Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 10:18)
astute0210, mesk šalin tu tą ginkmedį..turbūt jauna ir graži esi, tau jis nereikalingas schmoll.gif Joks egzaminas nevertas sveikatos..išlaikysi tą egzą ir taip puikiai  mirksiukas.gif
Čia pagyvenusiems žmonėms, kurie jau "neturi ką prarasti", kaip aš žiauriai kartais pasakau. Aš turėjau atminties sutrikimų, gėriau, bet neurologas ir tai ilgai neleido schmoll.gif Vienu žodžiu nepamenu tiksliai viso aiškinimo, bet pasirodo, kad ginkmedis turi ir "tamsiąją pusę"  blink.gif : kažkaip neurologas aiškino, kad veikia neuronus, žaloja juos ir vėliau galima turėti dar rimtesnių galvos smegenų kraujotakos, atminties sutrikimų unsure.gif  doh.gif
Ieškojau tuo metu inf-jos buvau radusi, bet va visiškai nebepamenu kas ir kaip doh.gif Gal kas bus irgi girdėjusios?

Aciu Rasma smile.gif ypac uz pirma eilute "jauna grazi" biggrin.gif
Dabar tikrai baisu man ji gert blink.gif bet gaila tiesiog ismest sumokejau atrodo 40 lt ka cia daryt dabar g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 14:16)
Gal kas galite parekomenduoti, kokia sveiciamaja kauke sausaodems pasalinti nupleiskanojusiai, negyvai odai? o gal cia padetu ir ta pati kauke su ricina?  ax.gif

Man kaukė su ricina atvirkščiai sudarė tokią sausą luobelę ant žandų, nors ricinos naudojau max 25%, ir dariau tik du kartus, bet dabar pirksiu pylingą (tą patį Logonos sausai jautriai odai 4u.gif ) ir bandysiu naikinti tą luobelę, o CC nepadeda jos nuimti, nes juo labai švelniai prausiu veidą, kaip parodyta video ax.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 15:33)
jei atrasi stebuklą, kuris po žindymo atstato bent dalį to kas buvo, tai garsiai rėk  cool.gif aš praradus viltį susigrąžinti ką beturėjau (nors brolienė guodžia, kad jai po 12metų sugrįžo su geresniu efektu)  lotuliukas.gif šiaip laukiant tai nė stangrinamųjų priemonių nereiks biggrin.gif
katutis berods minėjo, kad vcup'e V aukšte kažką žada jos atsivežti su tokiu veikimu smile.gif
aš su šaltu vandenuku ryte vakare pasiplaunu smile.gif rodos gerėja, bet įtariu tiesiog  pripratau smile.gif nustojus pirmą vaikelį žindyti buvau puolus į gan gilią neviltį, neleidau vyrui prie savęs prisiliest, sakiau aš ne moteris biggrin.gif gerai, kad viskas praeina biggrin.gif

Tai tikrai jau rėkit, jei rasit kokį stebuklą thumbup.gif labai aktualu, nes šiai dienai stebuklų neaptikusi aš irgi tik šaltą vandenį kaip tikrai veiksmingą priemonę žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 25, 18:07)
Aciu Rasma  smile.gif  ypac uz pirma eilute "jauna grazi"  biggrin.gif
Dabar tikrai baisu man ji gert  blink.gif  bet gaila tiesiog ismest sumokejau atrodo 40 lt ka cia daryt dabar  g.gif  smile.gif

Tai, kad taip ir yra: dukrytė maža, dar studentiškos naktys bigsmile.gif Aš jau ir sapnuose pamiršusi kas tai doh.gif lotuliukas.gif

Nuo vieno pakelio nieko neatsitiks schmoll.gif , tik nepiktnaudžiaukit dažnai tokius gert ir pan. mirksiukas.gif

Kaip tik į temą apie papildus doh.gif : http://www.vet.lt/lt...s/view/?id=3606
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 25, 19:40)
Tai tikrai jau rėkit, jei rasit kokį stebuklą  thumbup.gif labai aktualu, nes šiai dienai stebuklų neaptikusi aš irgi tik šaltą vandenį kaip tikrai veiksmingą priemonę žinau  ax.gif

Nenatūralų produktą, tai tikrai buvau radusi thumbup.gif bet dabar nebenoriu nenatūralaus..dar vaikui kas persiduos blush2.gif Ieškau kažko natūralaus ir būtinai pasidalinsiu nuomonę apie produktus krūtinei. Vieną užsisakius..kaina kainelė..bet jei Penelopei Cruz padeda lotuliukas.gif , tai ko man nepadės biggrin.gif
Papildyta:
Ieškau po truputį apie ginkmedį:
http://www.pubmedcen...i?artid=1490168
"RESULTS
Fifteen published case reports described a temporal association between using ginkgo and a bleeding event. Most cases involved serious medical conditions, including 8 episodes of intracranial bleeding. However, 13 of the case reports identified other risk factors for bleeding. Only 6 reports clearly described that ginkgo was stopped and that bleeding did not recur. Bleeding times, measured in 3 reports, were elevated when patients were taking ginkgo"
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 20:51)
Nenatūralų produktą, tai tikrai buvau radusi thumbup.gif bet dabar nebenoriu nenatūralaus..dar vaikui kas persiduos blush2.gif  Ieškau kažko natūralaus ir būtinai pasidalinsiu nuomonę apie produktus krūtinei. Vieną užsisakius..kaina kainelė..bet jei Penelopei Cruz padeda lotuliukas.gif , tai ko man nepadės biggrin.gif

Tai kai jau padės, duokit žinią 4u.gif aš irgi noriu būti panaši į Penelopę Cruz ax.gif wub.gif
Atsakyti
Astute 4u.gif
Radau toki receptuka koncentracijai, bet kazin, kas tas spring water g.gif mastau, kad gal kuo tyresnis (saltinio) vanduo g.gif cituoju 4u.gif

Kaylee's focus blend
3 fl oz spring water
10 drops Peppermint essential oil
10 drops Rosemary essential oil
10 drops Lime essential oil

Mix the above ingredients into a spray bottle. Shake well before spritzing into the room. Kaylee very kindly emailed this recipe to me and here's what she says - "I use this for concentration, studying and anytime I need a pick me up!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 25 kovo 2009 - 20:26
QUOTE(agnuta @ 2009 03 25, 11:06)
su SPF10 ar SPF 25 turejai? ax.gif

hmmm, vat ir pagavai g.gif berods 10, nes kai norejau imti 25 man KN pasake, kad toks tik visiskom baltaodem, kurios ne idega, o iskart raudonai svyla biggrin.gif
Papildyta:
vakar ukininku turgelyje Vilniuje maciau moterele pardavinejo savo gamybos spausta linu semenu alieju, tai buteliuko 350 ml kaina - 10 lt. kas nors bande is tokiu vietu pirkta naudoti?
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 25, 17:49)
~20Lt (18 berods)  smile.gif

ačiū 4u.gif

na, aš tikiuosi, kad Ekostudija neseks pasakų, kad tas kremas riebalus į krūtinę sutraukia ir panašių nesąmonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 21:47)

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinokit sėdžiu visa apsipatenkinus ir vis savo plaukus paglostau biggrin.gif vakar gavau progą pareiti anksčiau iš darbo, tai plaukus su simondijų aliejum ištepiau, tai visai dosniai ir palaikiau per naktį. O ryte išploviau su Weleda rozmarino šampūnu ir Hauschka kondicionieriumi. Tai plaukai tokie slidūs, slidūs pasidarė, tokie malonūs smile.gif Tik vanors ir naudoti pradėjau kondicionierių man vis tiek elektrinasi plaukai, ko nuo cheminių priemonių nebūdavo.

O dėl Halės aliejų nuliūdau. Taip patiko kad pasirinkimo daug ir nebrangūs sad.gif
Atsakyti
na ką, ekspertės dvi pasisakė neigiamai, matyt, reikia jomis tikėti dėl Halės aliejų sad.gif

turėjau minčių ten kakavos sviesto valgymui nusipirkti, bet nesibaigianti dainelė: oi, viską išpirko, vakar nedirbom, tik dabar užsakysim, gal paskambinkit kitos savaitės viduryje... Dievo pirštas, matyt turėjau pamatyti neigiamas rekomendacijas smile.gif
Atsakyti
Tai aš tikiu, tikiu, jau pradėjau ieškot kur reiks aliejų kitur nusipirkt, kažkaip visai azartas pagavo save rytais kankinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 25, 12:10)
Kažkur kalbėjot apie ledukus veidui prausti ir masažuoti...o iš kokių žolelių pagaminti nuovirai tiktų riebią odą prausti? g.gif

rugiageliu, ramuneliu, sakyciau, jei yra paberimu -tai ir medetkos

QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 13:47)
aciu  4u.gif o kas kiek darai pilinga? nenoreciau labai odos pripratint  ax.gif

nuo karto per savaites nepripras ax.gif , jei labai jau jautri -tada 1 per 2 savaites

QUOTE(Lorus @ 2009 03 25, 13:50)
Sveikos,
noreciau paklausti del nerafinuoto aliejaus sausai odai is KN. Tepu veida tuo aliejumi vakarais, viskas kaip ir gerai, bet pastebejau, kad ant veido atsirado mazyciu spuogeliu  verysad.gif  Kaip manote - ar aliejus man netinka, ar tiesiog taip valosi oda? Nenoreciau atsisakyti to aliejaus..

o gal bandyk tik rytais tepti g.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 25, 14:37)
Man atrodo cia aliejaus dar truksta ax.gif  tarkim kokosu, ar kazko pan ax.gif

blush2.gif taip, truksta kokosu aliejaus

QUOTE(Monica @ 2009 03 25, 15:20)
o kas konkrečiai buvo negerai su aliejum?Turiu makadamijų iš ten, nieko blogo nepastebėjau g.gif

mums daug kas atrodo visai gerai ir normaliai, bet kai zmogus turi su jais daugiau bendro -tai jie mato labai gerai spalvos, konsistencijos skirtumus, o svarbiausia, ju uosle uzuodzia kvapus, kuriu nepajuntame mes. Sake, kad reikia uzlasinus aliejaus ant rankos gerai ja patrinti - ir tada pasijunta ektrahuojamos medziagos ir pan.

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 17:23)
Saviironiškai pasakysiu - matai, kad nepadėjo biggrin.gif Jau atmintis mano doh.gif Kaip vyras pajuokauja rus. "slyšal zvon, otkuda on?" biggrin.gif
brukama ežiuole, kuri pasirodo dažnai duodant ar nemažom dozėm imunitetui stiprinti puikiai ardo hepatocitus

siaip tai moksliskai nustatyta, kad eziuole neturi savybiu stiprinti imuniteto (tai kazkieno sugalvotas mitas) ir galima ja gerti 2 savaites, o paskui daryti pertrauka.

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 25, 20:45)
vakar ukininku turgelyje Vilniuje maciau moterele pardavinejo savo gamybos spausta linu semenu alieju, tai buteliuko 350 ml kaina - 10 lt. kas nors bande is tokiu vietu pirkta naudoti?

kaip jau ne karta sakiau -ten labai reikia ziureti galiojimo data, nes meluoja ji tai stebuklingai. Ant buteliuko buna, tarkim, parasyta galioja iki 2009 03 20, isgerti reikia per menesi. O ji sau sekmingai dar 2009 03 16 ji pardavineja ir aiskina, kad sita data nieko nereiskia, kad realiai tai galiojimas pradedamas skaiciuoti tik nuo atidarymo doh.gif. Man tai toks slykstus melavimas tiesiai i akis nesuvokiamas schmoll.gif
Atsakyti