Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 14:24)
Niekaip neatseku šioje temoje apie aliejuką/kremą krūtinei padidinti g.gif Kur čia ta kalba prasidėjo, kur kas užmatėte, kokioje parduotuvėje? Gal pamenate kainą?
Man nieko didinti nereikia, bet norėčiau atgaivinti odą, padėti vargšei krūtinei..krūvis jai nemažas, dar maitinu ir maitinsiu, bet norėtųsi labai 'nenukankint" biggrin.gif
Niekaip nesusiperku aliejų KN, kad pati 'susimakaluočiau' pagal anskčiau dėtus receptukus...

jei atrasi stebuklą, kuris po žindymo atstato bent dalį to kas buvo, tai garsiai rėk cool.gif aš praradus viltį susigrąžinti ką beturėjau (nors brolienė guodžia, kad jai po 12metų sugrįžo su geresniu efektu) lotuliukas.gif šiaip laukiant tai nė stangrinamųjų priemonių nereiks biggrin.gif
katutis berods minėjo, kad vcup'e V aukšte kažką žada jos atsivežti su tokiu veikimu smile.gif
aš su šaltu vandenuku ryte vakare pasiplaunu smile.gif rodos gerėja, bet įtariu tiesiog pripratau smile.gif nustojus pirmą vaikelį žindyti buvau puolus į gan gilią neviltį, neleidau vyrui prie savęs prisiliest, sakiau aš ne moteris biggrin.gif gerai, kad viskas praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 12:56)
Tai va - ispaudziame keliu citrinu sultis. Tada dedame daug medaus (kiekvienas gamina pagal savo skoni), gerai istirpiname medu sultyse. Tada dedame daug cesnaku, isspaustu. Ir pabaigai dedu tarkuoto imbiero. Viska gerai ismaisau. Supilu i stiklainiuka ir laikau saldytuve. Geriame kas ryta (mes tai po maisto biggrin.gif ) po 2 saukstus. Vaikui duodu arbatini sauksteli.

Aš stengiuosi kiekviena vakarą arbata gerti: tarkuotas imbieras, citrinos ir medaus. Tai kai gerdavau kas diena herpesas visai nelisdavo, dabar apleidau, nes tingisi tarkuoti tai vel pradejo lįsti unsure.gif Reikės atnaujinti vakarines dozes...

QUOTE(violence @ 2009 03 25, 13:20)
taip pat kunigundos patarimo vedina biggrin.gif įsigijau Logona pilingą sausai jautriai veido odai,  naudojau kartą - pasaka smile.gif laukiu sekmadienio, kada vėl pasipiuliunguosiu, nes nosis jau truputį prašos smile.gif

Man visai patinka SANTE pylingas, turejau LOGONA mėtini bet baisiai nepatiko, nuo mėtų kvapo stiprumo net akis grauždavo. Tik kad SANTE pylingas tuose vienkartinio naudojimo pakeliuose tai tenka taros ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 15:33)
katutis berods minėjo, kad vcup'e V aukšte kažką žada jos atsivežti su tokiu veikimu smile.gif

sakyciau rase, kad 3 aukste, ekostudijoj ar kaip ten vadinas, zodziu, ne bioboutique smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 13:20)
na čia  iš kunigundos postų nusikopinus turiu:
Ryžių miltai + kokosų drožlės + šiek tiek hidrolato + jei norisi EA smile.gif tik nepandžius šitos smile.gif

Man atrodo cia aliejaus dar truksta ax.gif tarkim kokosu, ar kazko pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:33)
jei atrasi stebuklą, kuris po žindymo atstato bent dalį to kas buvo, tai garsiai rėk  cool.gif aš praradus viltį susigrąžinti ką beturėjau (nors brolienė guodžia, kad jai po 12metų sugrįžo su geresniu efektu)  lotuliukas.gif šiaip laukiant tai nė stangrinamųjų priemonių nereiks biggrin.gif

Tai gal čia "Venus" firmos g.gif www.biologisch24.com svarsčiau imti/neimti, bet nepamėmiau..dabar vėl galvoju, gal reikėjo imti biggrin.gif

Katuti, ar ne toks: http://www.biologisc...-Bust-50ml.html

Stebuklų nesitikiu drinks_cheers.gif , bet oda tikrai labai nuvargusi..stangrumo ėmė labai trūkti. Vėliau susitvarko, bet kol tas 'vėliau' ateis, noris kažkuom sau padėt dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 25, 12:16)
4u.gif

Zmogumi, kuris supeike tuos aliejus, pasitikiu 100 %  ax.gif

o kas konkrečiai buvo negerai su aliejum?Turiu makadamijų iš ten, nieko blogo nepastebėjau g.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 25, 14:35)
Aš stengiuosi kiekviena vakarą arbata gerti: tarkuotas imbieras, citrinos ir medaus.

Aš kadangi irgi ne visada pati turėjau šio gero mišinio, nusipirkau neblogą imbiero-citrinų ekol. gėrimą iš sv. pr. Daugiau parašyta čia
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 25, 01:01)
man labai patikimas zmogus sake, kad jie ten net labai nekokie, net maistui ju nepirktu  ax.gif, tad ant odos ir nelabai koks pasirinkimas. Kazkuri mergina buvo is ten ju pasipirkus -tai labai supeike  doh.gif

Ir aš tą patį girdėjau iš žmogaus, kuriuo visiškai pasitikiu 4u.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 11:18)
astute0210, mesk šalin tu tą ginkmedį..turbūt jauna ir graži esi, tau jis nereikalingas schmoll.gif Ieškojau tuo metu inf-jos buvau radusi, bet va visiškai nebepamenu kas ir kaip doh.gif Gal kas bus irgi girdėjusios?

Gal ką daugiau prisiminsi 4u.gif Nes nieko panašaus nesu girdėjusi, o ginkmedžio jau nemažai suvalgiau (man po gana dažnų narkozių nemažai gydytojų yra patarę jį gerti).
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 25, 16:35)
Aš stengiuosi kiekviena vakarą arbata gerti: tarkuotas imbieras, citrinos ir medaus.

Ir man ši arbata patinka. Dažnai geriu, kai netingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:16)
Anot Elytės būtina pašalinti nušerpetojusią, negyvą nereikalingą odą, nes jos nepašalinus su aliejais/kremais vėl ji lipdoma ant naujai augančios, tai gaunasi jau tada toks lipdinys, kuris visaip kaip gero neduoda smile.gif

dėl aliejaus tai kategoriškai nesutikčiau schmoll.gif Kas būna atsiknoję, po aliejaus tik dar geriau pasimato tongue.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 14:24)
Niekaip neatseku šioje temoje apie aliejuką/kremą krūtinei padidinti g.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:33)

čia aš pradėjau pasakoti apie Ekostudijos naujienas 4u.gif CUP'e, trečiam aukšte ten prie įėjimo smile.gif Ne aliejukas, ten kremas, bet kainos neklausiau, nes pačiai klausimas neaktualus, be to, lėkiau pro šalį darbo reikalais, todėl nebuvo laiko labai kažką nagrinėtis smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 14:48)

tikrai ne toks, ten kremas smile.gif Kiek pamenu, raudona dėžutė, o ant jos nupiešta labai krūtininga mergina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 25, 15:53)
Ir aš tą patį girdėjau iš žmogaus, kuriuo visiškai pasitikiu 4u.gif
Gal ką daugiau prisiminsi 4u.gif  Nes nieko panašaus nesu girdėjusi, o ginkmedžio jau nemažai suvalgiau (man po gana dažnų narkozių nemažai gydytojų yra patarę jį gerti).

Saviironiškai pasakysiu - matai, kad nepadėjo biggrin.gif Jau atmintis mano doh.gif Kaip vyras pajuokauja rus. "slyšal zvon, otkuda on?" biggrin.gif

Žinok tiksliai nepamenu kas kaip, bet perklausiu mamos, nes jai Santariškių medikai kažką irgi taip sakė, kaip mano neurologas ir pabandysiu paieškot inf-jos internete, įtariu kur galiu būti domėjusis po to..gal PubMed duombazėje g.gif Tikrai buvau radusi ir net nevienąkart..kaip ir su vaikams brukama ežiuole, kuri pasirodo dažnai duodant ar nemažom dozėm imunitetui stiprinti puikiai ardo hepatocitus (kepenų ląsteles) blink.gif

Aš irgi turėjau ne vieną operaciją ir morfijaus ragavusi, ir pasekmėms šalinti irgi medikai daug ką siūlė..ir ginkmedį taip pat mirksiukas.gif Bet čia daugiau šeimos gyd., o ne neurologas schmoll.gif
Būtinai įmesiu, kai rasiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 00:33)
kas čia per daiktas?  g.gif

Vat šitas:
Bentley organic rankų dezinfektantas
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 25 kovo 2009 - 17:29
kiek jis kainuoja? 4u.gif Nesudėtas aiškiai visas asortimentas į ekostudijos tinklapį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 18:41)
kiek jis kainuoja?  4u.gif  Nesudėtas aiškiai visas asortimentas į ekostudijos tinklapį sad.gif

~20Lt (18 berods) smile.gif
Atsakyti