QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 14:24)
Niekaip neatseku šioje temoje apie aliejuką/kremą krūtinei padidinti Kur čia ta kalba prasidėjo, kur kas užmatėte, kokioje parduotuvėje? Gal pamenate kainą?
Man nieko didinti nereikia, bet norėčiau atgaivinti odą, padėti vargšei krūtinei..krūvis jai nemažas, dar maitinu ir maitinsiu, bet norėtųsi labai 'nenukankint"
Niekaip nesusiperku aliejų KN, kad pati 'susimakaluočiau' pagal anskčiau dėtus receptukus...
Man nieko didinti nereikia, bet norėčiau atgaivinti odą, padėti vargšei krūtinei..krūvis jai nemažas, dar maitinu ir maitinsiu, bet norėtųsi labai 'nenukankint"
Niekaip nesusiperku aliejų KN, kad pati 'susimakaluočiau' pagal anskčiau dėtus receptukus...
jei atrasi stebuklą, kuris po žindymo atstato bent dalį to kas buvo, tai garsiai rėk aš praradus viltį susigrąžinti ką beturėjau (nors brolienė guodžia, kad jai po 12metų sugrįžo su geresniu efektu) šiaip laukiant tai nė stangrinamųjų priemonių nereiks
katutis berods minėjo, kad vcup'e V aukšte kažką žada jos atsivežti su tokiu veikimu
aš su šaltu vandenuku ryte vakare pasiplaunu rodos gerėja, bet įtariu tiesiog pripratau nustojus pirmą vaikelį žindyti buvau puolus į gan gilią neviltį, neleidau vyrui prie savęs prisiliest, sakiau aš ne moteris gerai, kad viskas praeina