paklausti- ar buna Urtekram sampunu megineliu? ax.gif nu taip norisi pabandyt su moliu ir su ruduoju cukrum, bet namie jau 4 sampunai laukia sunaudojimo, tai jei dar ka nusipirksiu- turbut nespesiu sunaudot, pasibaigs galiojimas doh.gif
Atsakyti